Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah bir bildiğin vardır İHO.. Yoksa böyle beklemek.. Hiç iyi değil..

Yorum

• Seçime kadar hiçbir somut atılmayacak boşuna heveslenip forumlara girmeyin derim.Umut fakirin ekmeği ama o ışık da yok! Biz yeni gelişmeler beklerken adamlar çıkıp da hiçbirşey yok diyorlar.Trabzonspor taraftarı hakkı en kolay yenen, alay edilen bu ülkenin zenci insanı durumuna düşürülmüştür.Ben bu ülkenin ne dinine,ne milliyetçiliğine ne de adaletine güveniyorum.

Yorum

• Türk futbol kamuoyunu oyalayan insanı anlarım da, kendi taraftarını ayakta uyutan insanı ömrü billah anlayamam.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah bir bildiğin vardır İHO.. Yoksa böyle beklemek.. Hiç iyi değil..
          Hic bildigi filan yok, uefa/fifa zaten gerekeni yapacak. Iho sampiyonluk kazanmak istiyorsa kadroya, stada, takima baksin kendisi sampiyon yapsin.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türk futbol kamuoyunu oyalayan insanı anlarım da, kendi taraftarını ayakta uyutan insanı ömrü billah anlayamam.
            Bu durumda ayakta uyuyan bizler mi oluyoruz?

Yorum

• Tabi forum güzel bir şey, herkese her konuda özgürce konuşma fırsatı veriyor da, sözcüklerin ve ideolojilerin ne olduğunu bilmeden konuşulunca olmuyor. Darbeyi burdaki tartışmaya bağlamak ve oradan çıkarımlar yapmaya kalkmak altı çok boş ve mantık dizgesinden yoksun. Kısacası olmuyor. O zaman bildiklerimizi konuşalım lütfen. Bir de samimi olalım. Gerçekten neyi savunduğumuzu söyleyelim de biz burada Trabzonspor'u konuştuğumuzu zannedip zaman kaybetmeyelim.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tabi forum güzel bir şey, herkese her konuda özgürce konuşma fırsatı veriyor da, sözcüklerin ve ideolojilerin ne olduğunu bilmeden konuşulunca olmuyor. Darbeyi burdaki tartışmaya bağlamak ve oradan çıkarımlar yapmaya kalkmak altı çok boş ve mantık dizgesinden yoksun. Kısacası olmuyor. O zaman bildiklerimizi konuşalım lütfen. Bir de samimi olalım. Gerçekten neyi savunduğumuzu söyleyelim de biz burada Trabzonspor'u konuştuğumuzu zannedip zaman kaybetmeyelim.
                Sanirsam beni kastediyorsunuz.

Ne gibi bir cikarim sagladigimi veya saglandigini söyleyebilir misiniz?
                Ayrica buradaki tartismaya baglamadim. Cok mu uzak oldu diye ekledim.
                Ille de kan görmek isteyen savas komutanlari gibi haftalardir kelle de kelle diyenler cogunlukta. Siz rahatsiz olmayabilirsiniz ama ben oluyorum.
                Her defasinda ayni seyleri yasiyoruz. Bu mentaliteyi ben sevmiyorum.
                Prensip meselesi. Isimler önemli degil. Isitkrar en önemlisi benim icin.
                Kendi kendime düsündüm neden yillardir ayni durum var diye. Niye insanlarin düsünceleri hep (bana göre) darbeye yönelik diye. (TS kastediyorum)

Bilmem ne partisi ideolojisidir, bilmem ne partisine aykiridir beni ilgilendirmez. Hangi parti olursa olsun, Türkiye'de darbelerin etkisine bagladim ben bu düsünce yapisini. Etkisinden cikamadigimizi düsünüyorum. Herhalde darbeciligin iyi bir sey oldugunu söylemeyeceksiniz, yoksa sorun burada mi?

Ayrica samimiyetimden dolayi yaziyorum. Nedenler veriyorum, düsüncelerimin arka planinda ne var söylüyorum. 1 cümle ile kesip atmiyorum. Mantikli bir sekilde yazmaya gayret gösteriyorum.

Eminim burada yazilanlarin onda birini sizlerin yüzünüze söylesem, beni kursuna dizersiniz. Ama koskoca TS baskanina hainsin cümlesi 1 satir.
                BMN haindir diye yazsam, günde 5 mesaj, sizce beni burada barindirirlar mi? (Yanlis anlamayin, öyle düsünmüyorum).
                Ama her baskan en az günde 50 mesaj hakaret yiyor, asagilama, bel alti vurma, küfür, vs.
                Beni rahatsiz ediyor. Tolerans yerine hakaret oluyor. Demokratik secim yerine darbe oldugu gibi.
                En son cerasus tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 20:22.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ille de kan görmek isteyen savas komutanlari gibi haftalardir kelle de kelle diyenler cogunlukta. Siz rahatsiz olmayabilirsiniz ama ben oluyorum.
                  Kendi kendime düsündüm neden yillardir ayni durum var diye. Niye insanlarin düsünceleri hep (bana göre) darbeye yönelik diye. (TS kastediyorum)

Bilmem ne partisi ideolojisidir, bilmem ne partisine aykiridir beni ilgilendirmez. Hangi parti olursa olsun, Türkiye'de darbelerin etkisine bagladim ben bu düsünce yapisini. Etkisinden cikamadigimizi düsünüyorum. Herhalde darbeciligin iyi bir sey oldugunu söylemeyeceksiniz, yoksa sorun burada mi?

Ayrica samimiyetimden dolayi yaziyorum. Nedenler veriyorum, düsüncelerimin arka planinda ne var söylüyorum. 1 cümle ile kesip atmiyorum. Mantikli bir sekilde yazmaya gayret gösteriyorum.

Eminim burada yazilanlarin onda birini sizlerin yüzünüze söylesem, beni kursuna dizersiniz. Ama koskoca TS baskanina hainsin cümlesi 1 satir.
                  BMN haindir diye yazsam, günde 5 mesaj, sizce beni burada barindirirlar mi? (Yanlis anlamayin, öyle düsünmüyorum).
                  Ama her baskan en az günde 50 mesaj hakaret yiyor, asagilama, bel alti vurma, küfür, vs.
                  Beni rahatsiz ediyor. Tolerans yerine hakaret oluyor. Demokratik secim yerine darbe oldugu gibi.
                  Cesaretimin kusura bakmayın ama sizin darbenin niye kötü bir şey olduğunu da demokrasinin (değer verdiğiniz bir sistemse eğer) ne olduğunu anladığınızı sanmıyorum. Kurşuna dizme, ezberden darbe lafları, zaten seviyesi iyice düşmüş ülke siyaset dilinin halka empoze edilmiş hali. Zaten bu bilgisizlikten gına geldi. Şimdi burada birbirine bağlanamayacak şeyleri yazıp -aslında- siyaset yapmayın lütfen. Bu forumda siyaset yasak olduğu için değil. Benim buralarda siyaset görmeye bir itirazım yok. Ama bir şeyleri tartışmak için minimum bir bilgi temeline sahip olmak gerekir. En azından karşınızdakine duyduğunuz saygıdan dolayı, bu bilgiye sahip değilseniz bir tartışmaya girmezsiniz.

Dünyada olabilecek en açık haliyle Trabzonspor'un başkanı, Trabzonspor'un ilkelerini çiğniyor, kendisnin seçim sürecnde verdiği sözleri yok sayıyor, yani başta kendisine ihanet ediyor. Burada insanlar da buna isyan ediyorlar. Kimsenin sizin, başkanın ya da birbaşkanın siyasi görüşüne bir saldırısı yok. Ya da başkanın siyasi görüşü yüzünden bir itiraz yok bu sayfalarda. O yüzden lütfen mesele buymuş gibi konuyu bel altına taşımayın. Bir de darbeye filan benzetmeyin.

Yorum

Tabi forum güzel bir şey, herkese her konuda özgürce konuşma fırsatı veriyor da, sözcüklerin ve ideolojilerin ne olduğunu bilmeden konuşulunca olmuyor. Darbeyi burdaki tartışmaya bağlamak ve oradan çıkarımlar yapmaya kalkmak altı çok boş ve mantık dizgesinden yoksun. Kısacası olmuyor. O zaman bildiklerimizi konuşalım lütfen. Bir de samimi olalım. Gerçekten neyi savunduğumuzu söyleyelim de biz burada Trabzonspor'u konuştuğumuzu zannedip zaman kaybetmeyelim.
                    Nokta.

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu durumda ayakta uyuyan bizler mi oluyoruz?
                    Ayakta uyuyup uyumadığınızı bana mı soruyorsunuz?

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

Peki o zaman sunu sorayim: Sizin icin sayin baskanimiz ne yapmis olmali ki gitmesini/istifa etmesini gerektirecek bir durum olussun? Atiyorum, okuyan herkes affetsin, hasta bilincimin bir yansimasi olarak alsin , kendisi bir mac esnasinda sahanin ortasina firlayip striptiz yapmaya baslasa, sonra o halde hakeme sarilmaya calissa filan, boyle bir sey yeterli olur mu sizin icin? Yoksa salt secimle geldigi icin hala “Du bakeli nolcek?” kaderciliginde devam mi edersiniz? Boyle edepsiz bir ornek benim kusurum ama sizin bu konuda bir siniriniz, “ee bu kadar da olmaz artik!” diyeceginiz bir nokta var mi, cok merak ediyorum. Daha once diger yaptiklari icin degil ama hic degilse kendisinin M. Odyakmaz guzellemesi icin sizin de bir aciklama getiremediginizi biliyorum, biraz da bu yuzden soruyorum bunu.

Yorum

Kimsenin sizin, başkanın ya da birbaşkanın siyasi görüşüne bir saldırısı yok. Ya da başkanın siyasi görüşü yüzünden bir itiraz yok bu sayfalarda. O yüzden lütfen mesele buymuş gibi konuyu bel altına taşımayın.
                        Öyle bir sey aklimdan bile gecmedi. Nasil öyle bir sey ima etmisim gibi algiladiniz, bilemiyorum.

Anladigim kadariyla ne demokrasinin, ne darbenin ne oldugunu biliyorum. Ezbere konusuyorum, yani bana empoze edilmis hali ile (ömrüm Almanya'da gectigi halde).
                        Darbe benzetmesini de yapmamam gerekiyormus halbuki benim anladigim demokraside özgür olmasi gerekiyor bunun ama anlamadigim icin yanlis biliyorum.

Bir sey sormadan edemeyecegim, sizlerin empozeleri ne olacak? Bildiri yayinlarken BMN halkina soruldu mu? (Bugüne kadar hic sorgulamadim bu konuyu, BMN'nin iyi niyetinden süphe duymadigim icin ancak birisi bana ezbere konusuyorsun dedigi anda is degisir. Iyi niyet kalmaz.)
                        En son cerasus tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 20:51.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nokta.

Ayakta uyuyup uyumadığınızı bana mı soruyorsunuz?
                          Evet. Herhalde Almanca sordum ki soruyu anlamadiniz. Tekrarlamami ister misiniz?
                          En son cerasus tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 20:50.

Yorum

• Allah sana kolaylık versin cerasus.

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• aylardır borç ödüyoruz diyen IHO, içine etmiş mali durumun 3 ayda 26 milyon tl zarar daha yıl sonu 100 milyona koşuyor takım. basiretsizler. şike sürecinin Trabzonspora görünen zararı en az 150 milyon tl dir, sen hala "aziz" şikecilerin ve taraftarının ağzına bal çal, senin gibi başkan yerine....... çok fena gerildim, kulübü batığa sürüklüyorlar, gs de böyle merak etmeyin bjk de, ama önce hangisi önce bittim diyecek soru bu?

Yorum

Öyle bir sey aklimdan bile gecmedi. Nasil öyle bir sey ima etmisim gibi algiladiniz, bilemiyorum.

Anladigim kadariyla ne demokrasinin, ne darbenin ne oldugunu biliyorum. Ezbere konusuyorum, yani bana empoze edilmis hali ile (ömrüm Almanya'da gectigi halde).
                                Darbe benzetmesini de yapmamam gerekiyormus halbuki benim anladigim demokraside özgür olmasi gerekiyor bunun ama anlamadigim icin yanlis biliyorum.

Bir sey sormadan edemeyecegim, sizlerin empozeleri ne olacak? Bildiri yayinlarken BMN halkina soruldu mu? (Bugüne kadar hic sorgulamadim bu konuyu, BMN'nin iyi niyetinden süphe duymadigim icin ancak birisi bana ezbere konusuyorsun dedigi anda is degisir. Iyi niyet kalmaz.)
                                Ömrünüzün Almanya'da geçmesi sizi hiçbir şeyden muaf kılmıyor. Sözcükleri ve terimleri yerinde kullanmadığınız, ilgisiz örnekleri verdiğiniz sürece benzer şeyleri duyarsınız.

BMN'nin bildirilerini eleştirme ve bu bildirilere katılmama hakkınız var. Bunların yayınlanmadan önce oya sunulmasını talep ediyorsanız, bunu forumun kurallarından biri haline getirmek istiyorsanız, bunu da dile getirebilirsiniz. O bildirilerde en ufak bir uygunsuzluk bulsam ben de çıkışımı yaparım. Ama yerinde buluyorum. Hatta bana kalsa belki daha erken ve biraz daha keskin olmasını önerirdim. Bu halini destekliyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X