Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar utanmaz haysiyetsiz bir güruh görmedim.
    PLATINI bile şikebahçe beni çok yordu dedi.
    Infantıno, men cezaları için yeterli delil mevcuttu dedi.
    Allah cezanızı verdi işte.
    Hala çıkmış, kupayı kimse alamaz, UEFA'yı bitireceğiz vs. kabul edin şerefsizler siz DÜNYACA ÜNLÜ ŞİKECİSİNİZ.
    Bu ACI gerçek DEĞİŞMEYECEK.
    ne acısı tatlı tatlı

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tüpçü, seçilmeden önce kupanızı verecem diye Sadri Başkanı kandırmıştı
      İHO tüpçüden kupayı alıp bir anlamda eski başkanımızın da intikamını almak için daha neyi bekliyor?
      Böyle VERİLECEK DİYE beklerse kupa 40 yılda gelir.
      ne güzel özetlemişsin işte, "Tüpçü, seçilmeden önce kupanızı verecem diye Sadri Başkanı kandırmıştı" diyerek, aynı numarayı İHO da bize çekti bizd de yedik. Seçildi bitti artık.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        m.usta,yı neden ıstemezuk dedık...hukumetın adamı dıye..iho neden ıstedık hukemete baskı yapar susmaz laf sokar dıye...

geldıgımız noktaya ve düstügümüz tuzaga bak hele...
        benim anlamadığım şu var, hadi ben İzmir'deyim, Trabzon'da olan bitenlerden haberim yok. Abi aramızdan kimse İHO'yu daha evvelden tanımıyor muydu, uyaramaz mıydı bizi "Siz hukemete baskı yapar susmaz laf sokar alır hakkımızı dıye düşünüyorsunuz ama öyle biri değil dikkat edin" diye ?

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bazen düşünüyorumda hani başkanın bir lafı vardı siyaset Trabzonspor u deği Trabzonspor siyaseti kullanacak diye acaba bunumu yaşıyoruz şu anda yoksa benmi olaya çok iyimser bakıyorum.
          Siyâset bizi kullanmadı mı diyorsun? Akparti için daha başka ne yapabilirdi ki İbrâhim başkan? Elinden gelenin maksimumunu yaptı ve söyledi başbakanı yüceltmek için. Hâlâ kullanılmadık, kullanılmıyoruz diyebiliyorsan kullanılmaktan ne anlıyorsun diye sormak gerek.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ben kimsenin kolay kolay siyasi tercihlerini değiştireceğini düşünmüyorum. Bana göre ne başbakan, nede herhangi başka bir lider FB taraftarını düşünmez. Sadece oy düşünür. Bu oy potansiyeli de hiçbir takıma, taraftara falan mal edilemez.

Tersini düşünelim. Trabzonspor başkanı istedi diye siz X partisine oy atarmisiniz? Yada Y partisi sempatizanı olsanız, sizin şampiyonluğumuzu geri Verdi diye diğer partiye oy atarmisinz?

Bu taraftar oy potansiyeli saftalarını geçiniz lütfen. Bizler tarafatrligimizla siyasetimizi degistirmeyecegimiz gibi siyasetle de taraftarlik düzenlenemez. Zaten şu anda başbakan FB taraftarının karşısına geçmiş vaziyette. Ne yaparsa yapsın yada hiçbirşey yapmasın, onların fikri de tıpkı bizim fikrimiz gibi değişmeyecek.

Bu sebeple oyunu değiştiren sayısı % 1 bile olmaz...
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Su an ne bekleniyo cok merak ediyorum? Bu durumda takimi lig macina cikaran yonetimin allah belasini versin.
              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• "lağanüstü Genel Kurul kararı alan başkan Aziz Yıldırım, sessizliğe büründü. Sivasspor maçına taraftar tepkisinden çekindiği için gelmeyen başkanın, Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısına yazı yazmaması da dikkat çekti. Yıldırım'ın, "Yazacak çok şey var ama ortamı germek istemiyorum" dediği öğrenildi.

Öte yandan eşi doğum yapacak olan Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki aylarda Amerika'ya gideceği ifade ediliyor. Yıldırım'ın Yargıtay kararı öncesi ABD'ye seyahat yapmayı planladığı belirtildi."

Kaynakabah.

Iste Aziz in yargitay kararindan kacis plani
                6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İnanılmaz sinirliyim, topyekün bir saldırı var üzerimize, gs 70 milyon bjk 50 milyon vergi ödemiyor az birşeyi o da taksitlendiriliyor, ancak bizler listeye giriyoruz, 13 milyon için, Ey Devletin Bakanı Allah rızası için söyle daha önce gs ve bjk nin toplam 100 milyoncuk toplam vergilerini affederken, bizim borcumuz yoktu, şimdi zarar açıklıyorlar diye yine 50 milyon ve üzeri vergilerine af mı geliyor, yoksa muaf mı oluyorlar yoksa defterine mi uyduruyorlar bilemem ama bunları bırakıp aylardır kulüplere vergi affı yok diye konuşup arkasından liste yayınlamak o listede sadece gs nin şubat ayında 14 milyon borcunun nereye gittiğini 70 milyonluk vergi borcuna ne olduğu, oyuncularına her ay yayınladıkları bildirmlerle para ödeyemeyen bjk'nin vergi ödeyip ödemediği ödediyse ne kadar ödediğini, ödemediyse neden ödemediğin,

fenerin dernekler adı altında her transferi o kanallardan yapıp vergi konusunda derneklerin tabi olduğu vergileri ödemesi veya başka gider göstererek ödememesi.

Neyse KARDEŞLER KUSURA BAKMAYIN; Küfür edecek duruma geldim, her alanda tek taraftar kaldık, fenerliler gibi yalancıları tespit edip arkalarından yürümedik önlerine durduk.
                  hatırlarsınız, şike tutuklamaları sırasındaki anları, fenerliler destek için gittiler bizimkiler "Dövmek" için, iyi ki Trabzonsporluyum diyorum bir kez daha, çarşı herşeye karşıydı değilmi, herkes de bize karşı nedir bu ayıptır yahu, bu kulüp huzur bulmasın, dertleri bu, herkes Trabzona gelince neden kulübü ziyaret eder, çünkü Trabzonda pek çok şeyden önce Trabzonspor geliri bildikleri için. bunu kaybettiğimiz gün, herşeyi kaybettiğimiz gündür.

YÖNETİM İSTİFA. bu kadar sinirliyim, mitinglerde el tutacağına gözünü ve kulaklarını açta burayı dinle başkan,
                  unutmadan mart ayı bilançosunda gs nin taksitlendirilmiş vergi borcu 17 milyon tl, bu borç sayılmıyor herhalde.
                  En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 04.09.2013, 20:37.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siyâset bizi kullanmadı mı diyorsun? Akparti için daha başka ne yapabilirdi ki İbrâhim başkan? Elinden gelenin maksimumunu yaptı ve söyledi başbakanı yüceltmek için. Hâlâ kullanılmadık, kullanılmıyoruz diyebiliyorsan kullanılmaktan ne anlıyorsun diye sormak gerek.
                    Hocam Allah aşına kendinizi bu kadar aptal yerine koymayın.. Başkan çıkıp konuştu diye millet akp ye oy verecek diye birşeymi var..Bırakın bu saçma düşünceleri, yaptığı yakışır bir şey değil ama bu kadarda büyütülecek şey değil.. Şahsen mitinge katılması hiç umrumda olmadı, chp nin MHP nin mitinginede katılsa zerre kadar umrumda olmaz.. Başkan birini övdü diye gidip ona oy verecek kadar aptal değilim, tavsiyem sizde kendinizi aptal yerine koymayın..
                    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Iho anca kendini kullanir
                      Rte akilli adam bizim baskanin oyununa gelicegini hiç sanmam
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Yusuf Reha Alp son noktayı koymuş ; Trabzonspor'un fenerbahçe ile işi yok. TFF ile işi var. Kupayı vermeyen TFF çünkü. Aziz Yıldırımla uğraşacağına orayla uğraşmalı''.

Aziz Yıldırımla uğraşılmamalı kısmına katılmasamda,gücümüzü bu şikecileri kollayan odaklara yöneltmemiz gerektiğinde hem fikirim. Ama TFF konusunda neden hiçbir girişimin olmadığını anlayamıyorum.

Transfer yok,TFF'ye veya başka bir mercii'ye müracaat yok,yokoğlu yok!
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Aklıma bişey takıldı.. bu şikeciler bu sene ikinci olursa cezanın bitmesi için ön eleme oynaması yeterlimi yoksa grup aşamasına gelmesimi lazım?

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam Allah aşına kendinizi bu kadar aptal yerine koymayın.. Başkan çıkıp konuştu diye millet akp ye oy verecek diye birşeymi var..Bırakın bu saçma düşünceleri, yaptığı yakışır bir şey değil ama bu kadarda büyütülecek şey değil.. Şahsen mitinge katılması hiç umrumda olmadı, chp nin MHP nin mitinginede katılsa zerre kadar umrumda olmaz.. Başkan birini övdü diye gidip ona oy verecek kadar aptal değilim, tavsiyem sizde kendinizi aptal yerine koymayın..
                            Sen aptala yatmazsan daha iyi olur.

Tff'ye başvurmayacağız sözü niye söylendi. Akp daha fazla oy alsın diye mi.

Dönen dolap o kadar ortada ki yazıp çizmekle örtmek imkansız.
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen aptala yatmazsan daha iyi olur.

Tff'ye başvurmayacağız sözü niye söylendi. Akp daha fazla oy alsın diye mi.

Dönen dolap o kadar ortada ki yazıp çizmekle örtmek imkansız.
                              Ne dolap dönüyor bilmiyorum, biliyorsan sen anlat..

Seçildikden hemen sonrada başvurmayacağız biz kupa falan istemeyeceğiz onlar seve seve verecekler dedi.. Bugünde türkiyede herhangi bir başvuru olmayacak diyor ama arkasından ekliyor türkiye fifa dan ceza alırsa bunun sorumlusu Trabzonspor değil tff dir.. Benim anladığım türkiyede başvuru yapmayacak belki(hukuki süreç izin veriyormu ayrı tartışma konusu) ama dışarda hakkını arayacak...

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aklıma bişey takıldı.. bu şikeciler bu sene ikinci olursa cezanın bitmesi için ön eleme oynaması yeterlimi yoksa grup aşamasına gelmesimi lazım?
                                Kupalara katılma şansını elde etmesine rağmen gidemeyecekleri her sene (ister ön elemeli isterse direk girişler) cezalarından düşer.

Dolayısıyla hak kazansalar bile ön eleme oynayamazlar. Ya bir alttan takım gelecek yada Avrupada ülke puanı bizle eşit yada yüksek bir ülkeden +1 takım alınacak.

Kural böyle diye biliyorum.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X