Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yanlış beklenti oluşmasın, UEFA FB'ye puan silme, küme v .s cezası vermeyecek. Sadece Avrupa'dan men cezası verecek. Bu cezaya zaten razılar. Önemli olan UEFA'nın TFF'ye mevcut durumdoğrultusunda FB'ye ceza kararını gözden geçirmesini istemesidir. Eğer yaptırım yoksa bu reziller pişkin pişkin 2 sene evde otururlar.
    zaten UEFA DK,şikecilere ceza verdikten sonra UEFA,tff ye kararını düzelt diye zaman verecek tff düzeltmezse devreye girecektir başka türlü davranmaları mevcut yasalarına aykırı...
    En son serturkmen tarafından düzenlendi; 22.06.2013, 16:01.
    https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
    TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Amin. Bir an Cumada hissettim kendimi
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• geliyorlar....

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şekip Mosmoroğlu : ''Tamamen tek taraflı bir rapor, mahkeme kararından kes-yapıştır şeklinde hazırlanmış..''

Bu açıklama gösteriyor ki iyice köşeye sıkışmışlar. Sonlarının geldiğinin farkında hepsi. Siyasi irade devreye girmezse bu yoldan dönülmez artık, hepsi anıracak.

Hayırlı olsun.
          ayıp etmişler şimdi, bizim mailleri hiç kullanmamışlarmı?

Yorum

• bence sadece avrupadan men edilecekler fazlasi olmaz gibime geliyor.
            2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• FB 10 sene avrupadan ceza alabilir,4 alt lige inebilir,bunlar mümkün.Ama kupanın Trabzonspora verilmesi bu dediklerimden çok daha zor,çünkü baş şikeci buna engel olmak için herşeyi yapar...

Yorum

Şekip Mosmoroğlu : ''Tamamen tek taraflı bir rapor, mahkeme kararından kes-yapıştır şeklinde hazırlanmış..''

Bu açıklama gösteriyor ki iyice köşeye sıkışmışlar. Sonlarının geldiğinin farkında hepsi. Siyasi irade devreye girmezse bu yoldan dönülmez artık, hepsi anıracak.

Hayırlı olsun.
                siyasi irade tüpçü ve azizeyi bitirecek yazıyorum buraya.
                trabzonspor

Yorum

• Süreç boyunca sabrettim, şimdi sabredemiyorum.

Zamanda bir atlama gerçekleşse de birden pazartesi öğle saatleri olsa.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence sadece avrupadan men edilecekler fazlasi olmaz gibime geliyor.
                    fb ye verilecek 1 tl lik ceza bile kupanın gelmesi demektir...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• duruşmalı toplantı ney laaannn

''16.ağır ceza mahkemesine sunduğumuz delillerden farklı sportif deliller sunduk''
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

şikecilerin yaptıkları açıklamalar;

http://www.dailymotion.com/video/x11...t#.UcWedhgg4d4
                        Izledigim kadariyla 2010-2011 sampiyonlugumuz HAYIRLI OLSUN
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fb ye verilecek 1 tl lik ceza bile kupanın gelmesi demektir...
                          uefa isin icine girmezse cok zor, Türkiyede adalet yok
                          2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yaw he he
                            Bunlari ipleyen olmamis anlasilan

Yorum

• trabzonspor hisseleri uçuşa geçer pazartesi ...

karar açıklanınca...
                              Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Avrupa'dan 2 yıl men alırlar ve yüklü bir para cezası olur gibi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X