2010 - 2011 yılı Süper lig Şampiyonu TRABZONSPOR....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekahkaha attım var ya ..
Allah Trabzonsporumuzu böyle çirkin şeylerden uzak tutsun..
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarar açıklansın , kupa gelsin ve siz o zaman görün Türkiyeyi2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünyanın en anlamlı kupasına öyle bir tören yapmalıyizki asırlar boyu unutulmasın... sırf bu töreni izleyen küçük çocuklar bile etkisinde kalıp Trabzonspor lu olsun
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle öncelikle olay lehimize sonuçlanırsa bence Trabzon meydanına ciddi anlamda bir heykeli yaptırılmalı 40 yıl sonra dahi görüp hatırlanmalı gelecek nesillere bu olay aktarılmalı bence de2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Eskisehirli sikeci halil Baskan degilmi artik????
edit evet secimi kaybetmisEn son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 22.06.2013, 18:19.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLübe Ayar bu CNN Türk'te çıkan kadın mı ?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskisehirli sikeci halil Baskan degilmi artik????
edit evet secimi kaybetmis
Kendisini şöyle hatırlayabiliriz..
Yorum
Yorum