Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA, CAS dan neden bu kadar korkuyor? Yada Korkuyor mu diye sorayım?
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Peki Aziz Yıldırım'ın açıklaması ne anlama geliyor. İşte cevabı...

Fenerbahçe'nin 2, Beşiktaş'ın ise 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesinin ardından, iki kulüp de Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurdu. CAS da dün yaptığı resmi açıklamayla iki kulübün başvuru dilekçelerinin kayda alındığını bildirdi.

Bu gelişmenin ardından UEFA; Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkındaki nihai kararını vermesi için CAS'a 3 tarih verdi. UEFA tarafından CAS'a gönderilen yazıda "İki kulüple ilgili kararınızı 30 Temmuz, 8 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinden birinde verebilirsiniz" denildi. Söz konusu tebligatlar kulüplere de gitti.

Yani bu tarihleri kulüpler de kabul ederse işleyiş normal seyrinde gidecek. İki takım da yarınki Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kuralarına katılabilecek. Hatta maçlara bile çıkabilecek.

Ancak bu 3 tarihten birinde verilen kararda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezaları bir kez onanır kulüpler CAS tarafından "suçlu" bulunursa iki ekip de Avrupa'dan men edilecek.

Oynadıkları maçlar "geçersiz" sayılıp yerlerine Türkiye'den başka takımlar gidecek.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA böyle bir karar almışsa her şey bitmiş demektir. Aldığın kararın arkasında duramayacaksan o kararları neden alırsın ve neden onaylarsın...

cas davalar hakkında karar vermiş mi?
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eee ozamana kadar fbnin elediği takımlar isyan etmeyecekmi bu işe yalan haber...
          Şimdiye kadar kim ne dedi ki ?
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Ne ara görüştünüz de yürütmeyi durdurdunuz arkadaş?

UEFA sürecinin bitmesi derken yönetim bu konuda duyum mu aldı da harekete geçmedi acaba diye düşünmeden edemedim.

Yorum

• şimdide onlar bayram ediyor...

işler yolunda gitmiyor yine birşeyler oldu. yönetim cas a gitmek için neyi bekliyor ? biz gidelim bari UEFA tahkim kurulunun kararı ortada, fb bjk yırtınıyor bizimkiler uyuyor çok ilginç şeyler oluyor.

ben böyle bir şey görmedim UEFA korkuyor mu bunlardan şimdi ?
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UEFA, CAS dan neden bu kadar korkuyor? Yada Korkuyor mu diye sorayım?
                eğer kararı cas aldıysa uefa ile ilgisi yok..

kuralara katılır.. cas cezayı onarsa. gidecek mahkeme kalmaz.
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Ben şimdi bunlara ana avrat küfür etsem orucum bozulur mu ? Hak değil midir bunlara ?

Yorum

• Trabzonun başında hacı varken ne azizin nede fenerin sırtı yere gelmez.

Korkmayın arkanıza yaslanın, şimdi kutsal başkanımız hacı cıkıp yanlarındaki paydaşlarıyla birlikte fenere ser hemide semsert bir açıklama yapar, bizde burda yürüüübe hacııı koş be hacııı saldırr hacı diye kendimizi avuturuz.
                    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                    -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• s.... böyle işi bu nerden çıktı şimdi uefa neden korkuyoda bunlarla pazarlık yapıyo
                      Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• aziz bombayı patladı harbiden ilginç
                        ama nerede patlattı acaba
                        BMN KOCAELİ

Yorum

• ntv spor köpeği kocaman resim koymuş siteye
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Beşiktaş da var.

Seven teams automatically enter this season's UEFA Europa League group stage, with a further 154 sides starting their campaigns in the qualifying rounds.
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bu iş sonsuza kadar gider böyle bıktım ben!

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Peki Aziz Yıldırım'ın açıklaması ne anlama geliyor. İşte cevabı...

Fenerbahçe'nin 2, Beşiktaş'ın ise 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesinin ardından, iki kulüp de Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurdu. CAS da dün yaptığı resmi açıklamayla iki kulübün başvuru dilekçelerinin kayda alındığını bildirdi.

Bu gelişmenin ardından UEFA; Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkındaki nihai kararını vermesi için CAS'a 3 tarih verdi. UEFA tarafından CAS'a gönderilen yazıda "İki kulüple ilgili kararınızı 30 Temmuz, 8 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinden birinde verebilirsiniz" denildi. Söz konusu tebligatlar kulüplere de gitti.

Yani bu tarihleri kulüpler de kabul ederse işleyiş normal seyrinde gidecek. İki takım da yarınki Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kuralarına katılabilecek. Hatta maçlara bile çıkabilecek.

Ancak bu 3 tarihten birinde verilen kararda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezaları bir kez onanır kulüpler CAS tarafından "suçlu" bulunursa iki ekip de Avrupa'dan men edilecek.

Oynadıkları maçlar "geçersiz" sayılıp yerlerine Türkiye'den başka takımlar gidecek.

mantıklı. sağol abi
                                Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

Çalışıyor...
                                X