Kararı uefa'daki kel adam mı açıklayacak ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledema abey, sabahtan beri ağaç olduk meyve verecez nerdeyse...
celal kardeşim öyle görünüyor. inşallah bugün akşama doğru açıklanır da herkes görür anyayı konyayı ama bu iş biraz daha uzayacak gibi.
Yorum
-
"Şikebahçeye karşı yürütülen disiplin soruşturmasına ilaveten BJK ya karşı yürütülen bir soruşturma da vardır. UEFA şüphesiz tamamen emindir ki, disiplin kurullarına gelen duyumlar, her zaman olduğu gibi, adil ve tarafsız olacaktır."
Yani BJK ve şilkebahçenin konuları adil ve tarafsız olarak değerlendirilecek demek istiyor.
İlk olarak RizeLim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIn addition to the disciplinary procedure against Fenerbahçe SK, there is also one against Beşiktaş JK. UEFA is, of course, fully confident that the hearings before its disciplinary bodies will be fair and equitable, as they always are.
ne yazior burdaa????İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Lovers @TS_Lovers 1 dk
UEFA'nın, aldığı kararları saat 19.00 sularında açıklaması bekleniyor.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİBRAHİM SETEN @ibrahimseten 3 dk Son bilgi: UEFA'nın cezaları saat 19.00 sularında açıklaması bekleniyor..
bence uefa eslesmelerinden sonra aciklarlar..
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecelal kardeşim öyle görünüyor. inşallah bugün akşama doğru açıklanır da herkes görür anyayı konyayı ama bu iş biraz daha uzayacak gibi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Lovers @TS_Lovers 1 dk
UEFA'nın, aldığı kararları saat 19.00 sularında açıklaması bekleniyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ulan mağazayı kapatıp sadece BMN'ye girmek için geldim. TV kanallarına güvenemedim. Geri dönüyorum işe. İçimden çok sağlam küfürler ediyorum bu nalet olasıcanın şike haberinin hala gelmemesinden, gecikmesinden dolayı
Herkese selamlar, akşam şölende görüşmek üzere.
Yorum
-
İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sizin çalışmanız ise teşekkür ederim.
Çok iyiHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum