Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sifata kufur etmek gunah, ama bunlarada ediliyor yahu

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nedenini bilmiyorum ama bu cezalar beni bir türlü tatmin etmedi...
      Eksik...
      Mutlu olmadım açıkçası arkadaşlar...
      Yalnız mıyım bu konuda ?
      Bende seninle aynı şekilde düşünüyorum.

En az 2 lig düşürülmeden, 2+1 şikeciler için ceza değil ödül olur.
      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz açar mısın
        Tehdit edebilecek birşey bulduk, hata yaparsa kullanacağımızı söylemiş olduk.

İlk olarak Firtina52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açik açik tehdit ettiniz yani

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
        Aynen, tehdit ettik bildiğin.

İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tam anlamadım, " Türkiye üzerinden iş yapıyor" derken bu yaptığı iş neyse tahkim kurulunda işgal ettiği koltuktan dolayı baştan yapmaması gereken bir şey mi, yoksa aleyhimize bir karar çıkarsa öne sureceğimiz, gündeme getireceğimiz bir şey mi? Her iki ihtimalde de, eğer tahkim kurulu kendilerinin aleyhine olursa FB'nin aynı şeyi yapmaması için bir neden var mı? Demek istediğim, yerin kulağı var kardeşim. Bunları gizli tutun gozunuzu seveyim.
        FB'nin aynı şeyi yapması için bir ispata gerek yok,

Adamlar zaten ortada olmayan ilişkileri varmış gibi ortaya atıyorlar, (bknz: haber sol'un geçen hafta yayınladığı yazı)

Dolayısıyla fenerin bunu kullanma olasılığı yok, ama bizim var.

Çünkü biz bunu yerelde değil, dışarda kullanacağız.

Fenerin dışarda kullanabileceği hiçbirşey kalmadı,
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• beyler antuda isin komplo oldugunu uefa da buna alet oldugunu soyluyorlar. yargitay kararinada kesinlikle inanmayacaklarini soyluyorlar . cunku generallerin icerde oldugu bir yargi sistemine guvenilmezmis. Cemaat birimci dereceden surecte aktifmis ozellikle avrupa acisindan suclu bulunmalarinda dunyanin her yerine yayilan cemaat sayesinde olduklarina inaniyorlat. kesinlikle sike yapmadiklari ve aziz yildirim futbolun ataturk u oldugunu soyluyorlar. Korkunc bir cahillik bu okurken tuylerim diken diken oldu .
          61

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tehdit edebilecek birşey bulduk, hata yaparsa kullanacağımızı söylemiş olduk.

Aynen, tehdit ettik bildiğin.

FB'nin aynı şeyi yapması için bir ispata gerek yok,

Adamlar zaten ortada olmayan ilişkileri varmış gibi ortaya atıyorlar, (bknz: haber sol'un geçen hafta yayınladığı yazı)

Dolayısıyla fenerin bunu kullanma olasılığı yok, ama bizim var.

Çünkü biz bunu yerelde değil, dışarda kullanacağız.

Fenerin dışarda kullanabileceği hiçbirşey kalmadı,
            Abi sizden korkulur...
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• azizin açıklamalarından sonra ;

Eyüp Karakuş@eyupkarakus12 dk
              İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan "Ben kulüp başkanıyım. Muhatap olacağım kişiler de kulüp başkanlarıdır" şeklinde açıklama bekliyorum

Çok güldüm buna ya
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beyler antuda isin komplo oldugunu uefa da buna alet oldugunu soyluyorlar. yargitay kararinada kesinlikle inanmayacaklarini soyluyorlar . cunku generallerin icerde oldugu bir yargi sistemine guvenilmezmis. Cemaat birimci dereceden surecte aktifmis ozellikle avrupa acisindan suclu bulunmalarinda dunyanin her yerine yayilan cemaat sayesinde olduklarina inaniyorlat. kesinlikle sike yapmadiklari ve aziz yildirim futbolun ataturk u oldugunu soyluyorlar. Korkunc bir cahillik bu okurken tuylerim diken diken oldu .
                Doğru söylüyorlar...

Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sifata kufur etmek gunah, ama bunlarada ediliyor yahu
                  Yayınlamayın şunları ya günaha giriyorum vallahi billahi...
                  Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• Renktaşlar bugün neler oldu, sabahtan beri, birisi özetleyebilir mi, takip edemiyorum
                    Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                    sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

beyler antuda isin komplo oldugunu uefa da buna alet oldugunu soyluyorlar. yargitay kararinada kesinlikle inanmayacaklarini soyluyorlar . cunku generallerin icerde oldugu bir yargi sistemine guvenilmezmis. Cemaat birimci dereceden surecte aktifmis ozellikle avrupa acisindan suclu bulunmalarinda dunyanin her yerine yayilan cemaat sayesinde olduklarina inaniyorlat. kesinlikle sike yapmadiklari ve aziz yildirim futbolun ataturk u oldugunu soyluyorlar. Korkunc bir cahillik bu okurken tuylerim diken diken oldu .

Toplu cinnet nasıl olur güzel bir örneği.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• fener cemaatin işi diyor ama yönetimde cemaatten adamlar..
                        ulan bunlar herşeyi yalan ya...

Böyle bir camia dünya da yoktur ...
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ulan cemaat dediklerinin gazeteleri,tv'leri sabah-akşam şikeciler lehine yayın yapıyor. Bunlar ne adi insanlar, ne şerefsizler!

Sanki bizden tarafmışlar gibi birde üzerine komplo üretiyorlar. Tühhhh!
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu fenerlilerde vallaha billaha beyin yok....Daha geçen yıl Başbakan Platiniyle görüşürken çıt çıkmıyodu...

Şimdi Tayyibin işi diyorlar...

Yorum

peki ya zeki mürenin bizi görme ihtimali üzerine konuşma varmı

Yorum

• Aziz her zaman Olduğu Gibi Yine saçmalama hakkını Kullanmış
                                Dangalak Trabzonsporu 4 büyük arasına ben soktum Ben Büyüttüm diyor
                                Şerefsiz Yokken Trabzonspor 6 kez şampiyon olmuş O geldiğinde Trabzonsporun 3 Şampiyonluğunu Çalmış Çok şükür sonuncusunu yedirmedik ve boğazına tıktık.
                                Bundan Sonra İt ürüyecek kervan yürüyecek
                                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Çalışıyor...
                                X