Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Adalet yerini bulmadıkça, benim gözümde kupanın bir önemi yok malesef.
    Öncelik ADALET.

Yorum

• Mail adalet adalet.

Vermezlerse Yakıp yıkar Hapiste yatarız. Birşeyleri farketsinler.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• O kupa buraya gelmedikçe olmaz, olmayacak!

Yorum

• Düzeltme itirazı mıdır nedir ne oldu? Neden vakit alıyor?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

TFF'nin yapacağı olası bir yeniden yargılamada, Sivas'a yollanan balıklar yüzünden sırf bizi de olayın içine çekmek için bize de ceza verebilirler mi? Sportif yargılamada kanaate dayalı ceza verilebiliyor çünkü. Bizde burada teşvik var kanaati oluştu deyip bizi de suçlu gösterirler mi?
            www.x.com/zykmda

Yorum

• aziz ve onun köpekleri bilerek zaman gecirmek icin elinden geleni yapiyor.Bu ülkede Namuslu olmiyacaksin bunlar gibi serefsiz olursan parti baskanlari destekler
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TFF'nin yapacağı olası bir yeniden yargılamada, Sivas'a yollanan balıklar yüzünden sırf bizi de olayın içine çekmek için bize de ceza verebilirler mi? Sportif yargılamada kanaate dayalı ceza verilebiliyor çünkü. Bizde burada teşvik var kanaati oluştu deyip bizi de suçlu gösterirler mi?
                Hedefleri o zaten. Ama o kadar şüpheci bakarlarsa o tapelerin hepsine bakıp kendilerinin 100 sene alması lazım gelir. Kaldı ki yeniden yargılama yeni delil, durum gerektirir. Yeni durum feybe, bjk hakkında, bizim hakkımızda değil. Dolayısı ile onlar yeniden yargılanırlar diye düşünüyorum, biz değil. Sivasspor başkanı bizim başkana yeni delil getireceğim dedi. Bizimki de delikanlıysan yarın Tff'ye delilini verirsin dedi. Verdi mi ben orayı kaçırdım
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.02.2014, 17:42.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hedefleri o zaten. Ama o kadar şüpheci bakarlarsa o tapelerin hepsine bakıp kendilerinin 100 sene alması lazım gelir. Kaldı ki yeniden yargılama yeni delil, durum gerektirir. Yeni durum feybe, bjk hakkında, bizim hakkımızda değil. Dolayısı ile onlar yeniden yargılanırlar diye düşünüyorum, biz değil. Sivasspor başkanı bizim başkana yeni delil getireceğim dedi. Bizimki de delikanlıysan yarın Tff'ye delilini verirsin dedi. Verdi mi ben orayı kaçırdım
                  Elinde bir şey yok ki ne verecek Fener her türlü ceza alacağı için bunlar bizi de işin içine çekmeye çalışıyor. Kanaate dayalı karar verebilecekleri için bu balık mevzusundan bize sıkıntı yaratabilirler. Biz öyle kanaat getirdik der, verirler cezayı. Bu süreçte o kadar şey yaptılar ki bunu da yapar onlar.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

Olası yeni bir yargılama, yargıtaydan cezası onanan şahıslar içindir beraat edenler için değil.

Yanlış mı biliyorum (abilerimiz düzeltsin)
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Tüpçü Kararımızı verdik kararımızın arkasındayız diyordu şimdi kıvırmaya başlamış
                      Aziz YILDIRIM Demirören hem 110 yıllık kulüplerini bitirdiler hemde elbirliği ile Türk futbolunu bitirmek için vargüçleri ile uğraşıyorlar
                      Tüpçü Hem FB hem Aziz Düşmanı iken ne olduda birden FB sevdalısı oldu
                      Tüpçünün Tüm derdi FB nin arkasına sığınarak BJK yı kurtarmak ve BJK vasıtasıylada kendisini kurtarmak idi
                      Aslında Ben Tüpçüye O kadar Kızmıyorum Tüpçü yerine başkası olsa belkide PFDK TAHKİM de İlhan EKşioğlu Şekip Mostoroğlu gibiler ceza almayacaktı UEFA PFDK ve TAHKİM de verilen cezalarıda baz aldı Tüpçü BJK nın hiç suçu yok derken FB lilere ceza verdi
                      Fakat UEFA CAS Ve Mahkemeler Tüpçünün Oyununu bozdu BJK yıda SUÇLU BULDU
                      Tüpçü UEFA nın BJK ile ilgili Küme düşme cezası vermeyeceğine emin olsun FB nin gözünün yaşına bakmaz ama BJK küme düşerce Ucu kendinede dokunacak o yüzden hala FB yalakalığı yapıyor
                      Bu şike süreci bittiğinde Aziz kankası Tüpçüye davalar açarsa şaşırmayaın
                      Biribirlerine girip Ortalığı ayağa kaldırırlarsa Şaşırmayın
                      Şikeciler için deniz Bitti.
                      FB BJK SİVAS kesinlikle Küme düşecektir
                      Yine 2 yıl önceki söylediğimi hatırlatıyorum
                      FB SİVAS BJK KARTAL GİRESUN MERSİN 6 takım küme düşecek
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olası yeni bir yargılama, yargıtaydan cezası onanan şahıslar içindir beraat edenler için değil.

Yanlış mı biliyorum (abilerimiz düzeltsin)
                        Mahkemenin yapacağı yeniden yargılamayı demiyorum. Futbol federasyonunun yapacağı bir yeniden yargılama olursa böyle yapabilirler mi diye sordum.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

Mahkemenin yapacağı yeniden yargılamayı demiyorum. Futbol federasyonunun yapacağı bir yeniden yargılama olursa böyle yapabilirler mi diye sordum.
                          Orada da yeniden yargılama için yeni delil lazım... İlgili tape yeni değil. Biz yargılanırken değerlendirildi zaten...

Bizi ırgalamaz. Rahat ol.

İşleri yokuşa sürmekten başka bir işe yaramaz.

Bursa kupayı bize verin o zaman demez mi?
                          En son Nihat Günay tarafından düzenlendi; 07.02.2014, 19:23.
                          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Bakalim UEFA ve sonrasinda FIFA ne kadar daha boyle yavsakliga devam edecekler ?

Yorum

• Öyle bir şey söz konusu bile olmaz hani Demirören Yargıtay bizi bağlamaz biz spor hukukuna bakarız diyorduya işte o spor hukukun da Uefa ve Cas bizim suçsuz olduğumuzu verdiği net kararlarla ispatlamış oldu onun için TFFn'in bizi bu işe dahil etme ihtimali yok öyle bir hata yaparlarsa FIFA tarafından görevi kötüye kullandıkları için o koltuktan şutlanırlar..!

Ayrıca Yargıtayın kararı onayıp onamaması bile Uefa'yı bağlamazken neyi tartışıyoruz

Uefan'ın yargıtayı Castır o ne karar verdiyde Uefa çatır,çatır uygular..
                              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                              Komünar..

Yorum

• Ben bu uefa ve fifa'ya güvenmiyorum.

O kadar şikeli maca iki sene ceza veren kurumdan "biz sizin iç işlerinize karisamayiz" cevabi bekliyorum.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Yükleniyor...
                                X