Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar forum.bordomavi.net diye bir site var. Bu sitede Ender Kuyumcu isimli bir şahıs var. Bütün uefa mail trafiğini bu kişi başlatıyor. İngilizce metinler hazırlayıp yüzlerce ilgilininde mail adresini bulup forumdaki moronlara gönderin diyor moronlarda gönderiyor. Emin olunki uefa nın başımıza bela olması bu şahıs yüzündendir. Twitter adreside bu https://twitter.com/kuyumcuender

Antudan alıntıdır))))) Nereye saracaklarını şaşırdılar))))))))))

Yorum

• Ben üye oldum oraya dalga geçiyorum arada acayip zevkli
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benim düşüncem budur, herkes aynı şeyleri düşünmek yazmak zorunda değil benimki farklı bir bakış açısı umarım yanılırım ama en gerçekçi yorum budur. bizim başkanımız söylüyor bunları ben değil, hacının kupayı isteyeceğine inanmak hayalcilik olur
        Hacıosmanoğlu resmi siteden
        "ya biz o kupayı alırız, ya o kupa bizi" diye yazmadımı?
        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Bence o mesaji o siteye üye olup sayin Kuyumcu yazmistir. Reklamin iyisi, kötüsü olmazmis .

Yorum

• Ender Abi hep senin yüzünden Cemaat adamı olduğunu fazla belli etmişsin ifşa oldun

Yorum

• SON DAKİKA: Fenerbahçe, bir açıklama yaparak CAS'ın kararına ilişkin İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurulacağını açıkladı.
              BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hacıosmanoğlu resmi siteden
                "ya biz o kupayı alırız, ya o kupa bizi" diye yazmadımı?
                yazmakla olmuyor bu işler, Hacı Trabzonda kupayı alacağız diye atıyor ama istanbul basınına bizim derdimiz kupa değil diyor, çift yönlü oynuyor.

nabza göre şerbet vermek denir buna

Yorum

• bu lube nin tivit hesabı çok komik, eminim diğer şikecilerinki de öyledir...

Yorum

• SON DAKİKA: Fenerbahçe, bir açıklama yaparak CAS'ın kararına ilişkin İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurulacağını açıkladı.

Kahkaha atıyorum evin içinde acayip yüzsüzlere bakın

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      SON DAKİKA: Fenerbahçe, bir açıklama yaparak CAS'ın kararına ilişkin İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurulacağını açıkladı.
                      Mars'ı buldu şikeciler, ondan sonra da sıra Hans'da...

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence çok ümitlenmeyelim. İnkar politikasına devam edecekler.

Senaryo başarıyla uygulanıyor derler.
                        Şaşırtmadılar.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar forum.bordomavi.net diye bir site var. Bu sitede Ender Kuyumcu isimli bir şahıs var. Bütün uefa mail trafiğini bu kişi başlatıyor. İngilizce metinler hazırlayıp yüzlerce ilgilininde mail adresini bulup forumdaki moronlara gönderin diyor moronlarda gönderiyor. Emin olunki uefa nın başımıza bela olması bu şahıs yüzündendir. Twitter adreside bu https://twitter.com/kuyumcuender

Antudan alıntıdır))))) Nereye saracaklarını şaşırdılar))))))))))
                          heyttt.... bana moron diyenin aklını alırım aklını )))

Yorum

• Bordo mavili kulüp Emerson ile olan sözleşmesini feshetti. Paranın kokusunu alınca işler hızlandı.
                            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İsviçre mahkemeleri mi

Karar uygulamaya alınsın da istedikleri mahkemeye başvurabilirler artık
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ordan da Hayvan Haklarına gideceklermiş.

Yorum

Çalışıyor...
                                X