Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursaspor bizden daha aktif... helal olsun.

CAS'ın vermiş olduğu karara ilişkin kulübümüzün basın açıklamasıdır.

UEFA tarafından CAS'a verilen cevap

Şikebahçe tarafından CAS'a verilen yazı

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gruplara kalamazsa dediğin doğru.
      Gruplara kalırsa 1 yıl ceza yiyecek.
      2 Yıl, 2013-2014 sezonu (bu sezon) ve 2014-2015 sezonu.

Azalma olasılığı yok, artma olasılığı var.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• fenerbahçe davanin gorulecegi tarihi bile belirtmis buna ragmen hiç çekinmeden sampiyonlar liginde mucadele edecegiz dedi aziz

bunlar çok emin kendilerinden bu kadarda olmaz
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Bu şikeciler Bursaspor ŞL ne katılamasın diye bilerek elenir 28 Ağustos'a kadar...Bu şekilde ülke olarak göndereceğimiz takım sayısı bir azalmış olacak...

Demedi demeyin...
          '9'
          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Ön eleme maçında saha sonuçlarından dolayı da bir ceza alsalar. çok kötüyüm la ben
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Bursa'nın hakkını araması güzel ama benim mantığım hâla adamların gruplara kalabilmesini almıyor. FB'nin olası 2 turda elediği takımların hakkı ne olacak?
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• azize bilgi saklamak için elinden geleni yapıyor... herkesi kandırmanın peşinde.. mal fenerlilerde bu adama inanıyor...
                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursa'nın hakkını araması güzel ama benim mantığım hâla adamların gruplara kalabilmesini almıyor. FB'nin olası 2 turda elediği takımların hakkı ne olacak?
                  ''suçu ispatlanana kadar herkes masumdur.'' muhabbeti yapacaklar yüksek ihtimalle.nasıl ki ülkemizde Yargıtay karar vermeden masumiyet karinesi vs. deniliyorsa.karar henüz kesinleşmemişti diyeceklerdir.

Yorum

• CAS açıklama yapmış. Yürütmeyi durdurma kararı değil, UEFA ile kulüplerin anlaşmasıymış.

Fener hem SPK da suç işlemiş oldu, hem de kendi kendini göt etti.
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursa'nın hakkını araması güzel ama benim mantığım hâla adamların gruplara kalabilmesini almıyor. FB'nin olası 2 turda elediği takımların hakkı ne olacak?
                      ortada birçok soru işareti var en önemlilerinden biride bu.. elediği takımlar tazminat davası açsa donuna kadar alır fenerin...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Buradan anladığım şu: En önemli nokta Uefa temyiz kararlarının uygulanması ertelenmiş. Dolayısıyla:
                        1- Fener 3. ön eleme ve ya play off ta elenir ve CAS cezayı onarsa cezası ilk avrupa katılım hakkıyla +2 oalrak başlayacak ve Bursa Şampiyonlar ligine katılamayacak.

2- Fener eğer ki gruplara kalır ve CAS cezayı onarsa bu yıl cezanın +1 nin çekmiş olacak ve Bursa Fener yerine gruplara katılabilecek(Bizim örneğimizde olduğu gibi)
                        Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• bu soysuzlar en son babaları olan iblise kadar gıdecekler .

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• boşuna kanarya değil adamlar ama kanarya kadar beyin yok
                            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• FENERBAHÇE SK & BESIKTAS JK V. UEFA

Lausanne, 17 July 2013 - The Court of Arbitration for Sport (CAS) has registered today an appeal filed by Fenerbahçe SK and a request for provisional measures filed by Besiktas JK against UEFA in relation to the decisions taken by the UEFA Appeal Body on 10 and 11 July 2013, pursuant to which Fenerbahçe SK was excluded from participating in the next two UEFA club competitions it qualifies for, including the 2013/14 UEFA Champions League, and Besiktas JK was declared ineligible to participate in the 2013/14 UEFA Europa League.

Together with its appeal, Fenerbahçe SK filed a request for a stay of the challenged decision.

FENERBAHÇE SK & BEŞIKTAŞ JK V. UEFA - UPDATE

Lausanne, 18 July 2013 – Due to agreements reached between the appellants and UEFA, the decisions challenged by Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK have been stayed and will not be enforced until the Court of Arbitration for Sport (CAS) issues its final decision in each matter.

This means that Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK will take part in the draws of the first preliminary matches of the UEFA Champions League (Fenerbahçe) and of the UEFA Europa League (Beşiktaş). In the meantime, the arbitration procedures are continuing following an expedited calendar agreed upon by the parties and it is anticipated that hearings will take place in August with a final decision being issued before 28 August 2013 (Fenerbahçe) and 30 August 2013 (Besiktas).

çeviri?
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• hahaha şike yapmamışlar gülüyorum sadece...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Çalışıyor...
                                X