Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim kimseyi gerdiğim yok, adamın yazdığını kaynak göstererek payLaştım. burda hepimizin ortak heycanı trabzonsporumuzun geLeceği... sence ben önce kendimi kandırmayı mı seçerim yoksa şu gereksiz konuşan insanLarı mı ? o bana Laf soktuğunu sanan kişinin önyargısı tavan yapmış. tdk nın 3-5 tweeti dışında birşey okuduğunu düşünmüyorum. ben tdk yı uzun zamandır takip ediyorum ve her tweetini okudum. bu zamana kadar yanLış biLgi verdiğini görmedim. her gün "fener ve aziz ceza aLmazsa tweet hesabımı kapatırım" diyor. neden böyLe birşey desinki, bu gece vurgun mu yapacak bu adamın amacı takipçi kasmak mı ? takipçi kasıyorsa neden o kadar iddaaLı konuşsun tweetimi kapatırım diye ?
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Forum kuruldugundan beri heralde en önemli gecelerden birisidir açık ara
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kanal A Birazdan açıklanacak dediği son dakikayı kaldırdı. Sanırım birileri spekülasyon yapmayı çok seviyor. Ama kararın gece çıkması daha mantıklı geliyor bana.
        2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
        Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
        https://twitter.com/U_TS1967
        https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Fb her geçen yıl dahada güçleniyor...2 dk kutladığı şampiyonlukları 2 yıla çıkarmayı başardı
          Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• İlk olarak 61boyboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gücelleme de 21:15 bu iki kulüple ilgili haber geçiyor.
            Ben orasında değilim şu an UEFA sitesinde sadece ilk iki turda yer alan takımların logoları var. Normalde BJK play off'ta FB ise 3.turda olduğundan logolarının olmaması normal...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak emrah akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ımg]http://n1306.hizliresim.com/1b/s/pk1rb.jpg[/ımg]

karar açıklandıktan sonra azizin durumu. :d

tipe bak çay demle

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben orasında değilim şu an UEFA sitesinde sadece ilk iki turda yer alan takımların logoları var. Normalde BJK play off'ta FB ise 3.turda olduğundan logolarının olmaması normal...
                Sen hep moral boz zaten...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• FB faksın Uefa'dan gelip gelmediğini doğrulatmaya çalışıyormuş

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

az ne$elenin (:
                    Bomba olmuş.
                    Helal olsun valla
                    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gezi parkı olaylarını da görmezden gelmişti bu basın, Fener'in yerinde biz olsaydık şimdi zil takıp oynardılar şerefsizler. Spor kanalarının bile konu ile alakası yok
                      iki de bir gezi de gezi arkadaşım Trabzonspor taraftarı olup gezi olaylarına karsı onlarca ınsan var burası sıyası forum değil.biz de parti taratarları değiliz.
                      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen hep moral boz zaten...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        Ortada moral bozacak bir şey yok her şey olacağına varır. 2 yıl sabrettik 2 hafta sabredemiyoruz...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Maillere devam mı etsek ?
                          Hayır o değil.. alışkanlık yaptı da

Yorum

• Trabzon meydanda fener men edılıp küme dusuruldukten sonra hıc durmaksızın tekrar ede ede kupa gelene kadar KAZIM KOYUNCU dan HAYDE çalmalıdır kı zamanında serefsızlıklerıne karıştırmaya calıstıkları şarkıyı her dakıka duymuş olsunlar
                            ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• ORHAN YILDIRIM ‏@OrhanbjkOrhan 36 dk
                              UEFA dan iki kulübe ve yöneticilere cezalar var diyor avukatlar ayrıntı vermiyorlar henüz

Yorum

• Az Kaldı..

Yorum

Yükleniyor...
                                X