İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen yine iyisin abi ben Trabzonspor a karşı bile heyecan hissetmiyorum
Heyecan kalmadı Celal'cim ama bu sevda bitmez.
Bu arada çayların arasında resimdeki sen musun?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolduda ne oldu? aynı tas aynı hamam...
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, son 2 yıldır emeklerimizi çalan şikebahçeyi bile içeride dışarıda yenemedik.
Heyecan kalmadı Celal'cim ama bu sevda bitmez.
Bu arada çayların arasında resimdeki sen musun?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
MAA sahtekar hereifin teki...Şike yapıldığını en net olarak bilen birisi olmasına rağmen, fener amigosu olduğu için ceza vermemiştir. Adalet,dürüstlük gibi kavramlar bu tip adamlar için yabancı kelimelerdir...Benim için aziz yıldırımdan hiçbir farkı yoktur.Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!
Yorum
-
İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter da Ersin Gökalioğlu , davayı kazandım falan dedi.MAA ya dava açmıştı2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Maa yı mahkemeye biri verecekse oda TS olmalıdır. Ama biz haklarımızı alamamak veya almamak için direniyoruz. maa resmen açıkladı ne içim tff ye geldiğini. Iho da ancak övmesini bildi.
Bu kafayla Trabzonspor birinci sınıf olabilir mi ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet abi resimdeki benim. karizma nası ama
MAA başladı mı acaba?
Lehimize sonuçlanacak açıklamalar bekliyorum.
Başkanlık adaylığını da açıklar belki.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahane, seni de görmüş olduk.
MAA başladı mı acaba?
Lehimize sonuçlanacak açıklamalar bekliyorum.
Başkanlık adaylığını da açıklar belki.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaa yı mahkemeye biri verecekse oda TS olmalıdır. Ama biz haklarımızı alamamak veya almamak için direniyoruz. maa resmen açıkladı ne içim tff ye geldiğini. Iho da ancak övmesini bildi.
Bu kafayla Trabzonspor birinci sınıf olabilir mi ?
Tff
Demirören
AY
şb
şbmedyası (yazılı ve görsel)
yukarıda saydıklarımın hepsine TS kulübünü yönetenler maddi manevi tazminat davası açmalıdır.
3 Temmuz 2011'den başlayarak....2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Toplantıyı http://www.radyo-dinle.com/radyo-spor.html buradan takip edebilirsiniz...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum