Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarih; 11 Haziran 2013

İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FRANSA'DAN GELDİLER"
    "Belirtmek istediğim bir konu var. Geçen hafta Fransa'nın L'Equipe gazetesi ve onun ünlü eki France Football'un yazarları geldi bana. Bunu ben gizli olarak tutuyordum ama şimdi bu ortaya çıkınca açıklamakta sorun yok. Hatta yarınki (Salı) France Football'da da Türkiye kapak olacak. Yarın (Salı) ayın 11'i değil mi? Bir tane edinmenizi tavsiye ederim. Burada güvenilir gazeteci, bilgileri sağlam olan kiş olarak da beni seçmişler. Benim orada 13 sene Türkiye muhabirliğim var. Onun da etkisi olmuştur. Geldiler, 4,5 saat oturduk bir öğlen yemeğinde konuştuk. Bana kendileri Pierre Cornu ile geldiklerinden 1 hafta 10 gün evvel 3 saat süren bir yemek yediklerini anlattılar. Bizim şike süreciyle birebir ilgili olan ilk müfettiş biliyorsunuz. Bende ne konuştuklarını sordum. Bana, "Sayın Belgin detay sorma anlatmayız" dediler, off the record konuştuk ama 11 Haziran tarihli çıkacak olan gazetede yazacaklarının iyi olmadıklarını söylediler. Bende onun üzerine birşey sormadım. Yarın dergiyi ele geçirebilirsek okuyacağız. Şimdi L'Equipe ve France Football çok ciddi şekilde Fransız olmasına rağmen Platini'yi de suçluyorlar. Platini'ye müthiş öfkeliler. L'Equipe gazetesi dünyanın her yerinde satılan çok uluslararası bir gazetedir. Günde 2,5 milyon tirajı olan bir gazete bu. Bunlar şimdi bu haberi kapağa girdiklerine göre önemli bir bilgi var ellerinde. Platini'ye de ilgili ellerinde çok ciddi dökümanlar var. Şunu da söyleyebilirim; Platini'nin Türkiye'ye çok yumuşak davrandığını, FIFA Başkanlığına adaylık için Müslüman ülkelerin öncülüğünde Türkiye'yi yanına almak istediği gibi iddialar var. Bilmiyorum dergide yer verecekler mi ama yaptığımız diyalogların içinde bu vardı. Ben de daha fazla detay açıklamayayım çünkü birbirimize söz verdik.
    Yukarıdaki açıklama 11 Haziran 2013 tarihinde yapıldı ve UEFA şikecileri disiplin kuruluna sevketti.Fransızlar olaya bizim gibi fransız kalmadı ve Platini yi dürttüler. Türkiye den bir takım vaadler alan(siyasetten ve TFF den) Platini bu haberin yapılacağını öğrenip gelen mailler baskı ve uluslar arası kamuoyu baskısıyla disiplin sürecini başlattı.Kendisi de biliyordu şike olduğunu ama ondan da süre istedi bizim şerefsizler ama daha fazla dayanamadı.Kemal Belginin bu röportajından sonra dün akşam bu haberi tekrar teyit etti 90 a programında.Derginin yazısı ve ilgili yazarın açıklamasıyla.Bunu haber yapan az oldu haber yapanda Cas a başvuran FB nin duvara nasıl tosladığını söylemedi,gizledi.
    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Hani Uefaya Fifaya gidiyordu başkan?
      Hani TFF ile randevu alınacaktı?
      Hani kupayı biz istemeden bize getireceklerdi?
      Adam bugun resmen kupa mupa yok dedi...
      Evet zatı muhterem başkanımız söz sizde...
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Renkdaşlar aramizdaki hukuculara sorsaj, bizim hukuki acidan federasyonu ve ona bağlı olan kurumlari mahkemeye verme ikmanimiz yokmu? hakkımızı kişi olarak nasıl arayabiliriz? Sonuçta cas ve uefa disiplin kurulu kararinda maclarda şike oldugundan dolayi ceza yiyen takimlar var. şike olmasaydi resmi olarak sampiyon bizdik. Biz bu durumda magdur olmuyormuyuz? çalınan sevinclerimiz dışında, takimimiz için harcadigimiz zaman, para vs. hatta aramizda iddia oynayanlar varsa yatan kuponlardan dolayi kayiplar?

ihonun birşey Yaptığı yok toplu halde mahkemeye verme sansimiz yokmu?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
        ...imza...

Yorum

• BMN olarak yine bir ayar çekmeliyiz yönetime.

Yorum

• Ülkenin geldiği hale bak. Ortada çalınan bir kupa var. Hırsız da belli, hırsıza cezayı uluslararası kurumlar vermiş, ama ülkemizin idarecileri kupa hırsızda kalsın, kupası çalınan mağdur da sesini çıkarmasın demekteler. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Bu davayı iktidar kapatsa da, muhalefet kapatsa da, TFF kapatsa da, UEFA kapatsa da, FIFA kapatsa da, CAS kapatsa da biz kapatmayacağız, sonuna kadar gideceğiz. Feriştahı gelse vazgeçmeyeceğiz. Güvendiğimiz tek şey var. Haklı olmamız.

Hacıosmanoğlu, bu lafım da sana. Namus sözü vermiştin ya hani, bekliyoruz namus sözünü yerine getirmeni. Haa, namus sözün, FB'nin CAS davası gibiyse orasını bilemem. Bize davamıza sahip çıkacak, hakkımızı arayacak delikanlı adam lazım. Ya gerekeni yapar girişimlere hemen başlarsın ya da istifa edip o kutsal koltuğu artık işgal etmezsin. Korkma yaptığın yalakalıklar karşılıksız kalmaz, sana oturacağın birçok koltuk bulunur.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• TFF'ye hala 'son uyarı' maili düzenlemiş bazı arkadaşlarımız.

Hala bu federasyonun harekete geçmesini bekleyen var mı? Hem de bizim atacağımız maillerle?

Şaka mısınız sevgili renkdaşlarım? Lütfen komik duruma düşmeyelim.

UEFA'ya attığımız mailler etkili oldu. Ve o süreç bitti.

Bu taraftarın şu saatten sonra yapabileceği tek bir şey var:

En az 200bin kişilik bir yürüyüş. Federasyon ve şikecileri koruyanlar protesto edilecek.

Gerisi küçük, sempatik aksiyonlar..

Yorum

• Kupa yok dedi?

İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hani Uefaya Fifaya gidiyordu başkan?
                Hani TFF ile randevu alınacaktı?
                Hani kupayı biz istemeden bize getireceklerdi?
                Adam bugun resmen kupa mupa yok dedi...
                Evet zatı muhterem başkanımız söz sizde...
                Kim dedi ne ara dedi.başvurduk mu,başkan mı konuştu?
                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bir de Vatikan'da eylem hazırlığı var ki..
                  Şaklabanlıktan öte birşey değil.

Davamızı karikatürize eden bu tarz eylemleri yapanlar ya saftirik ya da kötü niyetlidir.

Yorum

• Başkan 300 bin kişi dökerim sokağa dedi.. olurrr.. dökülelim ama sen başvurunu yap sana vermezuuukk derlerse hodri meydan çağrını yap gelelim.Sen ahala neredesin Başkan? Başvuru yap reddederse şerefsizler Cas a başvur o red belgesiyle bizde sokağa çıkalım bak bakalım kaç yüzbin oluyoruz eşşekkk gibi haber yapmıyorlarmı? deplasman seyrici rekoru kırmış bu taraftar protesto rekoruda kırar adam gibi...

Yorum

• BMN doğru yaptığı bir işte neden tek icraat yokken geri adım attı ? Şu yönetimin hainliklerine karşı yapılan bildiriden bahsediyorum. Derhal o kapsamda yeni bir sert bildiri yayınlanmalı BMN tek bir saniye beklememeli. Bildiride ki tehditler icraata dökülmeli. Hain yönetimi köşeye sıkıştırmalıyız. Taraftarı oyalıyor süreci unutturuyorlar resmen ben böyle hissediyorum. Tüpçü denen şerefsiz soyu at kafasına güvenip UEFA CAS işi sonlandırmışken beklemek İHANETTİR.

Yorum

• bence artık ıho,dan bır hamle beklemek hayalcılık olur baskan kupa falan ıstemez...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben varya bu TARAFTARA Kurban Olurum

@ulas_ugras 1 dk
                          Trabzonspor taraftarları Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na MAA hakkında suç duyurusunda bulundu. Uyu yönetim uyu!

Bunu yapan büyükse ellerinden, küçükse gözlerinden öpüyorum, galiba bizde gerekçelisini, yargıtayını bekleyelim diye bizi kandıran beyinsizler gibi bekleyerek hata yapıyoruz gibi geliyor bana.
                          HELAL OLSUN.
                          YD lehine de dava açılmalıdır.

Ve artık FIFA'ya, YD'İN BU İŞ ANAYASAL OLARAK KAPANMIŞTIR AÇIKLAMASINI YAZARAK BASKI YAPMASINI İSTEYELİM.
                          ŞU SAATTEN SONRA ÜLKE OLARAK MEN YEMEMİZ KUPADAN DAHA ÇOK TATMİN EDECEK HERKESİ, NE DERSİNİZ?

CEHENNEMDE YANIN İNŞALLAH.
                          ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARIN MİSLİNİ ÇEKİN.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Gerekirse sokağa dökülelim TFF binasını yerle bir edelim. Ama birşey yapalım yeter artık. Biz böyle onursuz böyle haklarını peşkeş çekenlerden değiliz.

Yorum

• İlk olarak ilker gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende artık ülkeye men verilmesi taraftarıyım. 5 değil 10 değil süresiz olsun. Bıktım bu futbol dünyasındaki şerefsizlerden. Futbolumuzun neresini tutsak elimizde kalıyor zaten .saha ve tribün olayları , her türlü siyaset, birilerinin adamı taraftar grupları, birilerinin adamı sözde gazeteciler,hırsızdan yana iktidarı ve muhalefetiyle siyaset , kulüpleri babasının çiftliği gibi kullanan yöneticiler daha da uzar bu liste. Böyle bir futbolu olan ülkeye süresiz men verseler bile az .
                              şansal tutuşur 10 yıl men yersek
                              futboldan zaten soğumuştuk, tamamen koparız, stres ve ızdırap biter.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Sokağa çıkma zamanı trabzonsporlular
                                eylem zamanı
                                basalım istinyeyi
                                yeter bu sessizlik, bu zulüm
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum