ortalık niye bu kadar sakin hadi ben sık yazan bir üye değilim diyelim nerede bu millet 303 kişi en basit bir transferde bile toplanır normalde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteau bükreş nedne disipline yollanmıştı unuttum bilen bir paydaş hatırlatabilir mi
Şampiyonluk için yarıştığı takımın maçında,rakip kulübün maçı
kazanması için,steua bükreş başkanı becalinin rakip kulübe 1.7 milyon euro rüşvet verdiği video görüntülerle ispatlanmış ve kulüp başkanı becali
mahkemeden 3 yıl hapis cezası almıştır.
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla da bir sey diyemiyorum ama bunu gorecegiz hep birlikte kardesim. UEFA'nin su karari sonrasi ulke icinde olaylarin dogal seyrini degistirecek kisi, guc, kurum yoktur diyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahislara neden bir ceza cikmadi bilen var mi? Ek rapor istemis Kurul ?
..#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleortalık niye bu kadar sakin hadi ben sık yazan bir üye değilim diyelim nerede bu millet 303 kişi en basit bir transferde bile toplanır normalde
Yorum
-
@Erciyesspor_
Trabzonspor'un tertemiz şampiyonluğunu tekrâren kutlarız. Kirliler alt liglere düşmedikçe Türk futbolu temizlenmeyecek.yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet ali aydınlar ne demişti ? Durum vahim şikebahçeyi ya küme düşürecez yada eksi 30 puanla lige başlıyacak demişti onları kabul etmediler, şimdi buraya geldi bide ağlıyolar kendi düşen aglamaz.
Aynen öyle renkdaş.Adamı hain ilan ettiler ama şimdi keşke ozaman karar verilseydi maa haklı diyor fenerbahçelilerin çoğu.
Yorum
-
ARKADAŞLAR http://www.bmnradyo.com/ bütün sorulara cevap veriliyor çok güzel bir yayın oluyor.
Yorum
Yorum