Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tayfa'nın ve Joganita'da ki Mehdice'nin yazılar muhteşem,
    zekalarına,yüreklerine,kalemlerine sağlık,
    mesajların gittiği yerlerde azcık utanma,azcık ar,azcık namus kaldıysa çok etkileneceklerdir,
    yok kalmadıysa yapacak bişi yok
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• En son Şampiy10 haberleri ve son dakika güncel Şampiy10 haber detayları burada. Güncel Şampiy10 gelişmeleri için Gazete Vatan Şampiy10 size yeter!

gene ne sallayacakmıs bilgisi olan varmı ?
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merak ediyorum kupayi aldigimiz da iho egolarını bi kenara birakipta sadri başkanı kupa torenine seref konugu olarak davet edermi..
        mutlaka çağırır. aksi halde çok ayıp etmiş olur...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Aziz Çıldırım basın toplantısı düzenleyecekmiş!! Ulen bence parayla düzenlesin seyirci rekoru kırar.Cem yılmaz bile kimseyi onun kadar güldüremiyor!! UEFA çatıvdayacak diye koykuyoyum.
          Tek kişilik şovv.. Azizi ve muhteviyatı....
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Günaydın Celal Bey kardeşim. Sabah-ı şerifler hayırlı olsun .

.
            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
            -"Burada klima yok mu?"
            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• çok ilginç gelişmeler olacak yakında...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çok ilginç gelişmeler olacak yakında...
                Duyum mu, tahmin mi?

.
                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Günaydın Celal Bey kardeşim. Sabah-ı şerifler hayırlı olsun .

.
                  Günaydın Hocam sizede hayırlı sabahlar, dün burda koyu bir muhabbet vardı o sırada forumda olmanızı isterdim doğrusu

Yorum

Günaydın Hocam sizede hayırlı sabahlar, dün burda koyu bir muhabbet vardı o sırada forumda olmanızı isterdim doğrusu
                    Farkettim: İki sayfa boyunca çay-fındık sohbeti. Bir de sizin çektiğiniz muhteşem foroğraflar .

.
                    -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Şikeciler bakanı aleyhimize doldurmaya çalışıyor. Bazılarının durumu Esed'in durumu ile aynı ve her an üzerimize kimyasal gaz boca edebilirler. Bu oyuna gelmemeli ve adımlarımızı dikkatli atmalıyız. Bu yazımı dikkate alın
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Duyum mu, tahmin mi?

.
                        ben o meşhur duyumculardan değilim Hocam, tahminede gerek yok Başkan tüpçü ile görüşecek, fb ve bjk Avrupa Kulüpler Birliğinden' de olağan üyelikten birleşiğe düşürüldü, bence bu çok önemli çünkü orada bir madde var olağan üyelik olabailmen için bağlı bulunduğun federasyonun en üst liginde oynaman lazım yani Avrupa Kulüpler Birliği ( ECA - European Club Association ) fb ve bjk yi küme düşürdü

Yorum

• Eylemiş hırsızlar arsızlıkla cebr-i vukuat,
                          Ecnebi şems açmış kalmamış hırsızda takat.
                          Ya seydi el maşruki minel cinnet-i İbn-i Aziz,
                          Eli mahdumu bellemiş alemi cihanı cahil-i keriz...

Yani diyor ki;(Türkçe meali)
                          Hırsızlar ar etmeden hile şike yapmışlar,
                          Elin gavuru şemsiyeyi açmış sap gibi ortada kalmışlar.
                          Azizi denen ibni cinnet geçirmiş saldırıyor,
                          Ama tüm insanlığı utanmadan keriz sanıyor.
                          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

ben o meşhur duyumculardan değilim Hocam, tahminede gerek yok Başkan tüpçü ile görüşecek, fb ve bjk Avrupa Kulüpler Birliğinden' de olağan üyelikten birleşiğe düşürüldü, bence bu çok önemli çünkü orada bir madde var olağan üyelik olabailmen için bağlı bulunduğun federasyonun en üst liginde oynaman lazım yani Avrupa Kulüpler Birliği ( ECA - European Club Association ) fb ve bjk yi küme düşürdü
                            Bekleyelim, görelim. Sizden müjde bekliyor olacağım.

.
                            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eylemiş hırsızlar arsızlıkla cebr-i vukuat,
                              Ecnebi şems açmış kalmamış hırsızda takat.
                              Ya seydi el maşruki minel cinnet-i İbn-i Aziz,
                              Eli mahdumu bellemiş alemi cihanı cahil-i keriz...

Yani diyor ki;(Türkçe meali)
                              Hırsızlar ar etmeden hile şike yapmışlar,
                              Elin gavuru şemsiyeyi açmış sap gibi ortada kalmışlar.
                              Azizi denen ibni cinnet geçirmiş saldırıyor,
                              Ama tüm insanlığı utanmadan keriz sanıyor.
                              Sinirden kendinizi kaybetmediğiniz zamanlar olağanüstü yazıyorsunuz .

.
                              -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İçersin iki kova su yersen bir tencere kuymak,
                                Memleketin çivisi çıkmış,siyaset,medya ve zahir alayı oynak..

Yorum

Çalışıyor...
                                X