Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fb taraftarı artık uyanmıştır. resmen aziz yrafından koyun yerine konmuşlar..
    dedik dedik dinletemedik. mihmit ili iydinlir açık açık dedi şimdi..
    Maa denen adam da aynı şikeci başı Aziz de. Fb taraftarı da koyun olduğuna göre Aziz gidip bu eleman gelse bile değişen bir şey olmaz.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• oğlun ölmüş be adam hala akıllanmamışsın.hala daha trabzonsporla uğraşıyorsun.uefaya kızmış neden Trabzon şampiyonlar ligine gidiyor diye.trabzona hakkı olan kupayı vermemek için elinden geleni yapmış.böyle giderse ne acılar yaşıyacak.kul hakkı bilirmisin aydınlar efendi? birinden alırsın sonra senden fitil fitil çıkar.

Yorum

• Rıdvan gibi şeytanlar oldukça bu iş bitmez. "sahaya yansımadı" yalanını ilk çıkaranlardan biri kendileri. Başbakana da diğer herkese de bu şeytan öğretti bu lafları.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu adam olmayan adam anlasilan fb baskanligina addy olacakki savunmada bukadar
          Pislik herif

Yorum

• Bizim gazeteci ancak bu kadar soru sorabilir..Başka soru mu yok be adam yuh yani
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Emek Hırsızsları benim Olduğum yerde olamaz Diyen Hacıosmanoğlu Derhal MAA ya Görevi Kötüye Kullanma davaları açmalıdır
              Bir kısmını radyodan dinledim Dinlediğim ve bizi ilgilendiren Kısımlarda Birçok İtiraf var Birkaç Konu Dikkatimi çekti aslında bildiğimiz Konulardı
              1-Ben kendi takımıma zarar vereceğim öylemi diyor
              Sen Kimsin FB başkanımı TFF başkanımı kimse sormadı
              2-Israrla Trabzonsporunda adı geçiyor diyen şerefsize kimse Trabzonspor beraat etti demedi
              3-Israrla hala 8 takım Küme düşmeli gibi zırvalar söylüyor Halbuki Adı geçen her takım düşecek diye bir şey yok Düşmesi gerekenler Mahkemede tesbit edildi FB BJK SİVAS
              57.MD başkanı ve Yöneticisi şike yapan kulüp düşer diyor
              4-Nasıl G..t olduğunuda itiraf etti Şike sahaya yansımadı ceza almayız demişler Bunun üzerine UEFA ya gitmiş İnfantino ile görüşmüş
              Ben maçları izledim Şike sahaya yansımadı yinede Ceza alırmıyız demiş İNFANTİNO Gülmüş Bu saçmalığa neresi ile gülmüş onu sormak lazımdı aslında
              5-Trabzonsporu ısrarla göndermek İstemediğini Söylüyor hesabı sorulmadı hala
              6-En büyük Kimsenin dikkat çekmediği Konulardan biriside
              "UEFA şikede Zamanaşmını kaldırdı,Ülke federasyonları ceza vermesse biz veririzi diye kural değiştirdi EYVAH dedim,Dua ediyorum İnşallah Birşey olmaz" diyor
              Hani sen ahlaklı idin senin için Ahlak ön planda idi Ahlaklı olan adam Suçluya ceza veren yada suçlu ceza aldığında mutlu olandır Ahlaklı adama suça ceza verilmeyişinden Mutlu olmaz
              Bu yavşaklığın hesabını soracak Yönetim Yokmu?
              Trabzonspora karşı ne kadar kinli bir adammış Israrla Trabzonsporda Bu işin içinde Vardı diyerek NE kadar yavşak ahlaksız bir adam olduğunu basın Toplantısında İtiraf etmiş olmu
              Özetle
              FB ye ceza vermedim
              TRABZONSPOR cezalandırıldı demek istedi
              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• akli dengesi bozuk bi adami en kritik dönemde tff`nin baskani yaptilar . bence bu maa aziz`dende tehlikeli kendi cikarlari icin tff yi nasil kullandiysa düsün artik
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• o ç konuşmuş ,sadece şunu derim acıbadem şifa bulamasın sana maa
                  hiç yanıltmadı
                  tunalının sorusu çok kötü kendisini zeki sanırdım
                  herşeyden önce dik duracak hem sırası da gelmişken doğru soruyu soracak bir ts li yazar yoktu
                  sorsa da kaçaçaktı maa o ayrı

Yorum

• Acilen görevi kötüye kullanmaktan dava açmalı kulüp
                    maa itiraf ediyor ne bekliyoruz
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emek Hırsızsları benim Olduğum yerde olamaz Diyen Hacıosmanoğlu Derhal MAA ya Görevi Kötüye Kullanma davaları açmalıdır
                      Bir kısmını radyodan dinledim Dinlediğim ve bizi ilgilendiren Kısımlarda Birçok İtiraf var Birkaç Konu Dikkatimi çekti aslında bildiğimiz Konulardı
                      1-Ben kendi takımıma zarar vereceğim öylemi diyor
                      Sen Kimsin FB başkanımı TFF başkanımı kimse sormadı
                      2-Israrla Trabzonsporunda adı geçiyor diyen şerefsize kimse Trabzonspor beraat etti demedi
                      3-Israrla hala 8 takım Küme düşmeli gibi zırvalar söylüyor Halbuki Adı geçen her takım düşecek diye bir şey yok Düşmesi gerekenler Mahkemede tesbit edildi FB BJK SİVAS
                      57.MD başkanı ve Yöneticisi şike yapan kulüp düşer diyor
                      4-Nasıl G..t olduğunuda itiraf etti Şike sahaya yansımadı ceza almayız demişler Bunun üzerine UEFA ya gitmiş İnfantino ile görüşmüş
                      Ben maçları izledim Şike sahaya yansımadı yinede Ceza alırmıyız demiş İNFANTİNO Gülmüş Bu saçmalığa neresi ile gülmüş onu sormak lazımdı aslında
                      5-Trabzonsporu ısrarla göndermek İstemediğini Söylüyor hesabı sorulmadı hala
                      6-En büyük Kimsenin dikkat çekmediği Konulardan biriside
                      "UEFA şikede Zamanaşmını kaldırdı,Ülke federasyonları ceza vermesse biz veririzi diye kural değiştirdi EYVAH dedim,Dua ediyorum İnşallah Birşey olmaz" diyor
                      Hani sen ahlaklı idin senin için Ahlak ön planda idi Ahlaklı olan adam Suçluya ceza veren yada suçlu ceza aldığında mutlu olandır Ahlaklı adama suça ceza verilmeyişinden Mutlu olmaz
                      Bu yavşaklığın hesabını soracak Yönetim Yokmu?
                      Trabzonspora karşı ne kadar kinli bir adammış Israrla Trabzonsporda Bu işin içinde Vardı diyerek NE kadar yavşak ahlaksız bir adam olduğunu basın Toplantısında İtiraf etmiş olmu
                      Özetle
                      FB ye ceza vermedim
                      TRABZONSPOR cezalandırıldı demek istedi
                      Ve bu kadar yavşak olan birinin duygu sömürüsüne kanacağız öyle mi?

Buradaki renktaşlara tekrar ediyorum ; SEDAT TUNALI DİREK OĞLUNU SORMADI ,M.A.A KONUYU DURDUK YERE ORAYA GETİRDİ!
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim gazeteci ancak bu kadar soru sorabilir..Başka soru mu yok be adam yuh yani
                        bunu fb yazar sorsa adamin moralini bozmasi icin sordu derdik ya bizimki ne soruyor sen Trabzonsporun hakki yenilen soru zor heleki aciklamada bir ara kacirdigi aykutun radara yakalanma konusuna deyin sanane oglundan bizi ilgilendirmiyor bizi ilgilendiren bize yapilan haksizliklar
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İHO dan göstermelik bir yazılı açıklama bekliyorum içinde atar ve gider olan..
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• MAA denen kişilikten yoksun şahsiyete biri çıkıp sormadımı ? tsli yöneticiler tek bir ceza almamışken mahkemeden beraatları istenmişken nasıl çıkıpta hala böyle bi düşünce içersindesiniz die ? bi allahın kulu sormadımı bunu ? bu kişiliksiz azılı fener fanatiği şahsiyetten böyle açıklamalar beklenirdi zaten şaşırmadım bunlardan adalet ve adamlık beklemek samanlıkta iğne aramaya benzer..

Yorum

• Aydinlar nekadar zavalli bir insan.Utanmaz herif.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ve bu kadar yavşak olan birinin duygu sömürüsüne kanacağız öyle mi?

Buradaki renktaşlara tekrar ediyorum ; SEDAT TUNALI DİREK OĞLUNU SORMADI ,M.A.A KONUYU DURDUK YERE ORAYA GETİRDİ!
                                bence dogru bir soru oldu neyin ne oldugunu daha iyi anlamis oldum. sen oglunu daha 3 yil dolmadan kaybetmissen ne isin var tff lerde fenerlerde menerlerde bunun izahi yok, sikecilerin delisi durumundaydin köyün delisi misali.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Çalışıyor...
                                X