Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hatırlatmakta fayda var.
    şemsiyelerle kişileri ayırmak lazım
    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Ya su insanlarin dediklerine inanmayin.

Bikmadiniz mi yalan dinlemekten?

Yorum

• Uefa ya gıdım güvenmiyorum. Bir karar verecek olan uefa bugüne kadar yapmadığını yaparak bekledikçe bekliyor...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya su insanlarin dediklerine inanmayin.

Bikmadiniz mi yalan dinlemekten?
          bu süreç bağımlılık yaptı valla )
          Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Manipüle olmaktan siz bikmadiniz, onlar yalan söylemekten bikti nerdeyse.

Yorum

• İlk olarak Ali Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              senes ezik ucurmus olabilir birseyler
              bugün çok dedim ama yine diyim mehmet baransu dediki bu kararlar açıklanmadan önce şenes erzik ve levent bıçakçı bu olay kapandı demiş
              ''Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz,rüzgarı yaratır"

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Uefaya nasil ve neden guvenecez ?

Çünkü onlar bize benzemiyor,gerekeni yapar.

Az daha bekleyin ve görün.
                ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  rasim ozan fener şampiyonlar ligine türkiyenin siyasal gücü sayesinde gidecek diyor.
                  Aynen doğru söylüyor. Onun demesine gerek yok, Türkiye ve Tayiyp Padişahın bireysel gücüyle bu dosya kapatıldı. Kurumlar ve Kişiler ayrı tutulması olayı bir projedir ve bu proje üzerinde gidiyor herşey. Aziz Yıldırımın ceza alması önemli değil bu kişiler için, zaten onun ceza alacağı kesindi. Dolayısıyla olayda Fenerbahçe'ye ceza verilmemesi konusu Platiniyle olan Tayyip görüşmesidir..

Bu düzen ve bu oyun Bizim taraftarımızın etkili duruşu gerekirse Şiddete başvurmasıyla çözülebilir. Bu iyi niyetlerle olacak birşey değildir.. Bu olay Siayseten kapatılıyorsa Siyaseten de cevabını verecektir
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• kimsenin manipüle olduğu yok adamların söyediklerini yazıyoruz buraya.

Yorum

• Aziz Yıldırım bu sene hacca gitsin, dönünce " İlâhi yargı, rûz-i cezâda karar vermeden kimse beni suçlu ilân edemez." desin.

Çok yakışır.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen doğru söylüyor. Onun demesine gerek yok, Türkiye ve Tayiyp Padişahın bireysel gücüyle bu dosya kapatıldı. Kurumlar ve Kişiler ayrı tutulması olayı bir projedir ve bu proje üzerinde gidiyor herşey. Aziz Yıldırımın ceza alması önemli değil bu kişiler için, zaten onun ceza alacağı kesindi. Dolayısıyla olayda Fenerbahçe'ye ceza verilmemesi konusu Platiniyle olan Tayyip görüşmesidir..

Bu düzen ve bu oyun Bizim taraftarımızın etkili duruşu gerekirse Şiddete başvurmasıyla çözülebilir. Bu iyi niyetlerle olacak birşey değildir.. Bu olay Siayseten kapatılıyorsa Siyaseten de cevabını verecektir
                        Siz hala utanmadan bu dosya kapatildi mi diyorsunuz?

Insanda biraz utanma olur.
                        En son cerasus tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 01:26.

Yorum

• ben uefanın ceza vereceğine inanıyorum

Yorum

• Güvenmeyin Uefa ya diyorum bu sürec basladigindan beri.. Ben killandim bu Uefadan..
                            Buarada Sadri Sener ve Yöneticilerimizi kutluyorum, bizi böyle pis islere bulastirmadiklari icin.
                            Avukatlarimizada helal olsun. Iyi calismislar tebrikler.
                            HY67...

Yorum

Çünkü onlar bize benzemiyor,gerekeni yapar.

Az daha bekleyin ve görün.
                              Abi yazdigin insallah dogru cikar bugunu not edelim...
                              sakin olun...

Yorum

Hatırlatmakta fayda var.
                                Gulmekten gozumden yas geldi ya superdi bu superr) semsiyeler acilicak febesliler zevkten dort kose olacak.
                                2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

Çalışıyor...
                                X