Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cenk bal yapmayan arı gibi geldi bana.Hız var teknik var ama iş yapmıyor.El Salvador maçında gözümüzü boyamış o kadar.Ama Kolombiya baya iyi takım Brezilya,Arjantin gibi takımların arasında ilk sırayı alarak katılmış bu kupaya biz ise hazıra konduk
    u20 turnuvasını en cok kazanmış 2 takımın grubundan 1. çıkarak, bence kendiler
    i büyük başarı yaptılar, şampiyonluk gibi bir şey bu
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak ılelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      simdi sampiyonlar liginde bursa mi olacak?

..
      ulan bursa kaç yıldır sana yaptığımız adamlığı babası oğluna yapmaz ah bide kıymet bilseniz biz hakkımızı aramasaydık bu çobanlar çoook goyun güderdi
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kahkaha attım ahahaha

Yorum

• Bu başlıkta verdiğim sözü unutmadım.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Son dakika : Cezayi 2+2 anlayan bir grup fenevli kutlama yapiyor ))))))

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• hhahahaaahahah gecenin bombası
              İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              FLAŞ FİLAŞ FILASH

İbrahim Başkanın Yeni Açıklaması :

http://inciswf.com/girdimi.swf

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• Yorum

• herkezde biraz yorgunluk ve rahatlama var. o yüzden bu sessizlik

Yorum

• KOYDUKMU VOLKAN

KANIRTA KANIRTA DİYEN GÖKHAN KOYDUKMU SANADA

AZİZ İTİ TÜRK FUTBOLUNDAN TEMİZLENECEK İNŞALLAH.

FB KÜME DÜŞSÜN.BANK ASYADA -30 PUANLA BAŞLASIN.

Ve 2010-2011 şampiyonluk kupası artık trabzona gelsin.Dayanamıcam artık getirin kupayı

Yorum

• İlk olarak hakan yesilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beyler şu anda bana öyle bir şarkı önerin ki yan tarafta oturan komşumu çıldırtayım..yeni geldim eve işten daha heyecanımı yaşayamadım..
                      ...

Yorum

• İlk olarak hakan yesilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler şu anda bana öyle bir şarkı önerin ki yan tarafta oturan komşumu çıldırtayım..yeni geldim eve işten daha heyecanımı yaşayamadım..
                        kazım koyuncu - uy aha/hayde
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kazım koyuncu - uy aha/hayde
                          eywallah

Yorum

• Arkadaşlar,

Öncelikle hayırlı olsun.

Daha yeni başlıyoruz. Bu şikebahçelilerin bizden çaldıklarını tek tek alacağız. Biz 2 yıl bekledik, onlar 22 yıl geçse de kurtulamayacaklar.
                            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              herkezde biraz yorgunluk ve rahatlama var. o yüzden bu sessizlik
                              Asilliğimizden olmuş olmasın...

Eğer ceza gelmemiş olsaydı eminimki tüm şb liler ortalığı yakıp yıkmıştı, olur olmadık şeyleri paylaşmışlardı...

Fakat ben düzgün şbliler adına üzülürken eses-şb maçı aklıma geldikçe mayışıyorum...yarım saat koltukdan kalkamamıştım o maçtan sonra...
                              Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu başlıkta verdiğim sözü unutmadım.
                                ne zaman görüyoz hesabı

Yorum

Çalışıyor...
                                X