Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uefa kendini koruma adına olsa dahi hukuk,prensip,tutarlılık kavramlarının ne olduğunun örneğini sergiledi.ama türkiyede işler böyle yürümez.kupa bize verilmeyecek.hele ki;2014 gibi seçimlerle dolu bir yıl öncesi.trabzonda işler nasılsa kontrol altında.vur ensesine al lokmasını kıvamındayız.sevgili başkanımız da seçidikten sonra kazlıçeşmede kendisine verilen senaryodaki replikler neyse onu söylüyor ve söyler.gökten üç elma düşer.falan filan.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bunlar simdi hangi yüzlen CASa gidecek?

Bu ara Fanatik cok fena rezil oldu serefsizler!

Yorum

• Bahsettiginiz tüzúkteki degisiklikler 1 Haziran'dan itibaren yürürlüge girdi.

Aciklamanin altindaki not 1 Temmuz'dan itibaren UEFA web sitesinde yer bulan bir yenilik hakkinda.

Ikisinin bir bagi yok.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi sence boşbakan kaç güne ben yargı işlerine karışamam diyecek

theatcher modeli diyorum, dinlesenizeeeeeeeeee !!!!!!! diye atar yapar yakında. beklerim yani.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Türk futbolu rezil olmuş bizim tv lerde tek haber yok dün zafer nidaları atanlar hep kayıp.
            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Yunanistan örneği var, UEFA tff'ye benim kararlarıma göre yeniden karar ver diyebilir dedi hukukçular

O zaman şemsiye tüpkafaya da açılır ve kupayı CAS bitmeden vermek zorunda kalır

2 yıldır herşey lehimize, keşke elin oğlu değil de Steau Bükreş örneğinde olduğu gibi kendi federasyonumuz bu cezaları zamanında verseydi

Oh olsun, beter olun, şimdi sevinme sırası bizde
              Şenol GÜNEŞ demedi mi,

İLAHİ ADALET BİRGÜN MUTLAKA TECELLİ EDER.
              ADALET, ZENGİN HANİZEDİR. BİR GÜN HERKESE LAZIM OLUR.

Ağlayın, sızlayın şimdi.
              İNŞALLAH CAS CAS'TIRIR SİZİ.
              DÜNYAYA REZİL ETTİK YA SENİ ŞİKEBAHÇE,
              BUNA DOYULUR MU?
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Haberi az önce öğrendim, 2+1 2'ye düşürülmüş. Sevinecekmiyiz üzülecekmiyiz anlamadım.

Fb CAS'a başvurmuş. Bu güzel bişey sanki. Namussuz namuslular.
                Özkan SÜMER

Yorum

• giden kupa oyuncularimizin vs bedelini odemeli once fener
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Şimdi işte tüm kulvarlardan saldırmak lazım...
                    https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öyle bir sey yazmiyor. Ahan da cümle, ingilizce bilen anlar yukardaki yorumun notla hic ilgisi olmadigini. Sonradan degistirmis olabilirler mi acaba cümleyi?

Note: From 1 July 2013, all information related to confirmed UEFA disciplinary decisions is available live on UEFA.com.
                      uefa sadece 1 haziran kararlarını hatırlatıyor

şike ve doping ile ilgili ciddi yaptırımları ver eğer ülke federasyonları ceza vermez ise
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        theatcher modeli diyorum, dinlesenizeeeeeeeeee !!!!!!! diye atar yapar yakında. beklerim yani.
                        Bu sefer yapamaz mert buna adım gibi eminim....

Yavaştan kendini geri çekicek gibime geliyor...Hatta Demirörenin bu kadar sessiz kalmasının başsorumlusu bence boşbakanımız...boşbakan f dese demirören gider kamp kurardı platini infantino kim varsa yalardı...

Yorum

• Azize helal olsun dediğini yaptı uefa çatırdıyor :d
                          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Berkedogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türk futbolu rezil olmuş bizim tv lerde tek haber yok dün zafer nidaları atanlar hep kayıp.
                            ntvspor, her zamanki gibi 1,5 saate yakın yayınladı
                            TRTSPOR ve PİSLİGTV'nin işine gelmediği için 10 dk. da kesti şerefsizler
                            cezalar kalksaydı geceye kadar yayın yaparlardı
                            bu pazar telegol olur ve kaçmaz derim
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              uefa sadece 1 haziran kararlarını hatırlatıyor

şike ve doping ile ilgili ciddi yaptırımları ver eğer ülke federasyonları ceza vermez ise
                              Ingilezcen var mi renktas? Yazmiyor orda öyle bir sey, yazsa neden karsi cikayim.

Hem 1 Haziran da degil 1 Temmuz yaziyor notta.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Azize helal olsun dediğini yaptı uefa çatırdıyor :d
                                Helal olsun hepimize
                                BU ZAFER BİZİM
                                2 YIL, 12 GÜNDÜR UEFA'YA ATTIĞIMIZ MAİLLER
                                UEFA BİNASINDA VE DİĞER AVRUPA ÜLKELERİNDE YAPTIĞIMIZ EYLEMLERLE
                                bu zaferi kazanan siz değerli Trabzonsporluları öpüyorum, kucaklıyorum.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X