Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim bu başlıkta F5'te bastığım kadar, UEFA da şikecilere ...
    Hamiş

Yorum

• Trabzon taraftarının bu dönemdeki ORANTISIZ CESARETİNİ VE BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN MÜCADELESİNİ yürekten kutluyorum.

Turgay Demir - Spor Yorumcusu
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• işyerindeyim, fener ceza alırsa fenerli arkadaşların kulaklarına fısıldayacağım bir kaç cümlem olacak... sessiz ama manalı
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Malum siteden bir sblinin yorumu:

buradaki üyenin şike yaptık demesi çok mu önemli..Dünyaya rezil olduk zaten 2 yıldır..Elde somut olarak bir delil belki yok ama telefon konuşmalarını uefa delil sayıyor maalesef..Karşı tarafın parayı alıp almaması sahaya yansıyıp yansımaması önemli değil..olayın gerçekleşip gerçekleşmemesi de önemli değil..Kaç tane avukatı dinledim telefon tapelerinden ceza verirler diyorlar..

bir de şöyle bişey var Türkiye olarak lobimiz yok maalesef..İtalyan yada alman olsaydık ceza almazdık ama Türk olduğumuz için avrupada her zaman 1-0 mağlup başlıyoruz maça..

Juventus gibi bir takimi dusurduler hemde cok daha az bir delille ve sbnin yaninda cok daha "hafif" bir suc isledikleri halde....Juventus zaten Arabistanin takimi o yuzden lobisi yoktur ve o yuzden dusmustur kesin.
          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• F5 F5 nereye kadar hadi artık...

Yorum

• Arkadaslar tavsiyem: Fareyle refereshleyin, F5 ne sucu var
              BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ne güldüm bee , Allahta seni güldürsün renkdaş

Yorum

• Kura başladı
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• semsiye espirisini anlamadim aciklar misiniz

Yorum

• kurayı izleyebileceğimiz bir yer var mı?
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Şikecilerin canı acıyacak diye çığlık atmayı bekleyen yüzlerce kişi var şu anda.ne kadar adaletsizliğe uğradık demek ki..Allahım; gücüne güvenip adaletten sapan kişi ve kurumları güldürme..
                        BİR İYİ İÇİN BİN KÖTÜ YANSIN.
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Ceza geldikten sonra twetterı olanlara önerim

#sahayayansımayanşikefenerinkıçınayansıdı yada

#sahayayansımayanşikefenerinbiyerineyansıdı D

Yorum

• Bıraktık işi gücü..
                            Saldır Uefa Disiplin müfettişi

Birde yazılım işiyle uğraşınca, kodlamayı bilgisayarda yaptığın için mecburen bilgisayar başında olmak zorundasın. Su süreçte çalışmak gerçekten çok zor. Bir an önce karar açıklansa da işimize baksak..

Yorum

• Neden bu başlık hala misafirlere açık durumda?
                              Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim bu başlıkta F5'te bastığım kadar, UEFA da şikecilere ...
                                dikkat çekerim, F5 -> Febeş

Yorum

Yükleniyor...
                                X