Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık adımları dikkatli atmak gerekiyor.

Şike sürecinin aktörlerine ait olan bütün kaleleri, hakedenlere teslim etme zamanı geldi. Artık kulüpler birliği başkanlığından tutunda, TFF başkanlığına kadar oyunda söz sahibi olanları meydanlardan temizlemek şart oldu.

Artık eylem zamanı. Meydanı şikecilere ve onların çekip çıkarttıkları Acunumsu, Ridvanimsi yaratıklara pabuç bırakılmamalı.

Başkan bu sürede aktif olarak rol aldığından TFF içinde dominant bir durumda. Höt dese, al sana g..t dedirtecek bir seviyede.

Başkan bence bir adam belirledik ve şimdiden kulislere başlasın. Hatta kendisi de Kulüpler Birliği başkanı olsun.

Benim TFF başkan adayim, Şenol GÜNEŞ...
    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam, bizim millet olarak müslümanlığımız menfaatlerimizin başladığı yere kadar.

Okullarda din kültürü dersi kaldırılıp yerine Kul Hakkı diye bir ders zorunlu olarak okutulmalı.

Mevzu sadece şike davası değil her alanda böyle çünkü.
      Bu kadar güzel özetlenebilir...Alkol yasak ama Kul Hakkı,Çoçuk İstismarı serbest....
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 yer buldum yakın diye zeytinburnunda diktirdim üzerinde buyuk bir amlem var ve 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor yazıyor 200 TL
        Telefonunu alabilirmiyim birde gelince resim lütfen
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Fenerbahçe, Ersun Yanal ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı."

Adamların hoşuna gitmiş 2+1
          Bence soyadından dolayı neticede şemsiyeye "uygun" bir soyad
          .

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam, bizim millet olarak müslümanlığımız menfaatlerimizin başladığı yere kadar.

Okullarda din kültürü dersi kaldırılıp yerine Kul Hakkı diye bir ders zorunlu olarak okutulmalı.

Mevzu sadece şike davası değil her alanda böyle çünkü.
            "Aldanma insanların samimiyetine,
            Menfaatleri gelir herşeyden önce,
            Vaat etmeseydi Allah(cc) cenneti ,
            O'na bile etmezlerdi secde." M.Akif

tamda bundan bahsediyorsunuz sanırım......
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eskiden insanlar Hazreti Ömer'in adaletini beklerdi...

Şimdi Uefanın adaletini bekler hale geldik...

Getirenler utansın.....

Vallahi ben utandım adaleti gavurdan bulurken....

ama lafa gelince kimse müslümanlığına toz kondurmaz....

milyonlarca taraftarın hakkı,umutları , emekleri gasp edilirken nedense bizim müslümanların hiç ssi çıkmadı....

Ne güzel demiş Avrupaya giden şair ;

-işleri dinimiz gibi sağlam, dinleri işlerimiz gibi sakat.....

Üstad kusura bakmayın ama ben bu ''gavurun adaleti'' lafını anlamıyorum.

Gavurun bilgisayarını kullanıyoruz,elektriğini yakıyoruz,arabasına biniyoruz,parasını kullanıyoruz,elbisesini giyiyoruz,sigarasını çekiyoruz ama adaletinden mi gocunuyoruz?

Dini yada Irki kökeni ne olursa olsun önemli olan hakka hukuka riayet etmeleri.

Bu minvalde,iyi niyetli olarak yazılmış olsa bile TAKA gazetesinin bugün ki manşetini ayıplıyorum.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Zamanında bir sürü tape okudum ancak şimdi onları bulamıyorum.

Bana o tapelerin hepsini bulabilecek var mı ? Eski bilgisayarda kaldı maalesef okuduklarım.

Bende gerekçeli karar PDF olarak tek bir dosya halinde birsürü sayfa olarak var istersen akşam göndereyim?
                Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• şok şok şok

Şok Şok Şok AVRUPADA KAOS

Ersun Yanal'ın "Avrupa kaybeder ! " açıklamasından sonra avrupa da kriz çıktı.

Borsa da %50 ye varan değer kayıpları oldu...

7 ülke avrupa birliğinden çıkma kararı aldı...

İngiltere kraliçesi haberi duyunca intihar etti...

Schengen antlaşması fes edildi, artık bırakın schengen i vizeyle bile ülkeler arası geçiş yapılamayacak...

Almanyada Nazi partisi iktidara geldi, ilk iş olarak yeniden berlin duvarını örmeye başladı....

Feneri avrupadan kovduğu için UEFA nın içinde bulunan "U" ve "E" harfleri, bir tepki olarak avrupa para birimi olan EURO dan çıkartıldı, yeni para biriminin ismi artık RO...

Vatikan da Papa açıklama yaptı "fenerbahçemize bunu yapan cemaatten hesap sorulacak. derhal haçlı ordusu kuruyorum"...
                  SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Şikeden değil yalan beyandan ceza yedik
                    Neyi yalan beyan ettiniz
                    Temiz olup olmadığımızı
                    YANİ
                    Son 5 yılda şikeye bulaşıp bulaşmadığımızı
                    BEYİN BEDAVA

Yorum

"Fenerbahçe, Ersun Yanal ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı."

Adamların hoşuna gitmiş 2+1
                      Yani Şikebahçe camiası diyor ki Ersuna şu süreçte bizi idare et, süreç bitince kaybol git
                      Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende gerekçeli karar PDF olarak tek bir dosya halinde birsürü sayfa olarak var istersen akşam göndereyim?
                        Çok makbule geçer
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Üstad kusura bakmayın ama ben bu ''gavurun adaleti'' lafını anlamıyorum.

Gavurun bilgisayarını kullanıyoruz,elektriğini yakıyoruz,arabasına biniyoruz,parasını kullanıyoruz,elbisesini giyiyoruz,sigarasını çekiyoruz ama adaletinden mi gocunuyoruz?

Dini yada Irki kökeni ne olursa olsun önemli olan hakka hukuka riayet etmeleri.

Bu minvalde,iyi niyetli olarak yazılmış olsa bile TAKA gazetesinin bugün ki manşetini ayıplıyorum.
                          Orada azıcık ironi yaptım....

Normal şartlarda müslümanlar olarak bizim kimseye bırakmadan şikecilere cezasını vermemeiz gerekiyordu...

Çünkü dinimiz böyle emrediyor...

Halbuki biz dinimizin dediğini yapmadığımız gibi birde haklının değil güçlünün tarafını tutuyoruz.....

Eleştirdiğim nokta burası....

İş istismara gelince yok ermenidir gavurdur deyip küçümsemey biliyoruz ama asgari adaleti bile sağlayamıyoruz....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• @ okşoholu

Yorum

• Beşiktaşa helal olsun, en azından mertçe çıkıp söylediler. Taraftarları kupa iade edilsin diye düşünüyorlarmış.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şok Şok Şok AVRUPADA KAOS

Ersun Yanal'ın "Avrupa kaybeder ! " açıklamasından sonra avrupa da kriz çıktı.

Borsa da %50 ye varan değer kayıpları oldu...

7 ülke avrupa birliğinden çıkma kararı aldı...

İngiltere kraliçesi haberi duyunca intihar etti...

Schengen antlaşması fes edildi, artık bırakın schengen i vizeyle bile ülkeler arası geçiş yapılamayacak...

Almanyada Nazi partisi iktidara geldi, ilk iş olarak yeniden berlin duvarını örmeye başladı....

Feneri avrupadan kovduğu için UEFA nın içinde bulunan "U" ve "E" harfleri, bir tepki olarak avrupa para birimi olan EURO dan çıkartıldı, yeni para biriminin ismi artık RO...

Vatikan da Papa açıklama yaptı "fenerbahçemize bunu yapan cemaatten hesap sorulacak. derhal haçlı ordusu kuruyorum"...
                                dı dıf dıf dı dıf
                                Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                                -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

Çalışıyor...
                                X