Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerekçeli kararı beklemenin hukuki bir yanı olmadığı birçok avukat söyledi...Hala gerekçeli karar diyerek beklenilmesi büyük bir hata.
    burda önemli olan gerekçeli karar açıklandıktan sonra, yönetimin gerçekten gerekli hamleleri yapıp yapmayacağı. Yapmazlarsa kendi iplerini çekmiş olurlar.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Gerekçeli karar sonrası adım atmazsa, BMN GEÇEN GÜNLERDE YAPTIĞI GİBİ YÖNETİME UYARI YAZIP, SÖZÜNÜ TUTMASINI AKSİ HALDE DAVA AÇACAĞINI TEKRAR VURGULAMALIDIR.

Yeter artık, bu yorgun ve mutsuz taraftarı daha fazla üzmeye kimsenin hakkı yok.

Hele de, 1 ayda kupayı getireceğim diye seçimi kazanan İHO'nun hiç hakkı yok buna.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerekçeli karar sonrası adım atmazsa, BMN GEÇEN GÜNLERDE YAPTIĞI GİBİ YÖNETİME UYARI YAZIP, SÖZÜNÜ TUTMASINI AKSİ HALDE DAVA AÇACAĞINI TEKRAR VURGULAMALIDIR.

Yeter artık, bu yorgun ve mutsuz taraftarı daha fazla üzmeye kimsenin hakkı yok.

Hele de, 1 ayda kupayı getireceğim diye seçimi kazanan İHO'nun hiç hakkı yok buna.
        artık uyarıya falan gerek yok abi dakka başı yönetimi uyaramayız, İHO yu destekleyen biri olarak, eğer gerekçeli karar sonrası herhangi bir adım atılmazsa bu yönetimin istifa etmesi için çalışmalar başlatılmalıdır. ayrıca geçen hafta TFF başkanı ile ile görüşeceğini söylemişti başkan bildiğim kadarı ile kimseyle görüşmedi henüz...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• rte,nın klubü zıyaretı ve sesı kes emırlerı işe yaramış görunuyor...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Tff başkanı ile bizim başkan bugün görüşmüşler ama ses seda yok. Açıklama yok. Gökten kupa düşecek galiba onu bekliyoruz....
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• haci dayi tffye gidecekti milli maclardan sonra gittimi ? maa yaptıgı rezillikleri anlattı 2 saat bi tepki verildimi ? bu adam bizi oyalıyor babasından aldı emri sus pus oldu taraftar olarak harekete gecmemiz lazım !!!

Yorum

• Hacıosmanoğlu CAS kararı açıklanana kadar 1-2 ay kazanır, karar açıklanınca henüz elimize ulaşmadı der 1-2 hafta öyle kazanır, kararı tercüme ettiriyoruz diye 2 ay kazanır, avukatlarımız tercümeleri inceliyor der 2 ay daha kazanır, avukatlarımız başvuruyu hazırlıyorlar der bir 2 ay daha kazanır. Biz de bekledikçe sinirden kudururuz, bize bunları yaşatanlara beddua eder, futboldan da ülkemizdeki kurumlardan da, idarecilerden de, hatta ve hatta kendi takımımızdan bile soğuruz. Kupamıza kavuşmamız en iyi ihtimalle ülkemizin gireceği seçim maratonundan sonra olacaktır.

Hacıosmanoğlu "The World Leader"dan icazet almadan başvuru falan yapamaz. Parasızlıktan Batuhan ile başlayan transfer rotamız Malouda, Bosingwa'ya nasıl döndü zannediyorsunuz? Bir siyasinin oğlu klüpte nasıl at koşturuyor zannediyorsunuz?

Benim asıl korkum ise yapılacak başvuruda inşallah bilerek veya bilmeyerek bir usul hatası yapılmaz da, hakkımızı kaybetmeyiz. Bu ihtimali de göz önünde bulundurun.
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İyi sabır varmış bizde.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hacıosmanoğlu CAS kararı açıklanana kadar 1-2 ay kazanır, karar açıklanınca henüz elimize ulaşmadı der 1-2 hafta öyle kazanır, kararı tercüme ettiriyoruz diye 2 ay kazanır, avukatlarımız tercümeleri inceliyor der 2 ay daha kazanır, avukatlarımız başvuruyu hazırlıyorlar der bir 2 ay daha kazanır. Biz de bekledikçe sinirden kudururuz, bize bunları yaşatanlara beddua eder, futboldan da ülkemizdeki kurumlardan da, idarecilerden de, hatta ve hatta kendi takımımızdan bile soğuruz. Kupamıza kavuşmamız en iyi ihtimalle ülkemizin gireceği seçim maratonundan sonra olacaktır.

Hacıosmanoğlu "The World Leader"dan icazet almadan başvuru falan yapamaz. Parasızlıktan Batuhan ile başlayan transfer rotamız Malouda, Bosingwa'ya nasıl döndü zannediyorsunuz? Bir siyasinin oğlu klüpte nasıl at koşturuyor zannediyorsunuz?

Benim asıl korkum ise yapılacak başvuruda inşallah bilerek veya bilmeyerek bir usul hatası yapılmaz da, hakkımızı kaybetmeyiz. Bu ihtimali de göz önünde bulundurun.

valla bir hukukcu olarak aynı şeyleri düşünüyorum. cas gerekceli kararının hic ama hic bir anlamı yok onaynan uefa disiplin kurulunun kararı zaten karar da belli şike yapılmış bunu feriştahı gelse degiştiremez..

resmen taraftar olarak elimiz kolumuz baglı koyun gibi oturuyoruz. en azından kendi adıma ben öyle melül melül izliyorum başkana kızıyorum elimden hic bir sey gelmiyor..

başkan başvursada kupa icin başvurcak küme düşme icin kılını kıpırdatmayacak bunada adım gibi eminim

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hacıosmanoğlu CAS kararı açıklanana kadar 1-2 ay kazanır, karar açıklanınca henüz elimize ulaşmadı der 1-2 hafta öyle kazanır, kararı tercüme ettiriyoruz diye 2 ay kazanır, avukatlarımız tercümeleri inceliyor der 2 ay daha kazanır, avukatlarımız başvuruyu hazırlıyorlar der bir 2 ay daha kazanır. Biz de bekledikçe sinirden kudururuz, bize bunları yaşatanlara beddua eder, futboldan da ülkemizdeki kurumlardan da, idarecilerden de, hatta ve hatta kendi takımımızdan bile soğuruz. Kupamıza kavuşmamız en iyi ihtimalle ülkemizin gireceği seçim maratonundan sonra olacaktır.

resmen aklimdan gecenleri yazmissin renkdas.

cas la iletişime geçen oldumu hiç? gerekceli karar ne zaman aciklanacak?

en azından bu karari bekleyelim, baktikki iho da hareketlenme yok, o zaman onu ordan indirme girisiminde bulunmamiz gerekiyor...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                      ...imza...

Yorum

• ,
                        her yerden yiyor yine akıllanmıyor

Yorum

• Şu adamı Trabzonspor başkanlığına layık görmüyorlar da Hacı'ların Usta'ların peşinden koşuyorlar ya...
                          En son My tarafından düzenlendi; 23.09.2013, 19:58.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• bu gece bjk başkanı tffye yalvarmak için ligtvye konuk olacakmış
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Adalet mekanizması iyi işlemeyen ülkelerde suç oranı yüksektir.

Bu nedenledir ki, ülkemizde spor ve şiddet yan yanadır. Zira adaletin bittiği yerde anarşi başlar.

Bu nedenledir ki, topçularımız yabancı hakemlerin adaletine daha çok güvenir ve daha az itiraz ederler.

Bu nedenledir ki Avrupa Kupası maçlarında olay çıkmaz, zira yabancıların fitil fitil burnumuzdan getireceğini biliriz.

Bu nedenledir ki, Olimpiyat gibi yeryüzünün en büyük spor organizasyonunu bize vermezler, zira zerre kadar spor ahlakı olmayan ülkeler olimpiyatı haketmezler.

Ufuk Özerten gibiler de çıkıp niye böyle oluyor diye tatlı tatlı nasihat verir. Bu bir oyun der..

Bu bir oyun...

Ama adil bir oyun....

Sen adil kısmına dokunursan, birileri de sana dokunur...
                              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Nöbet 02:00 ye kadar bende
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Yükleniyor...
                                X