İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendılerını purpak goruyolar ondan kutluyorlardı muhım olan sımdı kutlamak onların pıslığıde ortaya cıkmısken..- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dersiniz
"Acabası macabası yok. Yukarıda bir arkadaş Sion örneğiyle durumu gayet güzel özetlemiş. Sionu mahkemesi akladı ve ısrarla "avrupaya gidebilir" dediler‚ hatta UEFA ya para cezası bile vermeye kalktılar!UEFA da "arkadaş beni mahkeme kararı ilgilendirmez ben federasyona bakarım" dedi. Sıkıysa bizim davada mahkemenin kararına baksın. İşte o zaman hem biz hem Sion ortalığı ayağa kaldırırız ve ne UEFA kalır ne Platini. "
arkadaşım bunu senin yorumun sandım kusura bakma değilmiş)
En son Murat Varol tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 17:00.Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYargılamanın yenilenmesi yoluna gidilse bile Tahkim verdiği kararı kanaat olarak açıklayabilir.Bence yeni bir delil özelliği yokVakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle28 yaşındakileri bekleriz dedi başkan konuşmasının sonunda. akranlarım harekete geçiyoruz.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
yönetici arkadaşlar isim soyisim değişikliği için sayfaya yazmak yetiyor muBundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetici arkadaşlar isim soyisim değişikliği için sayfaya yazmak yetiyor muBundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediğin doğru olabilir ama öyle söylediler bir kere. Çok mu önemli, hayır ama zaten çok önemli birşey de yapamazlar en fazla bir mesaj verirler işte. Ben gık demeyenlere daha çok kızıyorum. Bu kadar büyük çaplı bütün ligi ve bütün takımların geleceğini etkileyecek bir olay yaşanıyor. Mesela Anadolu takımlarının taraftarları neden yönetimlerine tepki göstermez ? Neden çıkıp da, bizi ne hakla İstanbul takımlarının koyunu olmaya mecbur edecek kişilere destek veriyorsunuz demezler? Şike örtülürse koyunluk kaderleri olacak ama ses yok seda yok. Sözde taraftar onlarda.„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa baransunun ve tdk nın; tüpçüyle fenerlilerin yaptığı gizli konuşmanın sesi çıkarsa.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa baransunun ve tdk nın; tüpçüyle fenerlilerin yaptığı gizli konuşmanın sesi çıkarsa."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
Yorum