Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sizde de hiç utanma arlanma yok arkadaş

45 bin maili platiniye göndermek de neymiş

Allah bilir fifa cas infantino ülke federasyonlarına falan da göndermişsinizdir mail

yazık!!!!!!!!???????????????????^^^^''''''&&(()/&/+&^+^%^+%

Yorum

• Fahişe gibi kıvırtırsan en son kapı önune koyarlar adamı. ne isa ya yaranırsın ne musa'ya..

Şimdi bu olup bitenler karşısında hala bizi kımse konuşmuyor ya. nerde spor basını varsa alayının...
      Bu işe karışmış butun siyaetçilerin a....
      Bu işten nemalanan herkesin taa....

Küfürse küfür

İş bu noktadayken

Herşey delilleri ile ve itirafları ile ortadayken.

O kupayı Kulube getiremeyen trabzonspor yöneticilerine de aynı tarifeyi sunuyorum.

Bu işi beceremiyorsanız erkeğim diye sokakta gezmeye hakkınız yok
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şikebahçeye yandaş olanın,çamuru örtenin,adaleti uygulamayanın inşallah her günü azapla geçer...
        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Sayın diyorum saygımdan yine de.. Sayın Başkan!!! Adamın itirafları resmen şikeyi örtmeye çalıştık anlamındadır.Daha neyi bekliyorsun??? Vahiymi gelsin git başvuru yap diye. Ekle dosyaya bu yavşağın konuşmasını da.. Başkan kime diyoruz kimeeeeee!!!
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• koltuk sevdası bazı acıların önüne geçmiş.Ama İlahi adalet işte insanı böyle durumlara düşürür.Kul hakkı yemekle,insanların ahını almakla öyle kolay kurtulamayacağını anlaman bilmen lazım sayın MAA...Sen dahil kim TRABZONSPORUN hakkını yediyse baştakiler dahil hepside hem bu dünyada hemde ahirette acıların en büyüğünü yaşasın....hakkımı asla va asla helal etmiyorum.....

Yorum

• Bir gazeteci çıkıp da şunu soramadı;

madem sen Trabzonspor'u soruşturmada adı geçtiği için şampiyonlar ligine göndermeyecektin,peki UEFA o tarihte hangi kriterleri göz önüne alıp da Trabzonspor'u şampiyonlar ligine davet etti ?

bunu kimse soramadı..sonra da eklerdim;

o halde bu,UEFA'ya göre,Trabzonspor'un temiz olduğunu ve zero tolerans ilkesine uyduğunu göstermez mi..bunu bile bile göre göre Trabzonspor'u soruşturmanın içinde gösterip 2011 şampiyonluğunu çöpe atmak,namusu vicdanı olan bir insana yakışır mı..
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir gazeteci çıkıp da şunu soramadı;

madem sen Trabzonspor'u soruşturmada adı geçtiği için şampiyonlar ligine göndermeyecektin,peki UEFA o tarihte hangi kriterleri göz önüne alıp da Trabzonspor'u şampiyonlar ligine davet etti ?

o halde bu,UEFA'ya göre,Trabzonspor'un temiz olduğunu ve zero tolerans ilkesine uyduğunu göstermez mi..bunu bile bile göre göre Trabzonspor'u soruşturmanın içinde gösterip 2011 şampiyonluğunu çöpe atmak,namusu vicdanı olan bir insana yakışır mı..

Yorum

• milletin gözünün içine bakarak febe'yi nasıl kurtarmaya çalıştığını anlattı bunu yaparkende febe başkanı olmak için her yolu dneyeceğim dedi. maşşalh bu ne rahatlık...

Yorum

• magicyattara tarafından yazılan
                    Bir gazeteci çıkıp da şunu soramadı;

toplantının özeti budur
                    1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sayın diyorum saygımdan yine de.. Sayın Başkan!!! Adamın itirafları resmen şikeyi örtmeye çalıştık anlamındadır.Daha neyi bekliyorsun??? Vahiymi gelsin git başvuru yap diye. Ekle dosyaya bu yavşağın konuşmasını da.. Başkan kime diyoruz kimeeeeee!!!
                      Yargı kararını bekliyor sözde dostum.Yargı fb aleyhinde karar verirse,gene bizi oyalayacak birseyler bulur.

Yorum

• Adam çıkmış şikebahçe başkanlığına oynuyor başka birşey değil , tam bir şerefsiz hani her düzenin adamı derler ya ondan işte Bursaspor yollayacakmış da bilmem ne yollasaydın ya delikanlıysan şerefsiz,birbirlerine düştüler artık hükümet seçimlerden sonra küme düşsün diye yargıtaydan usulen döndürdü kararı bakalım uefa o kadar bekleyecekmi göreceğiz.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• Bu basın toplantısı daha önceki televizyon programlarında da olduğu gibi açıkca bir itiraftır.
                          Trabzonspor yönetimi derhal hukuk kurulunu harekete geçirmelidir.

Mehmet Ali Aydınlar'ın bir ifadesine dikkat çekmek istiyorum. "Sürecin başında, UEFA'ya çok ciddi e-postalar, fakslar gitti. Platini, Bana 45 bin, Infantino'ya da 70 bin şikâyet geldi" dedi.

Burda önemli ifade "sürecin başında" ifadesidir.Birileri gibi 1 yıl sonra uyanıp hadi birşeyler yapalım denilmemiştir. Trabzonspor taraftarı BMN sayesinde hızlı aksiyonunu almıştır. O zamanlar bu çalışmalara burun kıvıranlar şimdi ne kadar önemli olduğunu anlasınlar. Trabzonspor camiasının teşekkür borcu var buradaki tüm arkadaşlara.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• şu olanları gördükten sonra artık her gecen gun aziz yıldırıma olan ınancım artıyor adam yapmadım demedı hıcbır zaman sadece bundan yırtmak ıcın yalanlar uretıp sağa sola .ok atmaya calıstı şimdi bakıyorumda adam fenerbahceyı ele gecırmek ıcın ekran karsısında aglıyo zırvalıyo ele gecıremedıgınden oturude cıldırıyor bunlar futbol dunyasınıda komple ele gecırme pesındeler hacıosmanoglu mudur kımın nesıdır bılmıyorum ama hanı 1 ayda kupa gelmezse adam deılım dıyodu ? 10 ay gectı hacı efendı artık AKTRABZONSPOR luluk oyunları sokmez bıze herkes devlete calısıyo beyler futbol basket hepsı bunlar tarafından yonetılıyo şimdi kimse bu lavuk a dava acabılecegımızı dusunmesın bu gunlerı yasamak ıstemıyosan akcaabatta 3 kofteye kendını satmıcaktın !!!

Yorum

• Ben takip edemedim konusmayi.

Insanlari yapacaklarindan dolayi mahkemeye verebilecegimizi düsünmüyorum.

"Ben olsam söyle söyle olacakti" demesi bir suc teskil etmez sanirsam.

Konusmasini takip edenler söyleyebilir mi acaba, konusmasinda yönetim sürecinde yapmis oldugu usulsüzlükleri itiraf etti mi?
                              Yani yapmis oldugu, yapacak idi olanlari degil.

Önemli kisim bu.

Evet, bu ahlaksiz insan mahkemeye verilmeli.
                              En son cerasus tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 15:40.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu basın toplantısı daha önceki televizyon programlarında da olduğu gibi açıkca bir itiraftır.
                                Trabzonspor yönetimi derhal hukuk kurulunu harekete geçirmelidir.

Mehmet Ali Aydınlar'ın bir ifadesine dikkat çekmek istiyorum. "Sürecin başında, UEFA'ya çok ciddi e-postalar, fakslar gitti. Platini, Bana 45 bin, Infantino'ya da 70 bin şikâyet geldi" dedi.

Burda önemli ifade "sürecin başında" ifadesidir.Birileri gibi 1 yıl sonra uyanıp hadi birşeyler yapalım denilmemiştir. Trabzonspor taraftarı BMN sayesinde hızlı aksiyonunu almıştır. O zamanlar bu çalışmalara burun kıvıranlar şimdi ne kadar önemli olduğunu anlasınlar. Trabzonspor camiasının teşekkür borcu var buradaki tüm arkadaşlara.
                                Bu süreçte ilgili başkandan ses seda yok...Özellikle bu itiraftan sonra da ben başkandan bir adım beklemiyorum...Biz birşey yapacak mıyız BMN olarak?
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X