Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    MAA denen kişilikten yoksun şahsiyete biri çıkıp sormadımı ? tsli yöneticiler tek bir ceza almamışken mahkemeden beraatları istenmişken nasıl çıkıpta hala böyle bi düşünce içersindesiniz die ? bi allahın kulu sormadımı bunu ? bu kişiliksiz azılı fener fanatiği şahsiyetten böyle açıklamalar beklenirdi zaten şaşırmadım bunlardan adalet ve adamlık beklemek samanlıkta iğne aramaya benzer..
    bu düzenden adalet beklenmez gücün varsa al trabzonsporlu ...
    o yüzden beklememeli diyoruz yönetim .
    şimdi bu sülük maa ya bakıyorum da
    emin olun rte bir gün yönetim erkinden elini eteğini çeksin (ki vefat etmeden sanmıyorum)
    bu maa dan daha salya sümük kanaryasına ve camiasına yalanır günah çıkartır
    ben de bundan eminim...

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence dogru bir soru oldu neyin ne oldugunu daha iyi anlamis oldum. sen oglunu daha 3 yil dolmadan kaybetmissen ne isin var tff lerde fenerlerde menerlerde bunun izahi yok, sikecilerin delisi durumundaydin köyün delisi misali.
      ''Sizin yaşamış olduğunuz manevi bir acıdan dolayı mevcut görevinizden el çektirip voleybol şubesine atamışardı,siz bu konu hakkında birşey söylemediniz''....

Soru bu. Madem acılarına dokunuyor,cevap vermiyorum geçiyorum üzerinden o kadar yıl geçmiş der bitirirsin. İşin detaylarına inip konuyu 360 derece çevirtecek sözleri söyleyip kendi kendini ağlatmakta ne oluyor?

Arkadaş bu adam(lar) Kalp krizinden ölen Mustafa Abimizin ve bizim hayallerimizin katilidir.

Ve yaptıklarını hiç utanmadan defalarca gerek böylesi toplantılarla gerekse birebir mülakatlarla (M.Ali Birand 32. gün programında yine aynı yüzsüzlük ve tarafgirlikle konuşmuştu) itiraf etmiştir.

Hayatta acımam!
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yani maa ilk dik soruda ağlayıp kaçaçaktı ama soru eğri oldu yine de

Yorum

• Ahlaksızlığını anlattı ve gitti gerizekalı.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Sedat Tunalının sorusu yanlıştı ne olursa olsun. Maa bilerek yapmıştır demiyorum evlat acısı sonuçta ama adamın bırakıp gitmesine zemin oluşturdun daha başka ne sorular sorulacaktı belki de.
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Adam ne isa ya yaranabildi ne musa ya.

Yorum

• Resmen Büyük bir akıl tutulması yaşanıyor. MAA resmen ben hukuğun yanında olmadım FB yi kayırmak için elinden geleni yaptım. Bunuda iftihar vesilesi gibi anlatıyor. Bu adam hakkına savcılar görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulunmalı.
                Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sedat Tunalının sorusu yanlıştı ne olursa olsun. Maa bilerek yapmıştır demiyorum evlat acısı sonuçta ama adamın bırakıp gitmesine zemin oluşturdun daha başka ne sorular sorulacaktı belki de.
                  Sedat Tunalı yada güven olmaz. Çok dengesiz ve küfürbaz biri. Karşısındaki trabzonlu fenerli kim olursa olsun saydırır.

Dün yazdığım  YALANLAR ÜSTÜNE başlıklı yazıda geçen bir kısımdan dolayı bugün sitemizin iletişim adresine Sedat Tunalı’dan bir mail düşmüş. Öncelikle bu maili noktasına virgülüne dokunmadan s…
                  En son turgutlu tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 14:54.

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ''Sizin yaşamış olduğunuz manevi bir acıdan dolayı mevcut görevinizden el çektirip voleybol şubesine atamışardı,siz bu konu hakkında birşey söylemediniz''....

Soru bu. Madem acılarına dokunuyor,cevap vermiyorum geçiyorum üzerinden o kadar yıl geçmiş der bitirirsin. İşin detaylarına inip konuyu 360 derece çevirtecek sözleri söyleyip kendi kendini ağlatmakta ne oluyor?

Arkadaş bu adam(lar) Kalp krizinden ölen Mustafa Abimizin ve bizim hayallerimizin katilidir.

Ve yaptıklarını hiç utanmadan defalarca gerek böylesi toplantılarla gerekse birebir mülakatlarla (M.Ali Birand 32. gün programında yine aynı yüzsüzlük ve tarafgirlikle konuşmuştu) itiraf etmiştir.

Hayatta acımam!
                    hemfikirim renkdas.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• azizle bu maa oturup masaya anlaşabilse bu iş bitecekti o sezon yok sayılacaktı olan sadece bize olacaktı...vay vay vay ne ülke ama!!!

işte böyle ellerine yüzlerine bulaştırdılar; bizde de haklı olmanın gücü, gururu...

Yorum

• Ulan ne pişki ne şerefsiz bir adam! Koca sezonu yok sayacaklarmış pisliği örtmek için!! Ananızı avradınızı lan! Yok kurtaracakmış şikecileri!! Yok en baba fenevliymiş!! Yok ananın hörekesi!! Bir kişi deseydi ya buna şikeyi kabul ettiniz yani sezonu yok sayarak!!
                        Bunlar şikebahçe için eğer vatanıda satmazlarsa adiyim vallahi satarlar.Bu yüzden diyorum ya bu aşağılık adamlar milli takımıda Türk futbolunu da yakarlar şikebahçe için.. Allah tan korkmaz kuldan utanmazlar..
                        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bu şikebahçelilik virüsü bulaşan herkes yavşak olmak zorundamı? Fenevli olan herkes yavşaklaşmak,.bneleşmek,adileşmek zorundamı? Ne pis insanlar lan bunlar. Ne kadar şikebahçeli tanıdıysam hepsi şerefsiz yaratıklar. Ne domuz adamlar!!
                          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• illa olay türk filmine filan benzemesine lazim galiba bu ülkede, ver coskuyu degilde ver duyguyu.
                            evlat acisi deyip duruyorlar la evladin ne kadar ucuzmuski hala baskanliktan maskanliktan bahsediyorsun velevki evlat acisi var ne diye kabul ediyorsun tff baskanlik gibi zor bir görevi hadi kabul ettin diyelim ne diye pazarlik pesindesin fln yani evlat acini unutman icin kamuoyu beceriksizliginin diyelim faturasini ödemek zorundami...

ben evladimi kaybettim yapamam de git Allah Allah ya....
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Şimdi basına göz attım ön plana bu eşşoğlusunun ağladığı haberini çıkarmışlar... Yuhhhhhh!!!! bumu haber?? Ağlamışmış!! Lan adi yavşak bizimde 2 yıldır anamız ağlıyor şerefsiz. Şeyimede ağlamışsan,geber lan!!

Yorum

• Şikebahçeyi kurtaramadım ühhhüü ühüüü!!
                                Pisliği örtemedim ühhhü de ühhüüüü!! Şike kulübüne başkan olacam ühüüüüü!!!
                                Yuh lan adamın derdine bak ya.. Ağlamışmta ağlatmışlarda.. Onun anasını ağlatmak değil ... tövbe tövbe.. şerrreeeffssiizzz....
                                İnşallah ömür boyu ağlarsınız alayınız..

Yorum

Çalışıyor...
                                X