Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet UEFA ilk raundu bitirdi,bundan sonra tff ve diğer yapılması gerekenleri takipte.kupa için biraz daha sabır gerekiyor.çorap söküğü bundan sonrası.
    • Memento mori

Yorum

• fener uefadan şikeci damgası yedi ya neticesine soksun aziz kupayı si...mde değil kupa mupa o damgayı yediler ya o yeter hahahahaha ağlama fenev aglamaaaaaaa
      trabzonspor

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Van'dan BORDOOOOOOOOOOOO
        Istanbul kartaldan maviiiiiiiiiiii

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
        Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Hacı bugün bence doğru oalrak sert çıkış yapmadı şu anda yapılacak sert açıklamalar yarar değil zarar getirir.

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ankara'dan Şampiyooooooooooooooooooooooooooooon

Yorum

• 2 yılın yanında birşeyler daha verselerdi yaaaa
              süleymanoğlu
              hayat beni 61 kenara

Yorum

• İstinye tff binasına akın var
                .

Yorum

• faik çetinerin kellesini istiyorum
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hamburg'dan Sampiyooooooooon !!!
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Sivastan (sivasspor değil) bordoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooo volkaaaaannnnnnnnnnnnnnnn kanırta kanırta koyduk muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                        trabzonspor

Yorum

• faik çetiner Allah seni ıslah etsin. daha ağır konuşmak istemiyorum.
                          HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

Lan bu faik cetiner var ya tam bi o.c. hemde en kalitelisinden

Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              faik çetinerin kellesini istiyorum
                              adresini ver
                              Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• arkadaşLar azizeye şuan ceza geLmemesinin sebebini anLamayanLar için açıkLıyım:

normaLde men cezasıda biraz daha geç ve ikisi aynı anda veriLecekti ama şamp Ligi başLayacağı için önce feneri men ettiLer. şimdide daha fazLa biLgi topLayıp şahısLara şemsiyenin en büyüğünü geçirecekLer
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X