uefa kendini koruma adına olsa dahi hukuk,prensip,tutarlılık kavramlarının ne olduğunun örneğini sergiledi.ama türkiyede işler böyle yürümez.kupa bize verilmeyecek.hele ki;2014 gibi seçimlerle dolu bir yıl öncesi.trabzonda işler nasılsa kontrol altında.vur ensesine al lokmasını kıvamındayız.sevgili başkanımız da seçidikten sonra kazlıçeşmede kendisine verilen senaryodaki replikler neyse onu söylüyor ve söyler.gökten üç elma düşer.falan filan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sence boşbakan kaç güne ben yargı işlerine karışamam diyecek
theatcher modeli diyorum, dinlesenizeeeeeeeeee !!!!!!! diye atar yapar yakında. beklerim yani."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Yunanistan örneği var, UEFA tff'ye benim kararlarıma göre yeniden karar ver diyebilir dedi hukukçular
O zaman şemsiye tüpkafaya da açılır ve kupayı CAS bitmeden vermek zorunda kalır
2 yıldır herşey lehimize, keşke elin oğlu değil de Steau Bükreş örneğinde olduğu gibi kendi federasyonumuz bu cezaları zamanında verseydi
Oh olsun, beter olun, şimdi sevinme sırası bizde
Şenol GÜNEŞ demedi mi,
İLAHİ ADALET BİRGÜN MUTLAKA TECELLİ EDER.
ADALET, ZENGİN HANİZEDİR. BİR GÜN HERKESE LAZIM OLUR.
Ağlayın, sızlayın şimdi.
İNŞALLAH CAS CAS'TIRIR SİZİ.
DÜNYAYA REZİL ETTİK YA SENİ ŞİKEBAHÇE,
BUNA DOYULUR MU?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir sey yazmiyor. Ahan da cümle, ingilizce bilen anlar yukardaki yorumun notla hic ilgisi olmadigini. Sonradan degistirmis olabilirler mi acaba cümleyi?
Note: From 1 July 2013, all information related to confirmed UEFA disciplinary decisions is available live on UEFA.com.
şike ve doping ile ilgili ciddi yaptırımları ver eğer ülke federasyonları ceza vermez ise@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületheatcher modeli diyorum, dinlesenizeeeeeeeeee !!!!!!! diye atar yapar yakında. beklerim yani.
Yavaştan kendini geri çekicek gibime geliyor...Hatta Demirörenin bu kadar sessiz kalmasının başsorumlusu bence boşbakanımız...boşbakan f dese demirören gider kamp kurardı platini infantino kim varsa yalardı...
Yorum
-
İlk olarak Berkedogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk futbolu rezil olmuş bizim tv lerde tek haber yok dün zafer nidaları atanlar hep kayıp.
TRTSPOR ve PİSLİGTV'nin işine gelmediği için 10 dk. da kesti şerefsizler
cezalar kalksaydı geceye kadar yayın yaparlardı
bu pazar telegol olur ve kaçmaz derim2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa sadece 1 haziran kararlarını hatırlatıyor
şike ve doping ile ilgili ciddi yaptırımları ver eğer ülke federasyonları ceza vermez ise
Hem 1 Haziran da degil 1 Temmuz yaziyor notta.
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzize helal olsun dediğini yaptı uefa çatırdıyor :d
BU ZAFER BİZİM
2 YIL, 12 GÜNDÜR UEFA'YA ATTIĞIMIZ MAİLLER
UEFA BİNASINDA VE DİĞER AVRUPA ÜLKELERİNDE YAPTIĞIMIZ EYLEMLERLE
bu zaferi kazanan siz değerli Trabzonsporluları öpüyorum, kucaklıyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum