Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ee 11'de görüşecekti hani? 2 saat oldu nerdeyse bitmedi mi daha?

Yorum

• Sahi ne olduya Şikecilerin FENERASYONU BJK-GS maçının sonucunu hala açıklamadı
      5 yaşındaki çocuk bile biliyor Maç Tatil edildiyse Hükmen malubiyet olur
      Büyük bir ihtimalle Hakem rapoları ile Oynayıp Ben Maçı bitirdim dedirtecekler
      Gülmeyin Olmadımı
      Diyarbakır-İbb maçında sahaya kaçbin kişi daldı Maçı aynen tescil ettiler
      Gülmeyin Şanlıurfa 1461 maçını hemde 30-35.dak.larda yarıda kaldı diye Önce 2-1 tescil ettiler
      Büyükbir ihtimalle Burdada Şike yapacaklar Tabi GS ı göreceğiz o zaman ne yapar
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Trabzomspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu bir araya geldi.

Başkan Hacıosmanoğlu görüşmede Tahkim Kurulu Başkanı Tuzcuoğlu'na Trabzonspor'un taleplerini iletti. 1 saate yakın süren görüşmenin ardından başkan Hacıosmanoğlu haber61'e yaptığı açıklamada "Biz haklı olduğumuz konularda talepleri Tahkim kurulu başkanına ilettik. " dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu "Tuzcuoğlu'na biz kupa değil adalet istiyoruz dedim. Trabzonspor'un elinden kupa bir kez değil 4 kez alındı. Adaletsizliği alışkanlık haline getirenlerin sonunun gelmesini istiyoruz. Ya bunu engelleyeceğiz ya da bu koltukta oturmayacğız. Siz CAS kararlarına uymazsanız bu kez FIFA devreye girecek. Biz UEFA'nın devreye girip ceza vereceğini söylediğimizde bize kimse inanmamıştı. Bugün geldiğimiz noktada Fenerbahçe ve Beşiktaş CAS'tan ve UEFA'dan ceza aldı. Şimdi de bu kararlar uygulanmazsa FIFA devreye girecek ve ülke ceza alacak. Bunun sorumluluğu da bizim değil alınan kararları uygulamayanların olacaktır. Biz uyarılarımızı yaptık tahkim kurulu başkanına da gerekenleri söyledik. Bundan sonra gereken yerlere gereken müracatları yapacağız. Biz Trabzonlulara namus sözü verdik. Bu kılıç birinin kafasına inecek ya benim, ya tahkim kurulunun başkanının ya da federasyon başkanının." ifadelerini kullandı.

Kaynak: haber61
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzomspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu bir araya geldi.

Başkan Hacıosmanoğlu görüşmede Tahkim Kurulu Başkanı Tuzcuoğlu'na Trabzonspor'un taleplerini iletti. 1 saate yakın süren görüşmenin ardından başkan Hacıosmanoğlu haber61'e yaptığı açıklamada "Biz haklı olduğumuz konularda talepleri Tahkim kurulu başkanına ilettik. " dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu "Tuzcuoğlu'na biz kupa değil adalet istiyoruz dedim. Trabzonspor'un elinden kupa bir kez değil 4 kez alındı. Adaletsizliği alışkanlık haline getirenlerin sonunun gelmesini istiyoruz. Ya bunu engelleyeceğiz ya da bu koltukta oturmayacğız. Siz CAS kararlarına uymazsanız bu kez FIFA devreye girecek. Biz UEFA'nın devreye girip ceza vereceğini söylediğimizde bize kimse inanmamıştı. Bugün geldiğimiz noktada Fenerbahçe ve Beşiktaş CAS'tan ve UEFA'dan ceza aldı. Şimdi de bu kararlar uygulanmazsa FIFA devreye girecek ve ülke ceza alacak. Bunun sorumluluğu da bizim değil alınan kararları uygulamayanların olacaktır. Biz uyarılarımızı yaptık tahkim kurulu başkanına da gerekenleri söyledik. Bundan sonra gereken yerlere gereken müracatları yapacağız. Biz Trabzonlulara namus sözü verdik. Bu kılıç birinin kafasına inecek ya benim, ya tahkim kurulunun başkanının ya da federasyon başkanının." ifadelerini kullandı.

Kaynak: haber61
          Bunları söyleyen adam once uşaklık yaptığı Başbakan'ın yanından uzaklaşacak. Çunku meseleyi buralara getiren o zattır

Gerekirse 5 sene Avrupaya hiç bir takımımız gitmesin riskini göze alarak, Demirören denen tüp kafayı oraya oturtan Tayyip Efendidir.

Boşuna Tahkim mahkim diye tutturmasın kimse, Bu kararları kimse değiştiremeyecek çunku plan ona göre yapıldı.

UEFA devreye girip Ülkeye ceza verirse de kımsenın s...nde değil, dediğim gibi TFF başkanı ve Başbakan buna dünden razıydı, Yeter ki Fener ligden düşmesin..

Plan budur

O bakımdan İHA, Once Tayyip ın kuklalığını yapmayı terk edecek

Tek adres var ,, Tayyip, Yiyorsa taraftarına hedefi orasını gösterirsin
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Eeee tahkimi de uyardı Başkanımız,

Sonuç ne?

Tahkim korkup geri adım mı atacak, yani kupayı mı verecek dersiniz*
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Özellikle söylüyorum

Hükümet ve TFF , Hem CAS hemde, UEFA nın şimdiye kadar verdiği kararları alacağını zaten biliyordu.

Tayyip ve hacıosmanoğlu dahil, Herkesin tek amacı var, Aziz Yıldırım.

O adam görevi bırakana kadar Şike konusu biraz daha gündemde kalacak, Aziz istifa ettiği an, Bizim için de Ülke içinde Şike konusu kapanacak..

O kupayı bize vermeyecekler ve Bizde debelleşip duracağız..

UEFA da Ülke futbolunu tehtid ediyor olacak ama Tayyip'ın kolları oraya da uzar, Elbet bir hal çaresine bakarlar

Peki trabzonspor taraftarı ne yapacak bu aşamada??

İHA gibi adamların Tayyip'ın mitinglerinde bos göstermesini seyretmeye devam edecek..Ve kıs kıs , pus pus Trübinlerde oturacak, Allah'a dua edecek o kupa gelsin diye yada beddua edecek ama bilmediğiniz bir şey var...Herkes onların tarafında
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eeee tahkimi de uyardı Başkanımız,

Sonuç ne?

Tahkim korkup geri adım mı atacak, yani kupayı mı verecek dersiniz*
                )))Bir gecede, Daha once alınan kararları lağ ederek, Yeni Tahkım kurulu kuran ve aldığı kararları değiştiren bir kurumun, Bu saatten sonra kararını değiştireceğini sanıyorsak hayal görüyoruz

Bu iş, İyi niyet talepleri ile olmaz.

Stadlar top oynanmayacak hale gelmeden bu iş ç.ö.ü.l.e.m.e.z

Dua ile olmaz.

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun bu görüşmeleri biz şike davasını unutmayan taraftarı uyutmaya yöneliktir. Görüşmelerle bu iş olmaz, yazılı başvurunu yapacaksın, yazılı cevapları alacaksın, o belgelerle de UEFA'ya, FIFA'ya CAS'a başvuracaksın. Yarın öbür gün tahkim kurulu başkanı engin tuzcuoğlu biz kendisiyle sohbet ettik, kendisinin bir müracatı olmadı derse ne yapacağız bir düşünün......

Ülkemiz ne hale geldi, namus kelimesini herkes ne kadar kolay kullanıyor ve ne çabuk unutabiliyor?

Ne zaman yazılı başvuruyu yapar Hacıosmanoğlu, işte o zaman ben derim hakkımızı aramaya başladı diye.
                  En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 13:53.
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bu görüşmenin mantığını biri bana anlatabilir mi? Adam ne diyecek sana olmaz vermeyiz ya da al tamam kupo senin mi diyecek, diyebileceği tek şey var başvurun bakarız. Bir de bu adamların tarafsız olmadığını özellikle tahkim başkanının oraya özel görev ile atadıklarını sağır sultan bile biliyor buna istinaden nasıl görüşmeye gidebiliyorsun. Çıkıp bu kararı veren kurumlar legal değil demen gerekirken kendi o kurumları muhattap alarak legal hale getiriyorsun. Fener'e ceza verilmenin tek yolu kurulların ve tff'nin değişmesi bunu anlayamadın mı hala.
                    “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Bugünkü ümitsizlik ve karamsarlık dolu mesajlar kupa ve şampiyonluk tescili konusunda yine beni çıkmaza soktu (:
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ... Ya bunu engelleyeceğiz ya da bu koltukta oturmayacağız.

...Biz Trabzonlulara namus sözü verdik. Bu kılıç birinin kafasına inecek ya benim, ya tahkim kurulunun başkanının ya da federasyon başkanının." ifadelerini kullandı.
                        İşin gidişatı belli oluyor. Yavaş yavaş, "Bu işi beceremedim, bırakıyorum" noktasına gelir bizim başkan.
                        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Peki satılmış Tuzcuoğlu ne demiş?
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Bence de hacı kendine yol yapıyor
                            ama kendi elinde değil ,başbakan öyle istedi kupa ona nasip olmayacak
                            zaten bu tavrıyla hak da etmedi
                            tff ve tahkimle görüşmesi kötü değil ama yazılı bir şey yoksa anlamı ne bunun kayda bile geçmeyen boş iş....

Yorum

• Onu uyar, bunu uyar. Resmi başvuru? Yok.

Tamam.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• "Gerekli yerlere başvuracağız."

Birisi de çıkıp demiyor, neresi o gerekli yerler diye. Tamam biliyoruz başvuracaksınız da, nereye başvuracaksınız? Cevap: gereken yerlere.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Çalışıyor...
                                X