Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kararı uefa'daki kel adam mı açıklayacak ?
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dema abey, sabahtan beri ağaç olduk meyve verecez nerdeyse...

celal kardeşim öyle görünüyor. inşallah bugün akşama doğru açıklanır da herkes görür anyayı konyayı ama bu iş biraz daha uzayacak gibi.

Yorum

• -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Bence sporx yine daha erken ulasir bilgiye. Orayi takip etmek lazim.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• "Şikebahçeye karşı yürütülen disiplin soruşturmasına ilaveten BJK ya karşı yürütülen bir soruşturma da vardır. UEFA şüphesiz tamamen emindir ki, disiplin kurullarına gelen duyumlar, her zaman olduğu gibi, adil ve tarafsız olacaktır."

Yani BJK ve şilkebahçenin konuları adil ve tarafsız olarak değerlendirilecek demek istiyor.

İlk olarak RizeLim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            In addition to the disciplinary procedure against Fenerbahçe SK, there is also one against Beşiktaş JK. UEFA is, of course, fully confident that the hearings before its disciplinary bodies will be fair and equitable, as they always are.

ne yazior burdaa????
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Lovers ‏@TS_Lovers 1 dk
              UEFA'nın, aldığı kararları saat 19.00 sularında açıklaması bekleniyor.
              Şu veledin sayfasının yorumlarını paylaşmayın lütfen
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 3 dk Son bilgi: UEFA'nın cezaları saat 19.00 sularında açıklaması bekleniyor..
                bunlara itibar etmeyin.takipci sayilarini arttirmak icin her halti yerler..kaldi ki bu hiyar agalarinin ulke disinda ne kaynagi olabilir..
                bence uefa eslesmelerinden sonra aciklarlar..

Yorum

• biara her toplu korna sesi duyduğumda şikebahçe ceza aldı galiba diye düşünürdüm. yine mi öyle olacak )

Yorum

• KORKMADIK!
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      celal kardeşim öyle görünüyor. inşallah bugün akşama doğru açıklanır da herkes görür anyayı konyayı ama bu iş biraz daha uzayacak gibi.
                      hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kafam sisti...
                        BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor Lovers ‏@TS_Lovers 1 dk
                          UEFA'nın, aldığı kararları saat 19.00 sularında açıklaması bekleniyor.
                          ula gerçek olsun daa artuk, nereden duyaysunuz, bir söyleyin da boşuna heveslenmiyelum uşaklar
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Açıklanacak olan her ne ise bence de akşam gibi açıklarlar hani belki borsa işleri daha az etkilenir düşüncesinden hareketle. Heyecanla bekliyoruz sifonun sesini
                            Fanki tonki zonki...

Yorum

• Ulan mağazayı kapatıp sadece BMN'ye girmek için geldim. TV kanallarına güvenemedim. Geri dönüyorum işe. İçimden çok sağlam küfürler ediyorum bu nalet olasıcanın şike haberinin hala gelmemesinden, gecikmesinden dolayı

Herkese selamlar, akşam şölende görüşmek üzere.
                              Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sizin çalışmanız ise teşekkür ederim.

Çok iyi
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X