Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu hizli yargilama teklifi ilk kimden gelmis? FB'li yoneticiler bastan bilerek boyle bir teklifle mi gitmisler, yoksa ayni yoneticiler sirf bir seyleri geciktirmek adina, laf olsun diye kos kos CAS'a basvurduklarinda onlerine bu iki sikki mi dayamislar? Burasi cok onemli bence. Sayet ikinci sik gerceklesmisse o durumda FB'lilerin mavi ekran verdiklerini tahmin ediyorum. Oyle bir durumda "Biz uzun olanini () tercih ediyoruz" diyemezlerdi cunku bu tercihlerini ulke icinde, basta kendi camialari olmak uzere kimseye aciklayamazlardi o zaman. Bunu poker oyunu gibi dusunun. Yani UEFA bu heriflerin her halukarda CAS'a gidecegini biliyordu. Elini sakladi, ceylani urkutmeden arttirdi, bunlar gordu, sonra gummm!, UEFA elini acti.
    Mukemmel bir teori daha attik ortaya, baslikta toplasan 10 kisi yok. Yine gume gidecek arkadas ya...

Yorum

• Konuyla alakalı değil ama nette gördüm çok hoşuma gitti : )))

En son wolf_zb tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 00:55.

Yorum

• fener türkiyede, uefada yapamadığını

cas'ta tek hakimi bağlayarak yapabilir

fenerliler (ali şen başta hatta şekip mosturoğlu) bu yönde müthiş bir çalışması oldu

yoksa yapılan iş akılsızlık ötesi.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• kupa bize iade edilecek eninde sonunda ama fenevin bu ülkede puan silme yada küme düşme gibi bir cezaya çarptırılabileceğine inanmıyorum.

bu ülkede vicdan ve adalet diye bir mefhum yokkkk.

Yorum

• Arkadaşlar bu iş bu sefer bitti Uefa dan ceza geleceğini söyledim hep ısrarla , ne ettiyseler bilm ama Tff siyaset ve rüşvet işin içine girmiş, cas 28 ağustosta ne yazıkki feneri aklar.Uefa ya baksana taminat davası açmaması şartıyla elemelere almış takımları.Uefa bile korkmuş.Aziz de 3 temmuz dan buyana bukadar net net konuştu.Ne yazıkki siyasetin devreye girdiği kesin ve net.

Yorum

• evet önemli onlarmi önerdi uefami önerdi bilmiyoruz ama bildigimiz bir sey var uefa/cas agustos sonu cok büyük ihtimalle cezalari verecek. Ülke icinede karismasi gerekdigine göre, zaten onlar karismazsa ülkede ilgilenen yok, cezalari belirliyecek, tff karsi gelecek, geleceginide acikladi zaten yeniden. Arkalarinda Atafener 5 yil men gelse ne olur diyordu zaten.

Bu duruma gelecek tahmin ediyoruz durum. Ama uefa ülke icine karismazsa ne olacak ?
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• 1,5 ayda CAS hakimlerinin bütün dosyaya hakim olmaları çok zor...

Dolayısıyla riske gireceklerini sanmam.. Muhtemelen cezaları onaylarlar..

İnsan yine de tedirgin oluyor...

Fener bu... Her an şike yapabilir....
                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mukemmel bir teori daha attik ortaya, baslikta toplasan 10 kisi yok. Yine gume gidecek arkadas ya...
                  Okuyoruz reis gerçi insan bilge olunca teoriside bir baska oluyor
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu hizli yargilama teklifi ilk kimden gelmis? FB'li yoneticiler bastan bilerek boyle bir teklifle mi gitmisler, yoksa ayni yoneticiler sirf bir seyleri geciktirmek adina, laf olsun diye kos kos CAS'a basvurduklarinda onlerine bu iki sikki mi dayamislar? Burasi cok onemli bence. Sayet ikinci sik gerceklesmisse o durumda FB'lilerin mavi ekran verdiklerini tahmin ediyorum. Oyle bir durumda "Biz uzun olanini () tercih ediyoruz" diyemezlerdi cunku bu tercihlerini ulke icinde, basta kendi camialari olmak uzere kimseye aciklayamazlardi o zaman. Bunu poker oyunu gibi dusunun. Yani UEFA bu heriflerin her halukarda CAS'a gidecegini biliyordu. Elini sakladi, ceylani urkutmeden arttirdi, bunlar gordu, sonra gummm!, UEFA elini acti.

Uzun yargılamayı seçebilirlerdi abi , taraftarlarına da davanın ayrıntılı incelenmesini istiyoruz bu yüzden bu yolu tercih ettik , haklılığımız ortaya çıkınca tazminat davaları ile UEFA çatırtacağız diyebilirlerdi. Nasıl olsa fener taraftarı inanırdır bunlara , yeni bir namus davası çıkartırlardı ortaya.

Birde bu süreçte Yargıtay kararını verip pek beklemiyorum ama cezaları kaldırması durumunda elleri daha da güçlenebilirdi. Şimdi Yargıtay'ın kararını açıklaması diye bir durum yok , adli tatil başladı.
                    En son İlker Gazioğlu tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 01:07.
                    2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bunlar diyelim 2 takımı eledi,guruplara kaldı sonra men edildi ee elenen takımlar mal gibi bakacakmı onlar da tazminat istemezmi birde şu var guruplara kalmadan elendi cas sonra onadı 1 sene çekmiş olmuyor.Fenerbahçe bile bile bukadar riski alırmı sizce, Azizin bukadar net konuşması, Uefanın tazminat davası açmaması için fenerle anlaşması? bunları düşününce adamlar demekki cas'ı bağlamış büyük bir rüşvet var ortada Ali Şen den korkuyorum artı siyaset

Yorum

• Bitmiyor anasini satayim, bitmiyor!
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Okuyoruz reis gerçi insan bilge olunca teoriside bir baska oluyor
                          Estagfurullah kardes Ben kim, bilge olmak kim. Ben kendimle dalga geciyordum orada, eksik olma. Ha, sen de dalga gectiysen canin sagolsun
                          En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 01:32.

Yorum

• Kale arkasındaki rezalet neydi? Maalesef yönetim belli ki küçük bir akp fraksiyonu olarak kendini konumlandırmış. Belirli taraftar grupları da buna çanak tutuyor alenen.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlar diyelim 2 takımı eledi,guruplara kaldı sonra men edildi ee elenen takımlar mal gibi bakacakmı onlar da tazminat istemezmi birde şu var guruplara kalmadan elendi cas sonra onadı 1 sene çekmiş olmuyor.Fenerbahçe bile bile bukadar riski alırmı sizce, Azizin bukadar net konuşması, Uefanın tazminat davası açmaması için fenerle anlaşması? bunları düşününce adamlar demekki cas'ı bağlamış büyük bir rüşvet var ortada Ali Şen den korkuyorum artı siyaset
                              Kardesim, bir kere olumlu dusun disimi kiracagim Bak, senin su ustte yazdiklarinin bir nevi kontralarini bu baslik altinda yazdim bugun. Bir de o tarafindan bak duruma.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunlar diyelim 2 takımı eledi,guruplara kaldı sonra men edildi ee elenen takımlar mal gibi bakacakmı onlar da tazminat istemezmi birde şu var guruplara kalmadan elendi cas sonra onadı 1 sene çekmiş olmuyor.Fenerbahçe bile bile bukadar riski alırmı sizce, Azizin bukadar net konuşması, Uefanın tazminat davası açmaması için fenerle anlaşması? bunları düşününce adamlar demekki cas'ı bağlamış büyük bir rüşvet var ortada Ali Şen den korkuyorum artı siyaset
                                Eğer CAS cezaları kaldırırsa tazminat davası açmalarını gerektiren bir durum olmayacak zaten, adamlar kupaya devam etmiş olacaklar. Ben fener'in tazminat hakkından feragat etti haberini anlamsız buluyorum.
                                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X