Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dilekçeyi biz taraftarlar verelum diyeceğim ama Gezi olaylarına karişanlara yaptiği gibi bu sefer de dünya liderimiz, TS taraftari da çok oldı, nedur kupa kupa diye pizi da cezalandurur, ne yapacağumuzi şaşurduk uşaklar.

Hak ettiğimiz şampiyonluk kupasini bile bize vermiyorlar, ne yapacağuz nereye gideceğuz, hayattan da futboldan da soğudum gardaşlarum,

Artık var ya fener kelimesini duyduğumda bile sinirlerim zıplıyor, şiddet ve öfke moduna giriyorum istemeden.

BU HALUN ÇARESİNİ PİLENLAR SOYLESUN YOKSA
    PENUM DURUM HİÇ İYİ DEĞİL.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• CAS kararı açıklandığı gün '' biz bir yere başvurmayacağız '' açıklamasını yapan kim di??? Bizim adam değil mi. Bu zamana kadar verdiler de şimdi vicdana gelip vereceklerini mi sanıyordu ki, kabadayı raconu mu lan bu.. Gideceksin Dilekçeyse dilekçe ya da ne karın ağrısı ise yapacaksın..Yapmazsan aval aval bakarsın öyle..

Haraç çetesi gibi, gidiyor tahkim başkanını aklınca tehtid ediyor... Resmi bir kurum işine gelmediği bir konumda resmi müracaat etmeni bekler..

başkan gitsin tayyip'ten sitesin ya??? Bir kere de AKp ye laf soksun ya.. Neden cesaretin yok buna

Demirören denen adamı o makama getiren ve Fenerbahçe nın ceza almaması için her türlü teşebbüsü yapan başbakan'ın yanında ne işin var??? Alsana kupayı verdirsene cezayı, Osmanlı Padişahlarını eğlendiren dalkavuk musun sen

Şimdi de Büyük fenerbahçe taraftarı diye centilmenlık ayakları yapıyorsun..

Ban Ki Moon musun sen?? Barış Elçisi olarak mı seçtik seni?

Kımsin arkadaş, takım sahada yürüyemiyor, yönetim olarak da siyasilere yaranmaktan başka bir şey yapmadığınızdan sizde yürüyemiyorsunuz..
      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 15:44.
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Önümüzdeki hafta da tüpçüye sms attım der. Sonraki hafta tahkim kurulu üyelerini çaldırıp kapattım der. Hacıosmanoğlu kredisini tüketmiş, verdiği sözleri bir bir yemiş, namus davası diye adlandırdığı davada süt dökmüş kediye dönmüştür. Bu saatten sonra ancak istifa ederek Trabzonspor'umuza faydalı olabilir. Mafyaymış da, kimseden korkmazmış da, lafını esirgemezmiş de peh peh peh. Çok korktum valla, tir tir titriyorum. Mahallede birbirine "sen kim olduğumu biliyor musun" diye horozlanan ama hiçbirşey yapamayan tiplerden farkı yok benim gözümde.
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• yalaksın başkan ! yalamaktan başka ne işe yarıyo bu zat! sadri yüzüne gözüne bulaştırdı buda iktidar yalakası çıktı.. ahh ulan ahh ne günlere kaldık

Yorum

• Spor bakanı, Kupa bizde değil TFF verir verecekse diyor, Bizim Başkan tıpış tıpış Demirören'le görüşmeye gidiyor

TFF başkanı Kupa bizde değil, TAHKİm verirse verir diyor. Bizim Başkan tıpış tıpış Tahkim başkanı ile görüşmeye gidiyor

Tahkim başkanı diyor ki, kupa bizde değil. Gidin Fenerbahçe'den isteyin Bizim Başkan Fenerbahçe taraftarını öve öve bitiremiyor..)

Bu işler konuşmakla çözülmüyor başkan??

Evrak ve Resmi müracaat lazım

Bırak Türk Futbolunun a.k, tasası sana mı düştü. Kirleten bu o.ç ları takımlar değil mi, temzilemk sana mı düştü. Bırak bu delikanlı raconlarını, Ulan isterlerse sana pabucu ters de giydirirler de sadece ağzında olduğu için ciddiye almıyorlar seni. Sen de millete Ahlak dersi veriyorsun..

İşini yap isini... hazır Türban meselesi de çözüldü, İste artık tayyipten bu kupayı.. Bunu da ben söylüyorum

KUPA AKP 'NİN ELİNDE.. TRABZON'DA BANA SEÇİM KAZANDIR KUPA SANA GELSİN AKSİ TAKTİRDE NAH ALIRSIN KUPAYI
            demediylse sana bende daha futbol konuşamayacağım
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• 2 dakikada adama demediğinizi bırakmadınız.2 dakka sonra resmi müracaat etse hüloğğğcular doluşacak buraya.yahu az seviyeyi koruyarak yorum yazsanızda bunalmasak olmazmı?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 dakikada adama demediğinizi bırakmadınız.2 dakka sonra resmi müracaat etse hüloğğğcular doluşacak buraya.yahu az seviyeyi koruyarak yorum yazsanızda bunalmasak olmazmı?
                Yazdığım iletilerdeki seviye, kendisine kullandığım sıfatlardaki seviye, Hacıosmanoğlu'nun başkanlık seviyesinin ve hak ettiği seviyenin üzerinde. Aslında hak ettiği sıfatlar çok farklı ama neyse......

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazdığım iletilerdeki seviye, kendisine kullandığım sıfatlardaki seviye, Hacıosmanoğlu'nun başkanlık seviyesinin ve hak ettiği seviyenin üzerinde. Aslında hak ettiği sıfatlar çok farklı ama neyse......
                  Eeee sonuç?burası Trabzonspor başkanına hakaret etme platformumu?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eeee sonuç?burası Trabzonspor başkanına hakaret etme platformumu?
                    Ben hakaret etmiyorum ki. Kendi ağzından çıkan laflarını hatırlatıyorum. Her ağzını açmaya bu dava benim namus davam diyen Hacıosmanoğlu değil mi? Neden girişimlerde bulunmuyor? Neden yazılı başvuruda bulunmuyor? Üstelik bütün hukukçular da söylüyor artık beklenecek birşey yok diye. Namus davam dediği davayı sündüren adama ne denir?

Buyur bir de şu aşağıdaki haberi oku. Trabzonspor başkanı, kendi taraftarını tehdit ediyor, marjinal gruplar diye hakaret ediyor, fenerbahçe taraftarına da methiyeler düzüyor. Bu senin zoruna gitmeyebilir ama benim bayağı zoruma gidiyor ve emin ol aklımdan geçenleri buraya yazmıyorum, kendimi frenliyorum.

Fenerbahçe ile Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta oynayacakları maçı  değerlendiren Hacıosmanoğlu, sarı-lacivertli taraftarlardan övgüyle söz etti.Sahanın içinde gerginliğin olacağını düşünmediğini aktaran Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe'nin muhteşem tara

Fenerbahçe ile Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta oynayacakları maçı değerlendiren Hacıosmanoğlu, sarı-lacivertli taraftarlardan övgüyle söz etti.

Sahanın içinde gerginliğin olacağını düşünmediğini aktaran Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe'nin muhteşem taraftarı her şeyi hak ediyor. O camiada mevcut başkanlarından çok daha fazla arkadaşım dostum var. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe yöneticileri benden daha yalnızdır. Kim hak ediyorsa o kazansın. Saha dışı manipülasyonla takımlara puan kazandırmak ahlaksızlığın önde gidenidir. 90 dakika centilmenlik içinde, kim daha iyi oynarsa Allah ona galibiyeti nasip etsin. İnşallah Fenerbahçe'yi uzun yıllar sonra deplasmanda yeneriz" ifadelerini kullandı.

Sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile oynadıkları maçı tribünde siyah-beyazlı taraftarlarla seyrettiğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Ben orada bir mesaj vermek istedim. Hiç bir sorun olmadı. Beraber maçların seyredebileceğini gösterdik. Son derbi de yaşanan inanılmaz olaylar oldu. Demek ki bizim yapmak istediğimiz algı kabul edilmedi. Devam etmenin de manası yok. Başka kulüp başkanları da benim yaptığımı yapmalıydı. O statlardaki en masum insanlar seyirciler. Seyircileri o hale getiren Türk futbolunu çıkarı için kullanan yönetici ve başkanlardır" diye konuştu.

Yorum

• fatih abi bırak şu yalamayı savunmayı allah aşkına

Yorum

• Tolerans ilkesi Türk milletinde niyeyse zor bulunan bir olgudur.
                        Hatta Türklügü gectim, cogunlugu müslümanim diye dolasan bir milletten bahsediyoruz.
                        Hadi bunlari da gectim, Trabzonspor baskani sifati tasiyan bir kisi hakkinda konusurken, en azindan Trabzonspor'a sayginiz olsun.
                        O da yok.
                        Geriye ne kaldi?

Ahlak, o da ...

Yorum

• Ben sana hakaret ettin demedim zaten yanlış anlama.edenlere söylüyorum.kinayeni,eleştirini getir kim ne karışır fakat ayıp denen bir şey var hocaya küfürler hakaretler başkana küfürler hakaretler yani ağza gelmeyecek laflar kullanılıyor.adam bu hafta içi gerekli müracaatların olacağını söylemedimi geçen hafta.kendilerince yol haritası çizmişler şayet bu hafta içi dediklerini yapmazsalar eleştirelim tabikide.bizimde çevremizde yüzlerce binlerce şikebahçeli dostumuz var başkanın abartılı övgülerinini içine sindiren taraftarlığını sorgulasın.Trabzonspor taraftarı deme bana.Trabzonspor taraftarı takımına dün Avni Akerde nasıl sahip çıkmış gördük.ne utanma var ne arlanma.sanki bu takım Hacıosmanoğlunun.daha kendi takımımıza sahip çıkamıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fatih abi bırak şu yalamayı savunmayı allah aşkına
                            Yahu ne savunması be kardeşim bi tane savunma lafım yok Hüso ayıp ediyorsun ben sadece adama hakaret etmeyin burdan diyorum,daha dün hocayada maçın ilk yarısında ne hakaretler edildi yanlışmı konuşuyorum yani.

Yorum

• Baskan kiviriyor acik ve net bi yerlerden emir gelmedi daha..
                              Tam bir hayal kirikligi
                              Bu kadar gün bos yere gecti, sebebi de yok
                              Alti ustu bir dilekce sayin IHO!
                              Senin arkanda kim var da kafana gore is yapiyorsun?

Yorum

• Geçen sene Şenol Güneşe ve Sadri Şenere edilen hakaretlere hakaretle cevap verdiğim için belkide 20 kez yorum yasaklama cezası aldım.aynısı bu senede oluyor.biz Trabzonspor taraftarı aslında hiç bir şeyi haketmiyoruz.eleştiri yapmayı bile beceremiyoruz.yahu bu senin başkanın hocan.yanlış yaptığına inanıyorsan kongre baskısı yaparsın kulübe üye olursun istediğin başkanı seçersin.sana kim veriyor kulübün başkanına hocasına küfretme hakkını.

Yorum

Yükleniyor...
                                X