şike var ama sahaya yansımamışın bir başka versiyonu.açıkçası bunlar hiç önemli değil.tapeler delil sayılmaması gerekiyorsa, hukuk böyle öngörüyosa problem yok.ama spor hukuku başkadır.şüphe bile yeterli olur bazen. federasyonun verdiği kararlar tam olarak kepazelikti.asıl sorun hala orda.yoksa ömrünün sonuna kadar yargılansın aziz umrumuzda olmamalı. adamlar parmağında oynattı ülkeyi.spor hukuknda kararlar hemen alınır.ama fenerbahçe mahkemeyi bekleyin, yargıtayı bekleyin yok cası bekleyin diye sürekli uzattı süreci.şimdi de yeniden yargılanma. böyle ciddiyetsiz adamlarla oyun oynamak hata zaten.
ben küçükken mahallede bazı çocuklar vardı. oyun oynarken kazanmak için her türlü pisliği yaparlardı.kuralına uymazsan oynamanın anlamı olmadığını bilmezlerdi.işte o çocuklar büyüyüp bu şekilde yönetiyorlar ülkeyi. o zaman çözümü oynamamak olarak görürdüm.şimdi ne yapmalı emin değilim.
ben küçükken mahallede bazı çocuklar vardı. oyun oynarken kazanmak için her türlü pisliği yaparlardı.kuralına uymazsan oynamanın anlamı olmadığını bilmezlerdi.işte o çocuklar büyüyüp bu şekilde yönetiyorlar ülkeyi. o zaman çözümü oynamamak olarak görürdüm.şimdi ne yapmalı emin değilim.
Yorum