ıstanbul da cakıroglu ile aziz yıldırımın evlerın arasında sadece 1 tane ev oldugunu bılıomusnuz ? ben bu işe anlam veremedım başkan bagırıyo başkanınız gelsın ulan dıye baskan bilmiomu azizn beylerbeyı tarafındfa otrduugunu gıt hesabını gor orda...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayir simdi yönetim resmi basvuruyu yapinca ne diyeceksiniz acaba cok merak ediyorum? Siyasetin adami, Trabzonspora ihanet eden baskan ve yönetim nasil olurda böyle birsey yapar? Bayiliyoruz hemen herkesi asip kesmeye. Bunu gectim o kupa yakinda gelecek. Gelince ne yapacaksiniz acaba hic yüzünüz kizaracak mi? Bu baskanin o kupayi getirmesi zorunuza gidecek mi? Adami utanmasaniz ajan ilan edeceksiniz. Ama siz onunda arkasinda bir neden ararsiniz.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerakını giderdik aslında Terzioğlu ama sen dikkat etmemişsin,
hep tükürdüğünü yalamak zorundamısın başkanım dedik ya,
bak dediğimize geldin bunu zamanında yapsaydın dedik ya,
madem müracat edecektin taraftarla niye ters düştün dedik ya,
şikecileri övüp bize marjinal dedin ama bizim dediğimize geldin sen ne ayaksın dedik ya,
daha ne diyeceğiz.
Laf olsun torba dolsun misali konuşmuşsun,
kupa gelince niye zorumuza gitsin bu 1,
o kupa Hacı başkan ile gelmeyecek biz getireceğiz bu 2.
Daha fazla uzatmayım ama her bir satırın kaale alınacak cinsten değil,
yalnız yüz kızarma işine de söyleyeceğim var,
yüzü kızaracak birisi varsa o da başkan ve sen zihniyetteki renktaşlardır,
niye ?
çünkü bizim dediğimize geldiniz de ondan.
Yukardada o kupa haci baskan ile gelmeyecek yazmissin. Onunla gelirse zoruna mi gidecek? Benim sorum buydu aslinda? Haciosmanoglu sayesinde o kupa gelirse ne yapacaksiniz? Ben istemiyormuyum herseyin hemen yapilmasini, Trabzonspor'un kupayi hemen almasini? En az sizler kadar baskan da istemiyor mu? Ama demekki var adamlarin bir bildikleri ki biraz gec yapiyorlar basvuruyu. Herseyin altinda sacma sacma nedenler aramaya gerek yok. Her hareketini siyasete baglamaya gerek yok. Baskanin cok elestirilecek tarafi var ama herseyden süphe edin adamin tek derdinin o kupa oldugundan süphe etmeyin. Bunu bir cok kez dedim. En azindan bunu inkar etmeyin ve burada senaryo üretirken göz önünde bulundurun.En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 14:17."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saçma mesajın neresine cevap vereyim bilemedim.yok en iyisi cevap vermiyim.
İyi ki vermemişsin...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleıstanbul da cakıroglu ile aziz yıldırımın evlerın arasında sadece 1 tane ev oldugunu bılıomusnuz ? ben bu işe anlam veremedım başkan bagırıyo başkanınız gelsın ulan dıye baskan bilmiomu azizn beylerbeyı tarafındfa otrduugunu gıt hesabını gor orda...
Aklı sıra taraftara oynuyor.Sike konusunda ise sesini çıkaramıyor.
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacı Show adamı.
Aklı sıra taraftara oynuyor.Sike konusunda ise sesini çıkaramıyor.
Ya adamin canli yayinda kalkip küfür etmedigi kaldi nasil sesini cikaramiyor? Bunu bana aciklasana cok merak ettim."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu mesaja gel Allah askina
Ya adamin canli yayinda kalkip küfür etmedigi kaldi nasil sesini cikaramiyor? Bunu bana aciklasana cok merak ettim.
Ancak Aziz'i ve ekibine suclu diyor,fb'ye laf diyebiliyor mu ??En son kopeli tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 14:52.
Yorum
-
Gel yargıtayım gelTeşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRasim Ozan kupanın sezon sonuna kadar geleceğini iddia etti
Herşey bu sezon onlara göre gidiyor....bjk'ye gs maçı sonrası bir ayar çekildi, ceza geldi ve bu daha başlangıç gibi......gs'den egoların tatmini adına başarılı olan tk terim gönderildi, mancini ile toparlamaya çalışıyorlar, bizim halimiz ortada zaten, onun için ben fb'yi malesef ki en şanslı takım olarak görüyorum..
Öngörüm de şu ki ;
.....Yargıtay bu senenin sonuna kadar kararını açıklar ya da Ocak-2014 gibi....,
....bizimkiler bastırır, tff nazlanır ilk başta kabul falan etmez, iş uzar....... ,
....bizimkiler cas'a, uefa ( hangisi sırada yetkili bilmiyorum, aklım karıştı artık, haaaa bir de isviçre federal mahkemeleri var...nerden çıktıysa....) başvurur burdakiler su koyuveriyor diye, cas mas, uefa derken iş Mayıs-2014'leri bulur.....,
.....o tarihlerde fb şampiyon olur....,kutlamalar falan...vs
.....her nasılsa baskılara dayanamadığını bir anda söyleme gereği hisseden dönemin tff yönetimi yeniden şikeli sezonun tescili için yargı organlarını harekete geçirir....
....Ve karar açıklanır.....bir yandan febeş 2013-14 sezonu şampiyonluğunu kutlarken arada şikeli sezonun kupası da bize verilir ....,
...Ve tff bir ilke daha imza atma başarısını gösterir . BİR SEZONDA ŞAMPİYONLUK KUTLAYAN İKİ TAKIM.En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 23:23.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
Yorum