Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buraya dikkat,

Aydınlar konuşmasında, soruna ilişkin geliştirdiği çözüm niteliğindeki reçetenin UEFA tarafından kabul gördüğünü de söyledi. Lakin, UEFA'nın gönderdiği cevap metninde "Uygundur" değil, "Uygun görünüyor fakat nihai kararı biz vermeyiz, disiplin kurullarımız verir" yazmaktadır. Yani, gönderilen cevap metnini bile yorumlamakta acziyet gösteren Aydınlar'ın çözüm ürettiğini sanıyor olması sadece kendi dünyasının bir hayal ürünüdür.
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir gazeteci çıkıp da şunu soramadı;

madem sen Trabzonspor'u soruşturmada adı geçtiği için şampiyonlar ligine göndermeyecektin,peki UEFA o tarihte hangi kriterleri göz önüne alıp da Trabzonspor'u şampiyonlar ligine davet etti ?

bunu kimse soramadı..sonra da eklerdim;

o halde bu,UEFA'ya göre,Trabzonspor'un temiz olduğunu ve zero tolerans ilkesine uyduğunu göstermez mi..bunu bile bile göre göre Trabzonspor'u soruşturmanın içinde gösterip 2011 şampiyonluğunu çöpe atmak,namusu vicdanı olan bir insana yakışır mı..
      Bu sorulara namuslu bir adamın verebileceği bir yanıt yoktur.

Bu basın toplantısında ortaya çıkan bir gerçekte tüm fb liler için şikeden dolayı cezalandırılmanın bir önemi yok,şampiyonluğun ellerinden alınacak olmasından da rahatsız değiller.

Tek rahatsız oldukları konu şampiyonluğun Trabzonspor'a verilecek olması.M.ali aydınlar ında bu rahatsızlığı hissettiğini bu toplantıda yaptığı itiraflardan açıkça anladık.İçlerinde en aklı başında olanı olarak görünenide böyleyse varın gerisini tahmin edin.

fb lilerin Trabzonspor'a karşı iflah olmaz bu kinlerinin sebebini sosyologlar araştırmalı ve bizi de aydınlatmalı.

Yorum

• "UEFA ile anlaşmıştım"

Okuduğunu anlamakta aciz bir adam Aydınlar,

UEFA'nın cevabı çok net. Anlaşma falan yok.
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buraya dikkat,

Aydınlar konuşmasında, soruna ilişkin geliştirdiği çözüm niteliğindeki reçetenin UEFA tarafından kabul gördüğünü de söyledi. Lakin, UEFA'nın gönderdiği cevap metninde "Uygundur" değil, "Uygun görünüyor fakat nihai kararı biz vermeyiz, disiplin kurullarımız verir" yazmaktadır. Yani, gönderilen cevap metnini bile yorumlamakta acziyet gösteren Aydınlar'ın çözüm ürettiğini sanıyor olması sadece kendi dünyasının bir hayal ürünüdür.
          evet söylediklerin benimde dikkatimi çekti aydınlar konuşurken...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sıkıyorsa göndermesiydin TRABZONSPORU bakalım tazminat davalarının altından kalkabilecekmiydin.Sadece şov yapıyor fb camiasına yaranmak ve başkan olmak için şirin gözükmeye çalışıyor.ama sana yedirmezler..MAA

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sorulara namuslu bir adamın verebileceği bir yanıt yoktur.

Bu basın toplantısında ortaya çıkan bir gerçekte tüm fb liler için şikeden dolayı cezalandırılmanın bir önemi yok,şampiyonluğun ellerinden alınacak olmasından da rahatsız değiller.

Tek rahatsız oldukları konu şampiyonluğun Trabzonspor'a verilecek olması.M.ali aydınlar ında bu rahatsızlığı hissettiğini bu toplantıda yaptığı itiraflardan açıkça anladık.İçlerinde en aklı başında olanı olarak görünenide böyleyse varın gerisini tahmin edin.

fb lilerin Trabzonspor'a karşı iflah olmaz bu kinlerinin sebebini sosyologlar araştırmalı ve bizi de aydınlatmalı.
              sanliurfadaki kupa finali 1, sampiyonlugu ellerinden alip bursaya veriyoruz 2, ertesi sezon yine biz. birde hepsi üstüste oluyor, 10/11 sezonunda birde anadolu ihtilalinden söz ediliyordu hatirlarsaniz 3 anadolu takimi zirvedeydi.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben takip edemedim konusmayi.

Insanlari yapacaklarindan dolayi mahkemeye verebilecegimizi düsünmüyorum.

"Ben olsam söyle söyle olacakti" demesi bir suc teskil etmez sanirsam.

Konusmasini takip edenler söyleyebilir mi acaba, konusmasinda yönetim sürecinde yapmis oldugu usulsüzlükleri itiraf etti mi?
                Yani yapmis oldugu, yapacak idi olanlari degil.

Önemli kisim bu.

Evet, bu ahlaksiz insan mahkemeye verilmeli.

Görevi savsaklama ve görevi ihmal suçları, yapılması gerekenin yapılmaması durumunda sözkonusu olur ve bu durum özellikle memurlar ve kamu görevi yerine getirenler için bir cezai işlem gerektirir.tff başkanlığıda bir kamu görevidir.Bu suçtan zarar görenler savcılığa müracaatla ceza davası açılmasını isteyebilirler.

Ayrıca bu tip suçlar yüzünden zarar görenlerin tazminat hakkı vardır.Bu tazminat istemi o kişilerin görevli olduğu kuruma karşı yapılır.Açılacak bir tazminat davası sonucunda eğer o kurum bir tazminat ödemek zorunda kalırsa ödediği tazminatı bu suçu işleyenlere rücu edebilir.

Trabzonspor'un bu tip başvuruları kimseye hatır saymadan yapması gereklidir.Bu basın toplantısı neredeyse tamamen bir itiraf şeklindedir.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "UEFA ile anlaşmıştım"

Okuduğunu anlamakta aciz bir adam Aydınlar,

UEFA'nın cevabı çok net. Anlaşma falan yok.

aynen anlaşma falan yok sen kararlarını al çabucak ama ben kendi disiplin kurulu kararlarımı dikkate alırım diyor MAA bunu anlaşma olarak alıyor.

demekki bu MAA federasyonda kalsaydı feneri en az zararla nasıl kurtarırım yolunda ilerleyecekti, sadri başakan tüpçüye desteği sanırım kötünün iyisi bu diyerek verdi kupa sözü falan verince tüpçü.

arkadaşlar süreç şu ve ya bu şekilde ilerliyo ama trabzonspor klubünün dışında ,adamlar pazarlık bile yapıyor bizimkiler kahvede okey oynuyor demekki. taraftarlarda olmasa mailler fakslar filan bu süreç olduğu gibi kapanır hatta biz suçlu bulunurduk kesin....

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Görevi savsaklama ve görevi ihmal suçları, yapılması gerekenin yapılmaması durumunda sözkonusu olur ve bu durum özellikle memurlar ve kamu görevi yerine getirenler için bir cezai işlem gerektirir.tff başkanlığıda bir kamu görevidir.Bu suçtan zarar görenler savcılığa müracaatla ceza davası açılmasını isteyebilirler.

Ayrıca bu tip suçlar yüzünden zarar görenlerin tazminat hakkı vardır.Bu tazminat istemi o kişilerin görevli olduğu kuruma karşı yapılır.Açılacak bir tazminat davası sonucunda eğer o kurum bir tazminat ödemek zorunda kalırsa ödediği tazminatı bu suçu işleyenlere rücu edebilir.

Trabzonspor'un bu tip başvuruları kimseye hatır saymadan yapması gereklidir.Bu basın toplantısı neredeyse tamamen bir itiraf şeklindedir.
                    Siyah kisim önemli. Kendi agizi ile böyle bir gercek ortaya cikiyorsa, ki ben konusmayi dinlemedim, o zaman gercekten mahkemeye vermeliyiz. Yoksa yuvarlak konusarak biz kalsaydik söyle olacakti, bilmem ne olmayacakti isimize yaramaz. Ama ahlak bakimindan bu insanin ne tür biri oldugu bir kez daha belli oldu.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi
                      Hacı başkan allah belanı versin, çoluğundan çocuğundan cıksın inşallah bu ihanetin, gün yüzü görmeyesin inşallah
                      git ulan işine terbiyesiz herif, sen kim oluyorsunda Trabzonspor başkanına hakaret ediyorsun.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• CAS'ın gerekçeli kararı ne zaman açıklanacak
                        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Tamam bu piç herseyi öttü

Bundan spnra yapılacaklar nelerdir biz taraftar olarak ne yapabiliriz?

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            CAS'ın gerekçeli kararı ne zaman açıklanacak
                            ay sonuna kadar açıklanır bence...

Yorum

• Bence söyledikleri çevirttirilip UEFA ve FIFA'ya göndeirlmeli.
                              Hiç bir şey yapamasak aramızda para toplayıp profesyonel yeminli tercüman tutar çevirip göndeririz basit bir işlem.

Yönetimi göreve çağırıyorum ve böyle bir kampanya yapılırsa 100 tl destek verme sözü veriyorum.

Yorum

• hacı baskan ızlemısmıdır acaba...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X