Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Mehmet DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer fb yi küme düşürmeyip - puan cezasıyla kurtarsınlar .Bu bizim için en büyük hüsrandır.Kanun neyse uygulanmalı fb bir an önce küme düşürülmelidir.Ve puan silme cezasını kabullenip hakkının aramayan başkanda o saatten sonra artık benim başkanım değildir...............2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzizenin hiç sesi çıkmaz oldu...çatıvdadı mı ne oldu2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
CAS ın gerekçeli kararını bekleyelim. O karar sondur. Bakalım hangi maçlarda CAS, şike veya teşvik bulduda ceza verdi. O karara dayanarak diğer hukuki işlemleri yapabiliriz diye düşünüyorum. tabii ts başkanı başvuru yapar mı bilemem. birilerinden izin almadan adım atar mı bilmiyorum.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- puan olayını bu saatten sonra UEFA nın kabul edeceğini sanmıyorum fener için tek çıkış yolu ptt 1. lig dir..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal abi çok iyimsersin. Ptt 1. Lig de bana kalsa bunlara verilecek hafif cezalardan biri. Ya 2 ya da 3. Lige düşürülmeli bu şeref ve haysiyet düşmanları.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İki konu üzerinde durmak istiyorum
1- evet, şb küme düşmeli hatta düşürülmeli hatta kümeler düşürülmeli, ancak
Unutulmamalı ki, PTT 1.lig oynanıyor sanıyorum fikstürü belli, eğer şimdi düşürürlerse, bütün sezon mac yapmadan beklemesi lazım sanıyorum ligin tamamlanmasını. Yoksa şb yı araya sıkıştıralım olmaz.. Ankaraspor sanıyorum lig ortasında düştügünde lig bitene kadar hiçbir mac yapmamıştı ... Yanılıyorsam duzeltin lütfen ...
2- Bu MAA eksi puan almayı garantilemisti olayına inanmıyorum... Çünkü Buda bur tür kayırma/şike... Yani MAA nin ne gibi bir özelliği gücü varda UEFA da böyle sözü geçiyor.. Ayrıca olda dahi hangi curetle bu kayırmayı yapabiliyor... Bence bu sadece bir temenni idi, yapıcım edicem, puan sildiricem küme dusurtmiycem... Yani şb ye şirin gözükme cabası..
Yani MAA nin planıda birtur kayırma/şike.. Kimse bundan bahsetmiyor ...
Yorum
-
UEFA'nın yaptırıma zorlayacağına eminim.
Yaptırımın % 90 küme düşürme olacağını tahmin ediyorum. Düşük ihtimal puan silmeyi kabul ederler.
Ama birşeyi düşününce işin içinden çıkamadım. Lig ortasında küme düşürülmek demek, bu sene boşta bekleyip seneye alt ligde oynamak demektir. Düşünsenize bu sezon sonuna kadar Sow,Volkan,Kuyt,Gökhan,Meireles vs.. bu adamlar boş bekliyor. Ne yalan söyleyim bunu düşününce yok artık ülkeyi satarlar yine böyle bir duruma düşürmezler diye hissettimBir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
Yorum