Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yemin ediyorum, tüylerim tiken tiken oldu
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Infantino'nun TFF yetkilileriyle yaptığı görüşmede İtalyan Genel Sekreter'in TFF'nin verdiği karara etki etme hükmünün olmadığını, ünvan geri alma vs. gibi geriye dönük uygulama yapılmayacağını ve kararın ertelenmesi gibi bir ihtimalin açık olduğunu dile getirdi.

Doğru mu bunlar ?
      Tabii ki hayır. Yandaş medyanın haberleri. Demirörenden emir aldılar heralde.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Başakanımıza bir daha transfer filan demeyin bu adam olduğu sürece hakemler puanlarımızı çalamaz otomatik olarak rahat +15 puan zaten bu

Yorum

• Çok pis gaza geldim ya.

Memati araba!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=t...ime=13-06-2013 22:16

Yorum

• hacidan sonra sadri senerin bu olaylarda ne kadar pasifize kaldigini simdi daha iyi anliyorum...
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Sonunda herkese kafa tutan, ortamin usağu olmayan paskanumuz oldi

Insallah etkisini uefa'da hissettirir.
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Konuşmadan anlamamız gereken 2 başlık.

--En alttan en yukarıya alenen başkan herkezi tehdit etmiştir.

--Hakkımız verilmesse olucaklardan ben değil o hakkı vermek istemeyenler sorumludur demiştir.

Teşekkürler Başkanım.
                  2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                  Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                  https://twitter.com/U_TS1967
                  https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya başkan bir kaç oldu uzun zamandır çalışmalarımız var, bu gelişmeler tesadüf değil diyor.
                    Doğru diyor.

Yorum

• İlginç başlığın ilk yazısı yine aynı tv kanalının haberi ile başlamış.....

Gerçi kanal febeşin yayın organı gibi çalışır bir zaman selef başkanımız dediği gibi.....Aklın sıra medya baskısı yapmaya çalışıyorlar ya da febeşlerin gazını almaya....

Benim kişisel kanaatim bu satten sonra içeride birşey olmaz ki siyasi iradenin başında dağıtması gereken kara bulutlar varken bir başkası ile uğraşamaz. Lafın özü Taksim Gezi parkını dağıtılmadan bir de fb'nin sokaklara çıktığını , sağı solu dağıttıklarını görmeye tahammülleri kalmaz ( bkz. geçen sene kaçan şampiyonluk sonrası yakıp yıktıkları görüntülere ) ve bu işi provake edecek çok destekçi bulacaklardır içerde ve dışarda....

Birileri Bizans (İstanbul) tandanslı sokakta milyonluk fb'lileri görmek yerine, vatan millet sakarya edebiyatı ile Anadolu'yu temsil eden ve birleştirici unsuru çok daha fazla olan Trabzon halkını, bordo mavi taraftarları yeğleyebilir.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
                      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 22:40.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• sanırım doğru o zaman NTV sporun açıklamaları, servet yardımcı neden durup dururken yalan söylesin bir şeyler dönüyor ama neler dönüyor
                        Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• ertan tezcan sen de adamsın..

Yorum

• Hacıya tebrik geldi yakışır Ts ye dedi
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Sana Helal olsun be Sadri uyuttu bu taraftarı 2 yıldır şike için uğraşıyoruz diye..

Yorum

Yükleniyor...
                              X