Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupamızı alacağımıza inancım tam.şikebahçeyi düşüreceklerini bekleyen arkadaşlar beklenti içine girmeyin.en fazla bir kaç eksi puanla işin üzeri kapatılır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kupamızı alacağımıza inancım tam.şikebahçeyi düşüreceklerini bekleyen arkadaşlar beklenti içine girmeyin.en fazla bir kaç eksi puanla işin üzeri kapatılır.
      Ne şiş yansın ne kebap yapacaklar diyorsun yani
      Bari -36 falan kesseler de yusuf yusuf etseler
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne şiş yansın ne kebap yapacaklar diyorsun yani
        Bari -36 falan kesseler de yusuf yusuf etseler
        Abi maalesef öyle olur.bu şikecileri düşürecek sistem yok.en fazla -12 puan verirler.

Yorum

Kupamızı alacağımıza inancım tam.şikebahçeyi düşüreceklerini bekleyen arkadaşlar beklenti içine girmeyin.en fazla bir kaç eksi puanla işin üzeri kapatılır.
          Yapma abi bu adi köpekler düşmeden bize rahat yok bunlara -40 puan da verseler hakemlerle federasyonla bir şekilde üst sırada kalır bu adiler.
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fb düşürülmesin,puanıda silinmesin,bunlar umrumda değil cogu Trabzonlu'nunda değil.Bunlar sadece gs'nin isine gelir zaten.

Sadece çaldıkları Kupayı sahibine geri versinler.
            Şike yapmanın cezası KÜME DÜŞME'dir.

Biz adalet mi istiyoruz teneke parçası mı?
            Bordomavi.net

Yorum

Hatta ben o eksi puanın 2011 yılından düşüleceğine inanıyorum. Yani ceza 2011 yılına kesilecek. İnşallah yanılıyorumdur.
              Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Ana sayfamızda yeni anketimiz...

Yorum

• Hacıosmanoğlu senin başkan olduğun her saniye bizim için bir utançtır. Tez zamanda gitmen dileğiyle.
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• ezikler hem düşecekler hemde kupamızı iade edecekler bunun başka bir yolu yok, tek üzüntüm fb nin onca şikeye teşviğe rağmen sadece 1 alt lig düşürülmesidir...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hatta ben o eksi puanın 2011 yılından düşüleceğine inanıyorum. Yani ceza 2011 yılına kesilecek. İnşallah yanılıyorumdur.
                      bunun dedğin gibi olması mümkün değil abi o yılı ilgilendirmiyorki dava
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunun dedğin gibi olması mümkün değil abi o yılı ilgilendirmiyorki dava
                        İtalya'daki örnek şu şekilde oldu. Şike soruşturması 2005-2006 sezonu bitiminde açıklandı. Bu soruşturmanın hem 2004-2005 hem 2005-2006 sezonlarını kapsadığı belirtildi. 2004-2005 sezonu geçersiz sayıldı Juventus'un şampiyonluğu alındı. 2005-2006 sezonu için puan silme ve küme düşme uygulandı, şampiyonluk da Juventus'tan Inter'e verildi. Henüz başlamamış 2006-2007 sezonu için de bazı takımlara puan silme uygulandı. Sonuç olarak 2010-2011 sezonu geçersiz sayılmadığı takdirde, şampiyonluğun bize verilmesi için FB'nin o sezonki puanlarının bir kısmının silinmesi şart. Mevcut sezonda uygulanacak puan silmeler sonraki dönemde tartışılacak bir mevzu...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Adaletin tecelli etmediği bir gün daha bitti.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu saatten sonra ne UEFA ne de FİFA karışır tam 1 ay oldu CAS cezayı onaylayalı hiçbiryerden ses yok.İçerdekiler halinden memnun taraftarları hergün avutacak bahaneler var.Bizim başkan da sanki Tayyip'ten faklı düşünüyor gibi bir duruş söylüyor oysaki herşey başta planlandı, bu sadece taraftarı oyalama,kandırmadan başka bişey değildir.Yazık oluyor bu takım taraftarına herkes futboldan soğudu,adaletin bittiği yerde terör başlayacak.

Yorum

• fb dustu...
                              "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                              --------------------------Novalis--------------
                              ------------

Yorum

• Bu şike mevzusu sonrasında bütün üst idarelerin çevirdiği dolapları, yıllar boyunca didişdiğimiz, savaştığımız hiçbir ülkenin üst idarelerinde göremeyiz diye tahmin ediyorum. Ben Avrupa birliği olsam sırf bu şike sonrasındaki 2 yıla bakıp almazdım Türkiyeyi.

Bu mesajımı da siyasi amaç güderek yazmadığımı belirtmek istiyorum.
                                Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

Yükleniyor...
                                X