Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Azize şimdi buram buram terliyordur belki de hayatının en zor sınavında

Ben şike yaptımsa, fenevbahçe için yaptım der sıyrılır en son cümlesinde ha şunu da afkurabilir ilave olarak,

Ben şike yaptım ama Trabzon da yaptı.

BİTİR ŞU ŞEREFSİZLERİN İŞİNİ UEFA DK
    KANMA YALANLARINA, SARI KLASÖRDEKİ YALAN DOLANLARA
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah Yardımcımız oLsun ..

Herkese Günaydın..

Umarız Bugun İyice Köşeye Sıkıştırır UEFA.. UEFA'ya Verdikleri Savunma Onları Daha Kötü Durumu Sokar İnş
      Günaydın.

Ne güzel bir duadır bu, amiiiinnnnn.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Tahkim cezâları onadıktan sonra UEFA TFFye dönüp, şu 58'i değiştir bakalım diyecek.

TFF de kuzu kuzu değiştirecek.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Günaydın temiz Türk futbolunun paydaşları.
          Bugün 720 günlük haklı davamızın en önemli günü. Bugün emek hırsızlarına karşı artık kazanmak istediğimiz gün. Bugün ülkemizde bulamadığımız adaleti Avrupalının kapısında aradığımız gün. Bugün günlerden ADALET.
          Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun.
          Talip D Karlıbel,

Akşam saatlerinde bombayı patlatır.

Evet arkadaşlar, UEFA DK'nun fenerbahçe hakkındaki kararını elime geçirdim, birazdan açıklıyorum

Bugünden itibaren şenlik bizi bekliyor
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            The draws for the UEFA Champions League first and second qualifying rounds and UEFA Europa League first qualifying round will begin at 12.00CET and 13.00CET respectively, with the UEFA Europa League second qualifying round draw to follow at 14.30CET. The final list of participating clubs and the draw procedure will be published on UEFA.com.

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Pazartesi günü bu kura çekimlerinden önce açıklarlar cezaları büyük ihtimalle.
            Beşiktaş Dün Savunmadan Çıkarken.

Pazartesi Açıklarlar Demiş Diye Okumuştum Ben.. Dediğin Gibi Olur Büyük İhtimal.

Bazı Gazateler Ay Sonuna Kadar Diyor Ama Çarşambayı Geçmez Bence.. %50 BJK ile Birlikte Açıklanır Yada Bir İki Gün Sonra , Fener Bir Gün Sonra Savunma Verdiğini Düşünürsek ve Dosyası Kabarık.
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tahkim cezâları onadıktan sonra UEFA TFFye dönüp, şu 58'i değiştir bakalım diyecek.

TFF de kuzu kuzu değiştirecek.
              Tahkim Dediğimiz UEFA'nın Mı ? Ceza Çıkdıkdan Sonra Tahkim Kararları UEFA'da Ne Kadar Süre İçerisinde Veriliyor Acaba.
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                atilla dilaver'e göre uefa'nın fbyi küme düşürün dememe ihtimali oldukça yüksekmiş, sebepte fb lobisi..o zaman şike serbest beyler, yeter ki lobi yapın
                UEFA şb'yi küme düşürün derse,

Sokaklara dökülelim,

BORDO
                MAVİ
                ŞAMPİYON
                TRABZON

sesleriyle dünyayı inletelim.

ALLAH'IM tff'nin bilerek vermediği bu cezayı, UEFA'ya verdir de hak yerini bulsun 720 gün sonra.
                Çektiğimiz çileler bir anda son bulsun.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

Tahkim Dediğimiz UEFA'nın Mı ? Ceza Çıkdıkdan Sonra Tahkim Kararları UEFA'da Ne Kadar Süre İçerisinde Veriliyor Acaba.
                  2 hafta içinde
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• 2 yıl sonra artık bitiyor.

Şansı beklentim UEFA nın aleme ibret olsun cinsinden bir ceza vereceğidir.

Yorum

• evet beyler , biraz daha mail atıyoruz..

büyük günler başlıyor inşallah
                      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

Beşiktaş Dün Savunmadan Çıkarken.

Pazartesi Açıklarlar Demiş Diye Okumuştum Ben.. Dediğin Gibi Olur Büyük İhtimal.

Bazı Gazateler Ay Sonuna Kadar Diyor Ama Çarşambayı Geçmez Bence.. %50 BJK ile Birlikte Açıklanır Yada Bir İki Gün Sonra , Fener Bir Gün Sonra Savunma Verdiğini Düşünürsek ve Dosyası Kabarık.
                        Bejekenin kararı, 24.06.2013 Pazartesi öğleden sonra açıklanacak (Fikret ORMAN'ın ifadesi)

şikebahçe de en geç çarşamba açıklanır diyorum. Dosyası bejeke'ye göre çok kabarık olduğundan.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 yıl sonra artık bitiyor.

Şansı beklentim UEFA nın aleme ibret olsun cinsinden bir ceza vereceğidir.
                          aynen kardeşim

bir cisim yaklaşıyor
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Hp bjz kndi acimizdan olya bkioz....ya adamlar gercektn şike ypmdiysa....

Tamam beyler şaka yaptim...kesin şikeci bunlar
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

Evet, 15 Temmuzda tahkimin karar vermesi gerekiyormuş.

Tabii şikebahçe tahkime başvurursa. Başvuracaklardır.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Nyon'daki UEFA Merkezi'ne 5 araçla birlikte gelen heyette, duruşmaya girecek olan yöneticiler ve avukatların yanı sıra kendileri için bina içinde hazırlanan özel bir bölümde bekleyecek olan Fenerbahçeli diğer yöneticiler de yer aldı.

Güvenlik görevlisi, yöneticileri ve avukatların araçlarını tek tek durdurarak, merkezden onay aldıktan sonra girişlerine izin verdi.
                                Dünkü Beşiktaş için yapılan duruşmanın aksine bugün daha sıkı güvenlik tedbirlerinin olduğu gözlendi. UEFA Merkezi'nin 3 ayrı kapısına güvenlik görevlileri yerleştirilirken, basın mensupları da içeriye alınmayıp, en dış kapıda yol kenarında bekletildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nü duruşmalı toplantıda Almanya'nın önemli hukuk bürolarından Martens ve Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Deniz Tolga Aytöre ile Avukat Ayhan Çopuroğlu savunacak.
                                Başkan Aziz Yıldırım'ın UEFA Disiplin Kurulu'nda savunmasını bizzat kendisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Deniz Tolga Aytöre yapacak.
                                Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu'nun savunmasını kendisi ve Avukat Ayhan Çopuroğlu, Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu'nun savunmasını ise Avukat Ersan Şen gerçekleştirecek. Eski asbaşkanlardan Ali Yıldırım'ın savunmasını, Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Yasemin Merçil yapacak. Fenerbahçe Kulübü Altyapı Koordinatörü Cemil Turan'ı, UEFA Disiplin Kurulu'nda Avukat Abdullah Kaya temsil edecek.
                                Bu arada bir başkan ve 8 üyeden oluşan UEFA Disiplin Kurulu'ndan 4 avukatın Fenerbahçe'yle ilgili tüm duruşmaları yöneteceği öğrenildi.

Yabancı tek bir avukat yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X