Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ortalık niye bu kadar sakin hadi ben sık yazan bir üye değilim diyelim nerede bu millet 303 kişi en basit bir transferde bile toplanır normalde
    "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
    (ALINTIDIR)

Yorum

• Alpay Köse'nin masallahi var. Adam isinlanma teknolojisini bulmus.

Kanaldan kanala isinlaniyor mübarek.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Steau bükreş nedne disipline yollanmıştı unuttum bilen bir paydaş hatırlatabilir mi

Şampiyonluk için yarıştığı takımın maçında,rakip kulübün maçı
        kazanması için,steua bükreş başkanı becalinin rakip kulübe 1.7 milyon euro rüşvet verdiği video görüntülerle ispatlanmış ve kulüp başkanı becali
        mahkemeden 3 yıl hapis cezası almıştır.

Yorum

• ridvan'İn aziz yildirim ve diger yöneticiler şike yaptıgı kanıtlansın diye bi sözü vardı hatırlayan var mı ????????????????????????????????????
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fazla da bir sey diyemiyorum ama bunu gorecegiz hep birlikte kardesim. UEFA'nin su karari sonrasi ulke icinde olaylarin dogal seyrini degistirecek kisi, guc, kurum yoktur diyorum.
            inşallah renkdaşşş

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sahislara neden bir ceza cikmadi bilen var mi? Ek rapor istemis Kurul ?

..
              Şahıslar hakkında karar verilmedi. O da yakında belli olur...
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Kupa geldi ama sikebahce'nin ve digerlerinin cezalari belli degil henüz. Avrupa ayaginda tatmin olmadim, insallah Türkiye ayagi farkli olur.

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ortalık niye bu kadar sakin hadi ben sık yazan bir üye değilim diyelim nerede bu millet 303 kişi en basit bir transferde bile toplanır normalde
                  hocam karar açıklandığı saatlerde millet foruma bir abandı forum gitti. Sanırım başka yerlerde herkes şu an

Yorum

• @Erciyesspor_

Trabzonspor'un tertemiz şampiyonluğunu tekrâren kutlarız. Kirliler alt liglere düşmedikçe Türk futbolu temizlenmeyecek.
                    yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                    ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Çarşı'dan aldım Holmen eve geldim 2+1.
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Steau bükreş küme düşürüldü mü öyle diyolar arkadaşlar kesin bilgi nedir ?
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehmet ali aydınlar ne demişti ? Durum vahim şikebahçeyi ya küme düşürecez yada eksi 30 puanla lige başlıyacak demişti onları kabul etmediler, şimdi buraya geldi bide ağlıyolar kendi düşen aglamaz.

Aynen öyle renkdaş.Adamı hain ilan ettiler ama şimdi keşke ozaman karar verilseydi maa haklı diyor fenerbahçelilerin çoğu.

Yorum

• ARKADAŞLAR http://www.bmnradyo.com/ bütün sorulara cevap veriliyor çok güzel bir yayın oluyor.
                            https://twitter.com/admmylmz

Yorum

• kadırga tv yı ızleyen var mı adammm dokturdu resmen D:
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• şampiyonluk kutlamalarız sırasında kurulacak dev ekranda medyadaki fenerbahçe şaklabanlığı yapanların bu rezil haberleri ve demeçleri VE-RİL-ME-Lİ!!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X