İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ne güzel balıktın sen KOFANA
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır tutuksuz yargılanıyordu ,Yargıtay hükmü onanana kadar.
Onandıktan sonra tebligat tarafına ulaş(a)madığı için cezaevinde değil. Tahliye durumu henüz yok.
Yorum
-
http://www.sueddeutsche.de/sport/man...ie-1.1610137-2
Alman sitesinde konu ile ilgili bir yazı var. Bir kaç şikeci şerefsiz altına yorum yazmış, konu hakkında bu sitede yorum yazmak isteyen arkadaşların dikkatine.Trabzonspor
Yorum
-
Temelli'den UEFA müjdesi
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, sarı-lacivertli takımın seneye Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına dair görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Daha önce bir taraftarın, "Avrupa'ya bu sene gitme şansımız var mı?" sorusuna "evet" yanıtı vererek sarı-lacivertli camiayı heyecanlandıran Temelli, yine bir taraftarın "F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek mi? Öyle bir ihtimal var mı?" şeklindeki sorusuna da "var" yanıtı vererek kafaları bir kez daha karıştırdı.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemelli'den UEFA müjdesi
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, sarı-lacivertli takımın seneye Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına dair görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Daha önce bir taraftarın, "Avrupa'ya bu sene gitme şansımız var mı?" sorusuna "evet" yanıtı vererek sarı-lacivertli camiayı heyecanlandıran Temelli, yine bir taraftarın "F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek mi? Öyle bir ihtimal var mı?" şeklindeki sorusuna da "var" yanıtı vererek kafaları bir kez daha karıştırdı.
He he, UEFA çatırdayacak yine dimi Temelli? Arkadaşlar bu şerefsizlerin yalan haberlerine inanmayın. Ne zaman köşeye sıkışsalar bu tür haberler yayınlıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemelli'den UEFA müjdesi
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, sarı-lacivertli takımın seneye Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına dair görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Daha önce bir taraftarın, "Avrupa'ya bu sene gitme şansımız var mı?" sorusuna "evet" yanıtı vererek sarı-lacivertli camiayı heyecanlandıran Temelli, yine bir taraftarın "F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek mi? Öyle bir ihtimal var mı?" şeklindeki sorusuna da "var" yanıtı vererek kafaları bir kez daha karıştırdı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
inandığımdan falan değil kafayı görün diye paylaştım
ne yorum yapacaksın ki bu haberehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, sarı-lacivertli takımın seneye Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına dair görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Daha önce bir taraftarın, "Avrupa'ya bu sene gitme şansımız var mı?" sorusuna "evet" yanıtı vererek sarı-lacivertli camiayı heyecanlandıran Temelli, yine bir taraftarın "F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek mi? Öyle bir ihtimal var mı?" şeklindeki sorusuna da "var" yanıtı vererek kafaları bir kez daha karıştırdı.
Trabzonspor taraftarı ve BMN üyesi Salih Bildiren , sarı-lacivertli takımın seneye Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına dair görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Daha önce bir taraftarın, "Avrupa'ya bu sene gitme şansımız var mı?" sorusuna "evet" yanıtı vererek sarı-lacivertli camiayı heyecanlandıran Bildiren, yine bir taraftarın "F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek mi? Öyle bir ihtimal var mı?" şeklindeki sorusuna da "var" yanıtı vererek kafaları bir kez daha karıştırdı.
Bende bir beyanat verdim. Okumadıysanız buyrun.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiren'den UEFA müjdesi
Trabzonspor taraftarı ve BMN üyesi Salih Bildiren , sarı-lacivertli takımın seneye Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına dair görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Daha önce bir taraftarın, "Avrupa'ya bu sene gitme şansımız var mı?" sorusuna "evet" yanıtı vererek sarı-lacivertli camiayı heyecanlandıran Bildiren, yine bir taraftarın "F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek mi? Öyle bir ihtimal var mı?" şeklindeki sorusuna da "var" yanıtı vererek kafaları bir kez daha karıştırdı.
Bende bir beyanat verdim. Okumadıysanız buyrun.
70 milyonluk insan çöplüğü sevinsin dursun.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İnanmayın arkadaşlar
Bunlar şerefsiz, ahlaksız, arlanmaz, utanmaz
Lağıma düştüler hala temiziz diyorlar
Bile bile yapıyorlar
O KUPA TRABZONSPOR'A GELECEK VE O GÜN İNŞALLAH TRABZON SOKAKLARINDA BİR KUPADAN ÖTE ADALETİN GÜCÜNÜN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAYACAĞIZ.
Tayyip Bey'e rağmen O KUPA GELECEK.
ÇÜNKÜ UEFA VE TÜRK MAHKEMELERİNE GÖRE ŞAMPİYON TRABZONSPOR, ÖTESİ YOK. SADECE TESCİLİ UZATILIYOR ÜLKEMİZDE.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
-
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun en kritik açıklamaları ise Trabzonspor'un gasp edilen 2010-2011 şampiyonluk kupası ve Fenerbahçe'nin alacağı ceza ile alakalıydı. Hacıosmanoğlu şunları söyledi:
"2011 yılında elimizden çalınan şampiyonluk yola çıktı Avrupa'dan. Yakında herkes olanları görecek. İki gün İspanya'daydım. Trabzonspor'un kupası verilmezse Türkiye'nin başına neler gelecek herkes görecek. Trabzonspor'un hakkını gasp edenleri korumaya çalışanlar Türkiye'ye ağır cezalar geşldiğinde ne olacak o zaman göreceğiz. Türk futbolunu mu Avrupa'dan soyutlayacaklar yoksa emek hırsızlarını mı cezalandıracaklar herkes görecek. Ama Avrupa'dan bir şeylerin yola çıktığını herkes bilsin. Benim aldığım duyumlara göre PTT 1. Lig'e düşmek bile Fenerbahçe için hayal olacak. Çok daha büyük cezalar onları bekliyor."
kaynak:medyatrabzon.com
inşallah bilindik palavralarından değildir.
Yorum
Yorum