Evet beyler şimdi ne yapacağız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
kupa geliyoo ondandır..
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim baskana ne oldu?
Birden bire suspus oldu, sempatik oldu, sekerlersti.
Ne oldu bizim baskana? Ayar mi yedi yoksa ne oldu?@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında onlarada bazen kızamıyorum . çünkü haber kaynağı olarak takip ettikleri lig tv. ntv spor, hürriyet akşam cnn v.s hepsi taraflı yorum yaptılar ve farketmeden fb lilerin duygularıyla oynadılar. biz bu medyayı zaten biliyorduk ancak fb lilerin anlaması geç oldu...
Yorum
-
İlk olarak TSercan82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporluyuz diye ezildik sanma,
Trabzonsporluyuz diye susuyoruz sanma,
Guclusun diye bizi ezecegini sanma,
Dinsizsin diye inancimizi yabana atma,
Senin paranin gucu var ise,
Bizde'de imanin gucu var.
Siz bizden bir kac can aldiniz, ama bizim ruhumuzu alamadiniz.
Siz bizden yillarimizi caldiniz, ama serefimizi satin alamadiniz.
Bizler ilk once musluman, sonra Turk ve sonra''da vatanina sadik Trabzonsporlulariz.
Sizler ise, once eziksiniz, sonra ezilmemek icin paracisiniz, sonra paraniza para katmak icin guclulerin yanindasiniz.
Sizlere kufur etmenin bile utanc verici oldugunu bilmiyorsunuz. Cunku size kufur kulaga ninni gibi geliyor. Fakat bu dunyada elin gavuru size adaleti ogretiyor ya, sizlere nasil adaletin dagitilacagini ogretiyor ya, sizlere yaziklar olsun da demiyecegim cunku onu da iltifat olarak algilayacaksiniz.
Bizleri dunyaya rezil ettiniz, sonra ise bizi yani Trabzonsporlulari disladiniz ama biz yilmadik ve halen daha dimdik ayaktayiz.
Sizlerin sereften yoksun ve insanliktan nasibini almayisinizi avrupadaki herkese daha bir gur ses ile ve daha buyuk bir gurur ile anlatacagim. Bunlar Turk degil, bunlar yahudi, katolik, ermeni degil diyecegim. Sizler bununlada gurur duyarsiniz, cunku mentaliteniz farkli, sizin mentaliteniz "bize ne kadar cok kisi dusman ise bi okadar dogru yoldayiz".
Sizlerin hesabi bitmedi, oteki dunyada sizin yuzunuzden canindan olan, bu gururu mutlulugu yasiyamayanlar sizin yakaniza yapisacak.
Saglicakla degil, bataklikta kalin serefsizler.
Yorum
-
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahislara neden bir ceza cikmadi bilen var mi? Ek rapor istemis Kurul ?
..Ömer
Yorum
-
şemsiye ile ilgili bi swf vardı onu bulabilecek olan var mı? şemsiyeli bi türkü çalıyodu swf deEn son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 25.06.2013, 22:24.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim baskana ne oldu?
Birden bire suspus oldu, sempatik oldu, sekerlersti.
Ne oldu bizim baskana? Ayar mi yedi yoksa ne oldu?Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Bursa herseyini bize borclu yine bizim sayemizde Sampiyonlar ligine gidecek adamlar"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ara ara bakabiliyorum kısaca bu kara ne getirir bize 2 yıl men var küme düşme falan yok. Ben pek sevinecek bişey göremedim.
bu sattten sonra bizimkiler hangü yüzle kupayi bize vermezler ona bakacaz.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak uyanık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonu farklı ama,trt2 de türkiye kolombiya u21 maçını izliyorum,kolay kolay şu futbolcu iyi demem,messiye demiştim daha ilk maçında,Juan Quintero isimli 10 numaralı solak futbolcu,forvet arkası oynuyor..önümüzdeki 3-4 sene içinde dünyanın en iyi 2-3 futbolcusundan biri olur,demedi demeyin..Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
Yorum