İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Isin püf noktasini kacirdiniz usaklar.
Bu Kadar ciddi bir ,,toplantida,, delil diye getirdigin mac yayinlarini ciddiye alip seyretmemis bile Amcalarimiz. Karar bu olayda yatiyor iste. Isterse 20 Saat sürsün suclunun dediklerini dikkate almasi lazimin Amcanin.
Hayirli olsun sampiyonlugumuz, isin pesini birakmayip, tazminatlarimizida alacagiz. Savas henüz bitmedi.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahçe avukatı Tolga Aytöre : Ağır bir karar beklemiyoruz !Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bjk başkanı konuştu bugün fener başkanı kaçtı, kapıların açılmaması falan hep hikaye aziz Basına yakalanmadan arazi oldu işte. bir konuşursa varya üffff. sahi aynı uçaktamı gelecekler acaba.
hiç bi halt ettiği yok
fb ceza alır kupa bize gelirse 2 senelik kayıplarımız için büyük tazminat davaları açabiliriz
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahçe avukatı Tolga Aytöre : Ağır bir karar beklemiyoruz !2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Cok komik aslinda. UEFA mac kasetlerine bakmiyor zaten. Sadece mahkemenin karari UEFA kurallarina aykiri mi diye bakiyor. Avrupa catinda mac kasetlerine göre karar verebilen sadece Avrupa Insan Haklari Mahkemesidir.En son Deniz Tosunoğlu tarafından düzenlendi; 22.06.2013, 16:18.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara kazanmak istiyorsanız borsaya yüklenin
Pazartesi fena artışlar olacakŞenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb avukatı rapor ciddi değil bize ceza çıkmaz diyor rapor kes yapıştır diyor
İlginçGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara kazanmak istiyorsanız borsaya yüklenin
Pazartesi fena artışlar olacak
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildibitane ibne faik vardi azizin avukati o nerde hic gözükmüyor daha?En son karaman6106 tarafından düzenlendi; 22.06.2013, 16:22.
Yorum
Yorum