Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şike var ama sahaya yansımamışın bir başka versiyonu.açıkçası bunlar hiç önemli değil.tapeler delil sayılmaması gerekiyorsa, hukuk böyle öngörüyosa problem yok.ama spor hukuku başkadır.şüphe bile yeterli olur bazen. federasyonun verdiği kararlar tam olarak kepazelikti.asıl sorun hala orda.yoksa ömrünün sonuna kadar yargılansın aziz umrumuzda olmamalı. adamlar parmağında oynattı ülkeyi.spor hukuknda kararlar hemen alınır.ama fenerbahçe mahkemeyi bekleyin, yargıtayı bekleyin yok cası bekleyin diye sürekli uzattı süreci.şimdi de yeniden yargılanma. böyle ciddiyetsiz adamlarla oyun oynamak hata zaten.

ben küçükken mahallede bazı çocuklar vardı. oyun oynarken kazanmak için her türlü pisliği yaparlardı.kuralına uymazsan oynamanın anlamı olmadığını bilmezlerdi.işte o çocuklar büyüyüp bu şekilde yönetiyorlar ülkeyi. o zaman çözümü oynamamak olarak görürdüm.şimdi ne yapmalı emin değilim.

Yorum

• tapeler delil olmayacaksa bu dava 1 ay sürmez..
      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Görmezden gelinen bi şey var arkadaşlar;

Şikep Ossuroğlu ve Cemil Turan için yeniden yargılama yok, bunların suçu sabit ve bunlar kulüp yönetiminde.

2. etik kurulu nasıl şikeyi yok sayamadıysa bu karar da yok sayamamış.
        Madem bu ibnelerin yeniden yargılanma durumu yok o zaman üzülmemimizinde anlamı yok.bu Cemil Turan denen şikeci 1980'li yılların başında şike yaptığı için tff'den ceza almıştı.damgası hazır bu eşeğin taa 35 sene öncesinden hemde.

Yorum

• Neden tapeler delil sayılmıyor? Gerekçesi nedir?

Anlamadım bir türlü...

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neden tapeler delil sayılmıyor? Gerekçesi nedir?

Anlamadım bir türlü...
            benim anladığım tapelerin, delillerin toplanmasında usülsüzlükler varmış, yani fenerli avukatların iddaları bu şekillde.bu yüzden delil sayılmayabilir.

Yorum

• Tapelerin geçersizliği diye bir şey yok...
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Julen Guerrero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şikecileri avukatları tapeler delil olmayacak diyor,
                dava da dosyanın içi resmen boşaltıldı,
                utanma da yok bunlarda,
                bu olayın asıl nedeni bence 17 temmuz da uefa dan gelecek cezayı önceden bilmeleri,
                ve bunları önlemek için yapılım bir kumpas, bakalım uefa bu işe ne diyecek.
                benim düşüncem bunlar uefayı dq ayarlamışlar ve ona göre çıkarmışlardır mahkeme kararını,
                utanmazlar
                ben de böyle düşünmüştüm ama şimdi böyle düşünmüyorum..uefa cezasına karşı son kozlarını oynamak için ellerinde ki tek seçenek buydu..yoksa tff müdahaleyi yapmak zorundaydı..şimdi yapmayacak bahanesi de yargının yenilenmesi olacak..uefa bu yargı şikesini dikkate almayacaktır..

yeniden yargılama kararı almak bir ülkenin iç işidir ve görüldüğü üzre çok kolaydır..bunlar uluslararası camiayı ancak güldürür..ki uefa tapeler üzerinden cezayı kesti..tapeler sahte değil diyeceksiniz ama yeniden yargılamamızda bunları kıçımızdan uydurduğumuz kanun sayesinde artık kullanmıyoruz diyeceksiniz ve uefa da bunu kabul edecek he mi..böyle bir şey olmaz..uefa müdahalesini etkilemez bu olay..tff karar almazsa uefa gereken kararları alacaktır.
                Herkese Merhaba

Yorum

• Trabzon'daki naylon milliyetçi plastik delikanlılar düşünsün artık bu ülkede olan hiç birşey umrumda değil Trabzonsor'da umrumda değil.
                  İnşallah delikanlı adamın biri çıkar da şu klübü kapatır, aç kalır Trabzonspor üstünden geçinenler bir lokma ekmeğe muhtaç kalırlar.

BU ülke için üzülüyorum çok temiz insanlrı var bu ülkenin ama onlarda kirliler ile helak olup gidicek aklı ve vakti olan buralarda boşa vakit harcamaz gider Avrupada modern insanlık tarihinden nasibini alır insan olduğunu hatırlar.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim anladığım tapelerin, delillerin toplanmasında usülsüzlükler varmış, yani fenerli avukatların iddaları bu şekillde.bu yüzden delil sayılmayabilir.
                    hayır usulsüzlük yok.
                    tapelerin hepsi sağlam.
                    ama özel yetkili mahkemeler kaldırıldı. asliye hukuk bakacak. orda da tapeler delil sayılmıyor.
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Allah belanızı versin, nasıl bir ülke... gerçekten yazık!
                      Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                      Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                      .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Ve en önemlisi bu karar doğrultusunda belirli çevrelerce yaratılmaya çalışılacak ayrımcılık ve kutuplaşmaya asla izin vermeyeceğimi tüm kamuoyuna bir kez daha deklare ederim.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım
                        Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

DİP NOTA BAKAR MISINIZ?...
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ve en önemlisi bu karar doğrultusunda belirli çevrelerce yaratılmaya çalışılacak ayrımcılık ve kutuplaşmaya asla izin vermeyeceğimi tüm kamuoyuna bir kez daha deklare ederim.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım
                          Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

DİP NOTA BAKAR MISINIZ?...
                          daha ne kadar ayrımcılık kutuplaştırma olacaksa ... bugün referandum olsun trabzon türkiyeden ayrılsın mı diye ... evet oyu basarım ... bi dakka tereddüt etmem
                          sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Yargıtay: "Yürürlükteki yasaya göre yapılmış işlemler, sonradan yürürlüğe giren yasa nedeniyle geçerliliğini yitirmeyecektir."

Tapeler yok sayilamaz gecsinler o isleri savci ve mahkeme karariyla yapilmis dinlemeler yani hukuksuzluk yok..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İnşaallah itirazdan bir sonuç alırız.

Bu aziz neden bu kadar önemli ve UEFA neden olup bitene göz yumuyor, anlayan beri gelsin.
                              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 12:03.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yargıtay: "Yürürlükteki yasaya göre yapılmış işlemler, sonradan yürürlüğe giren yasa nedeniyle geçerliliğini yitirmeyecektir."

Tapeler yok sayilamaz gecsinler o isleri savci ve mahkeme karariyla yapilmis dinlemeler yani hukuksuzluk yok..
                                Bir söze bakıyor bunu anlayamadık mı hala? "Güçlünün hukuku"

Yorum

Yükleniyor...
                                X