Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cevap gecikince, hatırlayamadığınızı ya da yanlış anladığınızı tahmin etmiştim. Galiba ikisi birden oldu. Bir ipucu vereyim:

Şimdi hatırladınız mı ?

.
    Hâfızamda yine tık yok, hatırlayabildiklerim Şenol Güneş üzerine konuştuklarımız. Bir de Akıl Oyunları başlığına yazılanlar.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence o tur ayrintilar (o surecte FB ile oynayan takimlarin bu durumu sahaya ciktiklari andan itibaren otomatikmen kabul ettikleri, vs.) coktan kitapta yerini bulmustur. Aksi takdirde CAS ve UEFA ortaklasa boyle bir karar alamazlardi diye dusunuyorum.

Edit: Basta ben de ayni senin yazdigin gibi dusunuyordum. O yonde cok da sey yazdim burada. Ancak simdi dusununce su ustte yazdigim daha mantikli geliyor bana. Ote yandan "temiziz" dedikten sonra Avrupa'da oynayip eledikleri diger takimlarin durumunu merak ediyorum, ne olacak bakalim.
      Salzburg CAS a başvurdu ve rededildi başvurusu ama CAS son kararını verdikten sonra ki maddi kayıplarında şikeciler tarafından karşılanması kararı çıkarsa tadından yenmez.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başbakan Tayyip Erdoğan Trabzon'da; Trabzonspor kulübü başkanı ile görüşmesinden sonra Başbakan Ankara'ya geçecek.
        hımm önemli bir ayrıntı ne konuşacaklar acaba
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ne diyorsunuz 7+ mı oynayalım

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hâfızamda yine tık yok, hatırlayabildiklerim Şenol Güneş üzerine konuştuklarımız. Bir de Akıl Oyunları başlığına yazılanlar.
            "Ne ..., ne ..." içeren cümleler zımnen olumsuz olduklarından filleri artık olumsuz olamaz.

Bunu tartıştığım üye siz değil miydiniz ?

.
            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
            -"Burada klima yok mu?"
            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

"Ne ..., ne ..." içeren cümleler zımnen olumsuz olduklarından filleri artık olumsuz olamaz.

Bunu tartıştığım üye siz değil miydiniz ?

.
              Evet, yanlış anlamışım. Yerden göğe haklısın. İkinci uyarı için de çok teşekkürler.

Düzelttim hatâmı.
              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 27.08.2013, 18:36.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Evet, yanlış anlamışım. Yerden göğe haklısın. İkinci uyarı için de çok teşekkürler.

Düzelttim hatâmı.
                Hassasiyetiniz için teşekkür ederim .

Maalesef hocalık böyle birşey işte. Hata görünce uyarmadan duramıyorsunuz.

.
                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Hassasiyetiniz için teşekkür ederim .

Maalesef hocalık böyle birşey işte. Hata görünce uyarmadan duramıyorsunuz.

.
                  Ben teşekkür ederim Ağabey, forum için nimetsin.
                  7

Yorum

Ben teşekkür ederim Ağabey, forum için nimetsin.
                    Estağfurullah... Teşekkür ederim.

.
                    -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Sayılı saatler kaldı. Gerçi asıl iş bundan sonra başlıyor... Baklaım bizim yönetim bu konularda bi atılım yapacak mı?...
                      https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Ne ilginç bir rastlantıdır ki CAS kararı açıklanmadan 24 saat evvel başbakan şu sıralar Trabzonspor kulübünde ziyarette bulunuyor ve bu ziyaret basına kapıla.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne ilginç bir rastlantıdır ki CAS kararı açıklanmadan 24 saat evvel başbakan şu sıralar Trabzonspor kulübünde ziyarette bulunuyor ve bu ziyaret basına kapıla.
                          hiç kimse beni bu konuşmanın şike konusu ile alakalı olmadığına inandıramaz...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• herkese hayırlı akşamlar şafak doğan güneş yarın bambaşka bir gün olacak...

Yorum

• Mesai saat gece 23:59 dan sonra basliyor haydi hayırlısı !
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Boşbakan neler anlatıyor kim bilir
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X