Nasıl gidiyor arkadaşlar bu lavuklar nezaman savunma veriyodu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
bjk'nin (küçük lacuk / lavuk 2) davası 21 Haziran'da, fb'nin (büyük lavuk / lavuk 1)davası da 22 Haziran'da görülecek ve kararlar 24 Haziran haftasında açıklanacak.
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl gidiyor arkadaşlar bu lavuklar nezaman savunma veriyoduHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZuhahah bu nasıl birşey keşke antuda üyeliğim olsaD
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ligtv veya ntv yi açıcamO sırada daha komik bir yer bulamam
Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Kendimizi bulduk
Rengine tutulduk
Aşık olduk biz sana
Günleri tükettik
Ömrümüzü verdik
Bordo Mavi uğruna
Sen hayatımda anlam
Sen bu hayatta kavgam
Sensin sen dünümde
Sensin bugünüm de
Sensin yarınım da sen
Sensin iyi günde
Sensin kötü günde
Sensin aklımda hep senHamiş
Yorum
-
İçimden çok kötü şeyler geçiyor. Bu işi kıvırırlarsa ne olacak, onu düşünüyorum da çıkamıyorum işin ıçınden.. Son ayak burası, Korkularım inşallah gerçek çıkmayacak.
Lobi olayını ciddiye almak gerekiyor.Bilmiyorum offf offfYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Küçük bir vitrin hazırladım, seçin beğenin paylaşın...
İçerde açılmaz ama patlar
Bu fena yakar
Tekme usulü
Ve favorimDalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
Bir karikatür vardi semsiye ile ilgili, sikecilerin orijinalini alip gercek versiyon yapilan. Hani doktorda oturuyor, Fifadami kurtaramaz diyor. Baya aradim bulamadim - buraya ekleyebilen varmi ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
3 Temmuz sabahı... Sıcak bir yaz günü... Gece geç saatte yatılmış, uykunun en tatlı olduğu saatler...
Üst üste sesler gelmekte... Yarı uyur yarı uyanık vaziyetteyim... Odamdaki telefon çalmakta, cep telefonum çalmakta... Annem ise salondaki telefonda biri ile konuşmakta...
"Uyuyor. Uyandırayım mı ? Kızmasın sonra niye uyandırdın diye... Fenerbahçe ? Dur dur..." Ve annem odama girer...
Abim...
Cep telefonumdan arkadaşım arıyor, odamdaki ev telefonundan ise kimin aradığını bilmiyorum ama hala çalmakta...
Abim diyor ki;
"Kalk ulan kalk Aziz Yıldırım şikeden gözaltına alındı! Gelecek, kupa gelecek!"
Uyku hali, şok hali... Anlayamıyorum...
Ne gözaltısı ?
Cep telefonumda onlarca mesaj;
"Aziz Yıldırım şikeden gözaltına alındı!" diye...
Kimi ağır küfürlü Aziz'e karşı kimi sevinç nidalı...
Ve bilgisayarı açıp, bekleyemeden TV'nin karşısına geçiyorum...
O gün bugün diye diye 2 sene geçti...
Ümidimi zedelendiği zamanlar oldu lakin asla o ümidi kaybetmedim.
İnsanların değil Allah'ın adaletine güvendim...
Her ortamda, herkese karşı savundum davamı...
Şimdi ise meyveleri toplayacağımız gün yakındır İnşallah!
Allah büyüktür!Hamiş
Yorum
-
Dosyanın kabarıklığının yanı sıra,
TFF'nin "Kişiler - Kurumlar" ve "Sahaya yansımama" kararları
Bu işin kapanamayacağının garantisiydi.
Şimdi kupa bize
Burnu kaf dağında olanlara şemsiye.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
Yorum