İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
En son serturkmen tarafından düzenlendi; 22.06.2013, 16:01.https://twitter.com/serturkmen61
Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmin. Bir an Cumada hissettim kendimi2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞekip Mosmoroğlu : ''Tamamen tek taraflı bir rapor, mahkeme kararından kes-yapıştır şeklinde hazırlanmış..''
Bu açıklama gösteriyor ki iyice köşeye sıkışmışlar. Sonlarının geldiğinin farkında hepsi. Siyasi irade devreye girmezse bu yoldan dönülmez artık, hepsi anıracak.
Hayırlı olsun.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞekip Mosmoroğlu : ''Tamamen tek taraflı bir rapor, mahkeme kararından kes-yapıştır şeklinde hazırlanmış..''
Bu açıklama gösteriyor ki iyice köşeye sıkışmışlar. Sonlarının geldiğinin farkında hepsi. Siyasi irade devreye girmezse bu yoldan dönülmez artık, hepsi anıracak.
Hayırlı olsun.trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence sadece avrupadan men edilecekler fazlasi olmaz gibime geliyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
duruşmalı toplantı ney laaannn
''16.ağır ceza mahkemesine sunduğumuz delillerden farklı sportif deliller sunduk''https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb ye verilecek 1 tl lik ceza bile kupanın gelmesi demektir...2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
Yorum