İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence o tur ayrintilar (o surecte FB ile oynayan takimlarin bu durumu sahaya ciktiklari andan itibaren otomatikmen kabul ettikleri, vs.) coktan kitapta yerini bulmustur. Aksi takdirde CAS ve UEFA ortaklasa boyle bir karar alamazlardi diye dusunuyorum.
Edit: Basta ben de ayni senin yazdigin gibi dusunuyordum. O yonde cok da sey yazdim burada. Ancak simdi dusununce su ustte yazdigim daha mantikli geliyor bana. Ote yandan "temiziz" dedikten sonra Avrupa'da oynayip eledikleri diger takimlarin durumunu merak ediyorum, ne olacak bakalim.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşbakan Tayyip Erdoğan Trabzon'da; Trabzonspor kulübü başkanı ile görüşmesinden sonra Başbakan Ankara'ya geçecek.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hâfızamda yine tık yok, hatırlayabildiklerim Şenol Güneş üzerine konuştuklarımız. Bir de Akıl Oyunları başlığına yazılanlar.
Bunu tartıştığım üye siz değil miydiniz?
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Ne ..., ne ..." içeren cümleler zımnen olumsuz olduklarından filleri artık olumsuz olamaz.
Bunu tartıştığım üye siz değil miydiniz?
.Evet, yanlış anlamışım. Yerden göğe haklısın. İkinci uyarı için de çok teşekkürler.
Düzelttim hatâmı.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 27.08.2013, 18:36.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Evet, yanlış anlamışım. Yerden göğe haklısın. İkinci uyarı için de çok teşekkürler.
Düzelttim hatâmı..
Maalesef hocalık böyle birşey işte. Hata görünce uyarmadan duramıyorsunuz.
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHassasiyetiniz için teşekkür ederim.
Maalesef hocalık böyle birşey işte. Hata görünce uyarmadan duramıyorsunuz.
.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Ben teşekkür ederim Ağabey, forum için nimetsin.
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe ilginç bir rastlantıdır ki CAS kararı açıklanmadan 24 saat evvel başbakan şu sıralar Trabzonspor kulübünde ziyarette bulunuyor ve bu ziyaret basına kapıla.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
Yorum