Baskan bizden istirham ediyor paydaslar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bundan sonra ne olacak?
Türkiyedeki konjünktüre göre öngörümü yazıyorum.
1-Cas, Tahkim vs. başvuracaklar, bunlardan fb lehine olumlu sonuç çıkmayacak ama ortalama 7 ay gibi bir süre uzayacak.
2-Yargıtay cezaları onamayacak, aklayacak. fbde biz aklandık trde bize ceza veremezsiniz diyecek. tr de ceza almayacaklar. uefa baskı yaparsa tff en fazla eksi puan cezası verecek, verdiği cezada 2011 sezonunu etkilemeyecek gerekirse o sezonu şampiyonsuz ilan edecekler.
3-Bizim başkanımız; ahlak, namus, paydaş, temiz futbol diye diye gözümüzü boyayacak, zira başkan siyasi iradeye gönüllü teslim olmuş durumda.
yani kupa işi yıllar sürebilir ama bende alacağımıza pek inanmıyorum, burası Türkiye.
yıllar sürecek bir mücadele yine bizi bekliyor, uefa bizzat cezayı kesmezse ben artık bırakıyorum takip etmeyi.En son beitar tarafından düzenlendi; 25.06.2013, 22:56.
Yorum
-
arkadaşlar kurumları yönetenle tarafdarın düşünceleri bir olabilir ama söylemler toplumsal olduğundan dolayı dikkat edilmesi lazım...
boşu boşuna kızmayın kendinizi de germeyin..
İHO üzülmüş... ... git adama sor yüzyüze gercekden üzülmüş mü :=))))))Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet KESKİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar kurumları yönetenle tarafdarın düşünceleri bir olabilir ama söylemler toplumsal olduğundan dolayı dikkat edilmesi lazım...
İHO üzülmüş... ... git adama sor yüzyüze gercekden üzülmüş mü :=))))))yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
Ula başkan çok güzel konuştun ilk kez bu kadar mantıklı ve olması gerektiği gibi dedim ki düşüncemi ağzıma tıkadın...
adamı niye azarlıyorsun başkan, daha yumuşak bir cümle ile geçiştirseydin ya...Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet KESKİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar kurumları yönetenle tarafdarın düşünceleri bir olabilir ama söylemler toplumsal olduğundan dolayı dikkat edilmesi lazım...
İHO üzülmüş... ... git adama sor yüzyüze gercekden üzülmüş mü :=))))))
aynen,Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
Yorum