Kupamızı alacağımıza inancım tam.şikebahçeyi düşüreceklerini bekleyen arkadaşlar beklenti içine girmeyin.en fazla bir kaç eksi puanla işin üzeri kapatılır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupamızı alacağımıza inancım tam.şikebahçeyi düşüreceklerini bekleyen arkadaşlar beklenti içine girmeyin.en fazla bir kaç eksi puanla işin üzeri kapatılır.
Bari -36 falan kesseler de yusuf yusuf etseler2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe şiş yansın ne kebap yapacaklar diyorsun yani
Bari -36 falan kesseler de yusuf yusuf etseler
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupamızı alacağımıza inancım tam.şikebahçeyi düşüreceklerini bekleyen arkadaşlar beklenti içine girmeyin.en fazla bir kaç eksi puanla işin üzeri kapatılır."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb düşürülmesin,puanıda silinmesin,bunlar umrumda değil cogu Trabzonlu'nunda değil.Bunlar sadece gs'nin isine gelir zaten.
Sadece çaldıkları Kupayı sahibine geri versinler.
Biz adalet mi istiyoruz teneke parçası mı?Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupamızı alacağımıza inancım tam.şikebahçeyi düşüreceklerini bekleyen arkadaşlar beklenti içine girmeyin.en fazla bir kaç eksi puanla işin üzeri kapatılır.Ne güzel balıktın sen KOFANA
Yorum
-
ezikler hem düşecekler hemde kupamızı iade edecekler bunun başka bir yolu yok, tek üzüntüm fb nin onca şikeye teşviğe rağmen sadece 1 alt lig düşürülmesidir...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta ben o eksi puanın 2011 yılından düşüleceğine inanıyorum. Yani ceza 2011 yılına kesilecek. İnşallah yanılıyorumdur.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun dedğin gibi olması mümkün değil abi o yılı ilgilendirmiyorki davaTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu saatten sonra ne UEFA ne de FİFA karışır tam 1 ay oldu CAS cezayı onaylayalı hiçbiryerden ses yok.İçerdekiler halinden memnun taraftarları hergün avutacak bahaneler var.Bizim başkan da sanki Tayyip'ten faklı düşünüyor gibi bir duruş söylüyor oysaki herşey başta planlandı, bu sadece taraftarı oyalama,kandırmadan başka bişey değildir.Yazık oluyor bu takım taraftarına herkes futboldan soğudu,adaletin bittiği yerde terör başlayacak.
Yorum
-
fb dustu..."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
Bu şike mevzusu sonrasında bütün üst idarelerin çevirdiği dolapları, yıllar boyunca didişdiğimiz, savaştığımız hiçbir ülkenin üst idarelerinde göremeyiz diye tahmin ediyorum. Ben Avrupa birliği olsam sırf bu şike sonrasındaki 2 yıla bakıp almazdım Türkiyeyi.
Bu mesajımı da siyasi amaç güderek yazmadığımı belirtmek istiyorum.
Yorum
Yorum