Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şike işlerine fazla girmeyeceğin söylemişti usta. Benim hedefim trabzonsporu şampiyonlukta 9 puan öndeyken orada tutmak gibi sözleri vardı. muharrem usta belki kupa için bu kadar uğraşmazdı bunlar çok uğraşıyorda noluyor. şuan 4-5 tane harika transfer yapmış olup ligi sürklase ediyor olabilirdik.
    Nasıl yapacaktı bu kadar ışı?süper ışler yapacağının garantısı varmıydı?Trabzonsporun hak ettiği kupa herşeyın önündedir.önceliğimiz o kupanın müzemıze gırmesini sağlamaktır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl yapacaktı bu kadar ışı?süper ışler yapacağının garantısı varmıydı?Trabzonsporun hak ettiği kupa herşeyın önündedir.önceliğimiz o kupanın müzemıze gırmesini sağlamaktır.
      Bencede Adalet Yerini Bulsun

Sonra Yönetim İsterse 3 Yıl Bize DOkunmayın Yapılanacağız Desin

14.cüde Bitirseler Sorgulamam Ama Yapılanmayı Göreceğim Tabi..

Önce Kupa. SOnra Yeniden Yapılanmamız Lazım
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bencede Adalet Yerini Bulsun

Sonra Yönetim İsterse 3 Yıl Bize DOkunmayın Yapılanacağız Desin

14.cüde Bitirseler Sorgulamam Ama Yapılanmayı Göreceğim Tabi..

Önce Kupa. SOnra Yeniden Yapılanmamız Lazım
        Önce adalet, sadece kupa yetmez. Küme düşmesi gerekenler, borsa manipulasyonlarıyla cebini dolduranlar ve de camialarının arkasına sığınıp kendini kurtaranlar temizlenmeden bitmez bu iş.

15 yılda aziz yıldırım kaç şahsı delege yapmış fb kongrelerinde oy almak için biliyor musunuz?
        https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şike işlerine fazla girmeyeceğin söylemişti usta. Benim hedefim trabzonsporu şampiyonlukta 9 puan öndeyken orada tutmak gibi sözleri vardı. muharrem usta belki kupa için bu kadar uğraşmazdı bunlar çok uğraşıyorda noluyor. şuan 4-5 tane harika transfer yapmış olup ligi sürklase ediyor olabilirdik.
          Sistem bu şekilde işlediği sürece hiçbirşey değişmez. Değil Usta, kalfa-çırak veya maestro bile gelse hiçbirşey olmaz. Bu yüzden bu sürecin sona hayırlı bir şekilde ermesi gerekiyor. Bugün kupadan veya adaletten vazgeçersek eğer, bir daha bu pozisyonu asla yakalayamayız. Artık uyandılar. Yakalanmazlar. Bugün yılanın başını ezmezsek yarın bizi ısırır. Bugün bile hala aynı hamam, aynı tas devam ediyor. Her maçımızda bir hakem faciası yaşıyor iken, herifler her maçlarında arkalarına hakemleri alıyorlar.

Yani yılanın başı ezilmeden düzen değişmez.
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• fener düş, kupa gel, aziz içeri, sahadan dışarı, hakemler itiraf, yd iflas.. Az kaldı bence

Yorum

• azizenin lisesini gördünüz mü? cakma antepli ve sikeci duayeni ceal dogand da varmis.hani su 0:3 4:3 kariköy macinda antepin basinda olan.ugurcumuz da var.sanirim cumhuriyetci ayagina yatacak azize ve sonrada bakin ben cumhuriyet cocuyum beni arcai bunlar demeye getriecek bu mahlukat.may listesinde sadri sener kankisi hamdi akinda varmis.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İHO, TS başkanı konuşmaz, icraat yapar demişti, bizim dönemimizde hakemler ayağını denk alsın, kolay kolay hakkımızı yedirmeyiz demişti.

Gelinen noktada tff+hakemler şiddeti A.Ş. arttırarak bizi biçmeye devam ediyor.

Biz de bu sevimsiz tiyatroyu ve perde arkasındaki aktörlerini izliyoruz nefretle.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• fenerbahçeli olsam hiçbir güç bana aziz yıldırım'a oy attıramazdı. Trabzonsporlu bir birey olarak sonuna kadar aziz yıldırım'ı destekliyorum.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Bugün ay sonu, kişilere dönük cezalar açıklansa da emek hırsızı azize aday olamasa
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      azizenin lisesini gördünüz mü? cakma antepli ve sikeci duayeni ceal dogand da varmis.hani su 0:3 4:3 kariköy macinda antepin basinda olan.ugurcumuz da var.sanirim cumhuriyetci ayagina yatacak azize ve sonrada bakin ben cumhuriyet cocuyum beni arcai bunlar demeye getriecek bu mahlukat.may listesinde sadri sener kankisi hamdi akinda varmis.
                      Bu Celal Doğan denen nesne, CAS davası görüşmelerinde de vardı. O ve onun gibi daha çooook hain var piyasada. Manisa, Esk, Rize, Ankaragücü, Antalya, Bolu, Buca başkanları ve hatirlayamadigim daha niceleri...

Bizim kulüpte bile birkaç yönetici vardır yada olabilir diye düşünürüm bazen...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün ay sonu, kişilere dönük cezalar açıklansa da emek hırsızı azize aday olamasa
                        Bence olsun. Önce olsun, elin gavuru bir vursun, bizimkiler yapmayacak çünki, daha sonra ölsün...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün ay sonu, kişilere dönük cezalar açıklansa da emek hırsızı azize aday olamasa
                          Keşke gene başkan seçilse hem de farkla.Gün gelince onu ve yandaşlarını izlemek daha zevkli olacak
                          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• "aslan sosyal demokrat" seçim havasına hızlı girdi...

"Aziz Yıldırım başarılı, tesisleşme anlamında çok kritik hamleler yaptı. Aziz Yıldırım'ın şu anda bazı sıkıntıları var ancak Fenerbahçe kongre üyelerinin Aziz Yıldırım'ı destekleyeceklerine inanıyorum. Aziz bey şu anda yaralı ve Fenerbahçe için şu anda birçok konulara girmiştir ve şahsı değildir. Fenerbahçe için yapmış olaylardır. Ben, sayın Aziz Yıldırım'ın Vefa Küçük ile beraber bu kongreyi kazanacağını düşünüyorum.

Yorum

• Allah kimseyi siyasi emellerinin köleliği ile sınamasın, "salt muhalefet"ten ibaret kılmasın.

İbretlik, sübhanAllah.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• 3 Temmuz sürecinden bu yana adını verdiğimiz şike süreci şahsım adına mide bulandırıcı bir süreç olmuştur. O günden bu yana gerek siyasilerin, gerek sanat dünyasının, gerek spor kamuoyunun ve gerekse toplum psikolojisinin nasıl haksızdan yana cerayan ettiğini adım adım gözlemledik. Bu sürecin bizlere yaşattığı dönem futboldan soğumamıza, ülke değerlerimizi gözden geçirmemize sebep oldu. Yaşanan haksızlığın ve bu haksızlığa sessiz kalan kesimin bizleri görmezden gelip yok sayması bizim yaşananları sindirmemizi daha güçleştirdi. Yaşadığımız bu bulantı sonrası kimi zaman direncimizin düşmesi, mücadeleden kaçmamız, zamana yayılıp unutulmaya çalıştırılması gibi durumlarda bizi davanın içerisine çeken gelişmeler yaşadık. Kimi zaman fifa kimi zaman uefa'dan doğruluğu tartışılır duyumlar ile davaya tekrar ucundan tutunduk. Sonuç olarak haklılığımız ülkemizde görmezden gelinse bile Avrupa'da kanıtlandı.
                                Türkiye dışında Avrupa ve dünya ülkeleri yaşananların nasıl adaletsizlik ekseninde geliştiğini son olarak olimpiyat seçimleri sırasında Japonya başbakanı tarafından bütün çıplaklığı ile yüze vuruldu. Ama bizler o günü yüzümüze bütün dünyanın önünde şike, şaibe, emek hırsızlığını vuran adamı marmaray açılışına davet ederek mükafatlandırdık. Ne acıdır ki, ülke olarak midesi bu denli geniş bir topum haline geldik. Yaşananları sindirmek, kabul etmek, hiçbir şey olmamış gibi yapmak aklı selim bir insanın yapabileceği bir şey değil.
                                Türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünü Trabzonspor hariç tüm şampiyonluk yaşamış takımlar biliyor olsa gerek ki Trabzonspor bu süreçte yalnız kalmıştır. Kral çıplaktır ve çıplaklığı ile yaşamaya alışmak zorundadır. Trabzonspor, geleceğe umutla bakan bir dünyanın yorgun savaşçısı durumuna düşmüştür. Son dönemlerde kendi topuğuna sıkmaya çalışan yönetim anlayışına rağmen bu taraftar gücü ve inancı ile süreci alnının akı ile tamamlayacaktır. Tarih, defalarca kaybedenleri değil, kaybetmesine rağmen hakkını kazanmak için mücadele edenleri yazmak için vardır.
                                2010-11 Sezonu Şampiyon Trabzonspor

Miroslav Szymkowiak #7

Yorum

Yükleniyor...
                                X