Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tribun Dergi ‏@tribundergi 1 dk
    Lazio kaptanı Mauri'nin şikeden aldığı 6 ay ceza, oyuncunun mahkemeye itirazı sonrasında 9 aya çıkartıldı.
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tribun Dergi ‏@tribundergi 1 dk
      Lazio kaptanı Mauri'nin şikeden aldığı 6 ay ceza, oyuncunun mahkemeye itirazı sonrasında 9 aya çıkartıldı.
      Şuraya bak arkadaş haclı maclı diyoruz adamlara ama adaletleri ibretlik.

Yorum

Adamlara helal olsun. Her ağız açmaya biz şöyle hristiyanız, böyle ortodoskuz diyerek dini kullanmıyorlar. Adalet neyi gerektiriyorsa yerine getiriyorlar. Anlayacağınız aynı ülkemizdeki gibi!!!
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Sıkıntı burda zaten. Gavurda işlerini bizim gibi halletse şimdiye herşeyi unutturmuşlardı bize. Ama hep hatırlatıcı hareketler geliyor Avrupa cenahından. Adamlar gizli müslüman olmasın Hep adalet fışkırıyor. Bizimkiler se........

Yorum

• Celal senin yerinede yazayım.o kupa seve seve gelecek dostum kaçarı yok

Yorum

• BU BÜYÜK TARAFTARIN VE BMN'NİN VERDİĞİ YILMAZ, ONURLU VE SAYGIN MÜCADELE SONUCU,

28.08.2013 tarihli CAS kararıyla,

2010-2011 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR'DUR.

En geç seçim sonrası kupamız verilecektir (şahsi kanaatim)
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• bu takım başkanlarin değil taraftarin takımıdir maça bu sebeple gitmeyen gerçek trabzonsporlu değildir...lütfen gelin trabzonsporluk tanımıni yeniden yapalım..

Yorum

• Bu akşam Avni Aker'de bordo mavi yağmurluklu, yüreği TS sevgisiyle yanıp tutuşan ve ölümüne bağıran 25.000 cengaver görmek istiyorum.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• BORDO MAVİ
                    ŞAMPİYON TRABZON

BORDO GOL GOL GOL
                    MAVİ GOL GOL GOL

sesleriyle LAZIO'ya top oynatmayalım. Ayaklarına topu aldıklarında ıslığı basalım. Ben Avni Aker'i böyle tanıdım, böyle görmek istiyorum.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Bir vatandaş geldi başında Trabzonspor beresi,

sordum sen Trabzon lumusun diye "yok Artvinliyim dedi", iyi dedim akşam nolur maç ne yaparız deyince o muhteşem cevabı aldım "abi ben fenerliyim" demezmi , "ne diye takıyorsun o bereyi" dedim, "abi nolcak hepsi türk ayrıca sıcak tutuyor bu soğukta" dedi. bende iyiymiş valla ilk defa görüyorum böyle bişey dedim hala hayretler içerisindeyim

varmı böyle birşeyya ben soğuktan donsam takmam fener beresi
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Celal senin yerinede yazayım.o kupa seve seve gelecek dostum kaçarı yok
                        Ara sıra böyle mesajlar atıverin benim için
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ara sıra böyle mesajlar atıverin benim için
                          Ayıpsunbu arada Artvinlide kaldı aklım bu ne ya

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu takım başkanlarin değil taraftarin takımıdir maça bu sebeple gitmeyen gerçek trabzonsporlu değildir...lütfen gelin trabzonsporluk tanımıni yeniden yapalım..
                            2 senedir çektiğimiz sağlığıma zarar veriyor.O kupa hiç gelmeyecekse yırtınmanın benim için anlamı yok. Bu kupayı alamzsak daha kupa diye bişey göreceğimizde yok. Bu nedenlerle iddiada bulunduğum gibi kupayı alamazsak ve anırırsam benim için futbol biter. Bazı arkadaşlar 2 yıldır benim dediklerimi yapmak zorunda kaldı. Ben 2 yildır takip ediyorum. Ama biryere kadar dayanma gücüm var. Bu nedenle kupayı istiyorum. Yoksa futboldan mahrum bırakacsm kendimi...

Yorum

• İlk olarak tahsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 senedir çektiğimiz sağlığıma zarar veriyor.O kupa hiç gelmeyecekse yırtınmanın benim için anlamı yok. Bu kupayı alamzsak daha kupa diye bişey göreceğimizde yok. Bu nedenlerle iddiada bulunduğum gibi kupayı alamazsak ve anırırsam benim için futbol biter. Bazı arkadaşlar 2 yıldır benim dediklerimi yapmak zorunda kaldı. Ben 2 yildır takip ediyorum. Ama biryere kadar dayanma gücüm var. Bu nedenle kupayı istiyorum. Yoksa futboldan mahrum bırakacsm kendimi...
                              Görecek başka kupa yok deyipde boşuna kendini heder etme. Brezilyada ilk final oynadığında yenilmişti ve iki kişi intihar etmiş. O ölenler brezilyanın sonraki dünya kupası şampiyonluklarını göremediler. Biraz sabır. Görecek günler var daha aldırma gönül aldırma.

Yorum

• daha ne kadar sürecek acaba ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X