Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• derry city

Yorum

• Derry city
      Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Derry City
        TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
        TRABZON / AYASOFYA MAH.
        HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Kardeş takımımız Drogheda United'ın ezeli rakibi Derry City ile eşleştik!

Yorum

• derry city çıktı hayırlı olsun

Yorum

• Derry City FC
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• irlandaya akılacak anlaşılan drogheda ıle aynı ülkeden takımla oynamakda zevklı olck
                ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• şöyle rus ukrayna belarus takımı felan çıksada ts yi deplasmanda da desteklesek
                  Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir yandan da KAP ı mı takip etsek.

Şaşırdık bugün
                    gerek yok.. duyarız zaten her halukarda...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• al işte! beyin bedava...

Tüm Spor - Nyon'daki tarihi duruşmada UEFA müfettişlerine karşı Fenerbahçe'yi savunan avukat Ersan Şen Haber7.com'a yaptığı açıklamada UEFA'nın hiçbir Avrupa kulübüne uygulamadığı yöntemlerle Fenerbahçe'yi cezalandırmak istediğini söyledi.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Derry city nedir?
                        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Alles zum Verein Derry City (Premier Division) ➤ aktueller Kader mit Marktwerten ➤ Transfers ➤ Gerüchte ➤ Spieler-Statistiken ➤ Spielplan ➤ News
                          BMN ZÜRIH

Yorum

• Yorum

• Türk futbolunu yönetenlerinden her partinin siyasilerine kadar kus beyinlileri
                              kurtarmak icin yapilan tüm cabalar umarim bosa gider.
                              Umarim adalet yerini bulur, umarim!
                              Verilen onca emek, onca düsünceler ve umutlar.
                              Umarim adalet yerini bulur.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• bu Derry City denen takım nerenin takımı ya
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Çalışıyor...
                                X