Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.fanatik.com.tr/saka-gibi-...214_345867.htm başlığa gel.... bunlar ne dal....k adamlar.....
    If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
    Milton Friedman

Yorum

• Kim ne anlatırsa anlatsın ne yaparsa yapsın er yada geç ya şikeciler düşecek ya Türkiye komple ceza alacak

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Aramizda troll var niye hep 61 eklerler sonuna hiç anlamadi
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• neyi bekliyoruz ? en son nerde kalmistik ?

Yorum

• şuan sosyal medya uzerinden, uzerinde inceleme yapilan evraklar yeni ortaya cikmis gibi yayinlanip sacma sapan yorumlar katilarak yayinlaniyor ve sanki trabzonsporda şike ve teşvik eyleminde bulundu imaji oluşturuluyor. Buhafta beyaxspor buna onayak oldu ve sanirim onumuzdeki program bunu dahada deşecekler. Bir şeyler dönuyor. . .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.fanatik.com.tr/saka-gibi-...214_345867.htm başlığa gel.... bunlar ne dal....k adamlar.....
              Bunları bir yerlerinden tavana asmak lazım.....
              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Olağan gündem ile toplanan Tahkim Kurulu Trabzonspor'un yapmış olduğu itiraza ilişkin bu günkü toplantıda şu kararı verdi;

''Trabzonspor A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun 15.11.2013 tarihli ve 35 sayılı toplantısında almış olduğu karara itirazına ilişkin dosyada incelemenin devamına karar verilmiştir.''denildi
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Aziz Yıldırım : " Dünya'da esi benzeri olmayan bir aileyiz."

bence de eşiniz benzeriniz yok şerefsiz karaktersiz onursuzların bir araya geldiği kocaman bir aile....

Yorum

• Rizeye nezaman geliyor bu şikeciler.Trabzondan rahatça gecebilceklermi? Maça gelecek olan varmı

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olağan gündem ile toplanan Tahkim Kurulu Trabzonspor'un yapmış olduğu itiraza ilişkin bu günkü toplantıda şu kararı verdi;

''Trabzonspor A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun 15.11.2013 tarihli ve 35 sayılı toplantısında almış olduğu karara itirazına ilişkin dosyada incelemenin devamına karar verilmiştir.''denildi
                      Niye uzatıyorlar anlamadım bir hesapları var ama lehimize olmaz...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye uzatıyorlar anlamadım bir hesapları var ama lehimize olmaz...
                        bunu bende anlamis degilim...cevaplari tabikide "red" olacak...göstermelik bir hareket ama amaclari ne olabilir?
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunu bende anlamis degilim...cevaplari tabikide "red" olacak...göstermelik bir hareket ama amaclari ne olabilir?
                          uefa devreye girmesin diye göstermelik birşeyler deneyeceklerdir, red gelecek ancak şike yaptığı kesin olan takımlara yarım sezon transfer yasağı, öğle yemeği yasağı, kendi araçlarına binme yasağı, ne bileyim işte birşeyler uydurup uefa ya biz ceza verdik diyecekler gibi geliyor bana. kupa konusu ise dağa kaçtı, suya düştü, inek içti muhabbetine kurban gidecek bu adalet anlayışı ile. ancak o kupa dışarıdan gelecek, hukuk bilgisini ayaklar altına alanlar,düştükleri çukurun içinde kendi pisliklerinde boğulacaklar

Yorum

• Nekadar uzatirlarsa uzatsinlarkacinilmaz son onlari bekliyor...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hersey yargitay kararlarina bagli, oradan gelecek sonuc cok seyidegistirecek...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Iho uyutmaya devam et taraftri rte yle birikte..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X