Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sinan engini leyla ile mecnundaki ismail abiye benzettim yorumlariyla.
    Çok ayip ama
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kişilerle kurumları ayrımak kabul edilebilir bir saçmalık hiç bir zaman olmayacak,

Niye mi?

Ben gidip x partisine üye olsam, ve üye olduğum partinin mensubu olarak seçimlerde ak parti oylarını çalsam ve partim 1 numaralı parti çıksa,

Seçim geçerli sayılacak mı?

Akparti gene de kişilerle kurumları karıştırmayalım diyecek mi?

Not: örneği çaldım
      Aynen öyle, Bu tartışma esasen ordan başlatılmalı...Ama delikanlı yok ki siyasette...

Bir şirket düşünün, Bu şirketin Muhasebe Müdürü, Evrakta sahtecilik yaparak devleti dolandırdığını düşünün?? Bu durumda, Devlet sadece Muhasebe Müdürne mi ceza verecek : tabiki de hayır. Bunu Tayip efendi de çok iyi biliyor ama Halkımız ın algısı Dunyanın en kötü algısına sahip olduğundan ( sondan ıkıncı ) Bu durumu çözecek zekaya da sahip değildir.. Tayiyp erdopan deseki gaz çıkarmak normaldir.. Bu millet ossura ossura gezer ve öyle diyorsa öyledir der.. O açıdan Bu saçmalığa bağlı kalacaklar...

Şike olayından Kurumlar olacak ama Sahaya giren kişilerde kişilere ceza vermeyekler. Buna kendileri bile inanmıyor ama ŞİKE KONUSU, BU GEREKÇELERLE KAPATILDI ve kapatılmaya da devam edecek..
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu an UEFA kanadından hangi tarihi bekliyoruz, bilen var mı ? Hani şu meşhur Disiplin Kurulu kararları...
        Su anda beklenen kesin bir tarih yok bildigim kadari ile ama adamlarin (UEFA'nin yani) bir bahanesi kalmadi artik. Bugunku mahkeme kararlari one surulup hala neyi bekledikleri soruldugunda verecek cevaplari olmadigini dusunuyorum. Yani UEFA Fenerbahce kanadi gibi cikip da "Yargitay kararlarini beklemeliyiz"'mi diyecek? Bu dolayli yoldan (Turk) mahkeme(lerinin) kararlarina inanmiyorum, guvenmiyorum demek olmaz mi? Yasal olarak, uluslararasi hukuk acisindan bu tur bir aciklama yapamaz UEFA. Hos, kendi yazili kurallarina kalsa coktan, taaa gecen Agustos'ta cezalarin kesilmesi gerekiyordu ama o zamandan bu zamana kapali kapilar ardinda neler oldu, ne pazarliklar dondu, belki de hicbir zaman tam olarak bilemeyecegiz.
        En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 01:53.

Yorum

• Paylaşıldımı bilmiyorum,

Fatih Altaylı
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ROK bugün normalde UEFA nın Cuma günü olması gereken toplantısı yarına alındı dedi programda, disiplin toplantısıymış

konuyla ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama yazayım dedim..
            Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• @lazibere

Siyasette delikanlı yok kesinlikle katılıyorum.

Bu gerçeğin üstünün kapatılması gibi bir durum söz konusu olamaz.

Her kapatılma gayreti olayı kaos'a sürükler,
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben kimsenin fikirlerine yataklık yapmıyorum arkadaşım. sinan engin dedi diye uefa kararını mı değiştirmeyecek. adam bir söz söyledi biz de yazdık.
                senin bu konfüçyus edan çok itici söyleyim sana. bu forumdaki insanları kuşbeyinlilerle karıştırma.
                Benim edam itici olabilir ancak gözüne hos görünmek icinde kendimi degistirecek halim yok.

Bu forumdaki insanlar kusbeyinlidir demedim, manipüle oluyor dedim.

Kaynak? Sen ve sizler. Bir tane bana mantikli neden söyleminizi istiyorum.

Gecenin bu saatinde neden Sinan Engini dinliyorsunuz? Bilgi almak icin mi? Önemli biri oldugu icin mi? Bir insan degerli zamanini neden bu kisiyi dinlemekle gecirir, eger bu kisi Trabzonsporlu ise ve bu kisi futbol hakkinda konusuyorsa?

Yorum

• "SARI KANARYA NEDEN YORULDU?
                  İlk seansta tahliye haberi 61 TL'ye kadar yükselen Fenerbahçe hisseleri, mahkeme kararının detaylarının belli olmasının ardından 2. seansta hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başladı "

Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• @lazibere

Size yazdiginiz yalanlarinizi yazdim.

A.Y. kurtulacak diyordunuz. Bu is kapatildi diyordunuz. Bugün mahkeme tam tersine ceza yagdirdi.

Ama nerde sizde o erdem.

Yorum

• faik çetineri bulun bana!!!
                      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Allaha binlerce sükürler olsun tertemiz ciktik.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "SARI KANARYA NEDEN YORULDU?
                          İlk seansta tahliye haberi 61 TL'ye kadar yükselen Fenerbahçe hisseleri, mahkeme kararının detaylarının belli olmasının ardından 2. seansta hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başladı "

Ilk bakista "Sari kanarya neden yolundu?" gibi okudum. Bilincalti...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ve bana verdiginiz cevaplar:

Acaba bir özür dileme erdemine sahip misiniz?

Bir insani herkesin önünde kücük düsürme gibi bir niyetim olmaz ancak bu kadar büyük konusan, hic bir türlü pismanlik göstermeyen vede özür dileme cüretini bile aklina getirmeyen insan biraz hak ediyordur diye düsünüyorum.
                            Belki birazcik olsada utanirsiniz yazdiklarinizdan.
                            Söylediklerimde ne yanlış, yada sen nerenle okuyorsun o yazılanları????
                            O kurduğum cümlekerden ne çıkarıdn neyin özrünü dileyecekmışm adamım dinden iman dan çıkarma ???? Az kafanı kullan ve baştan oku

Bu mahkeme sonucunda TAHLİYE çıkacağını söyledim..Beraat demedim. BU BİRRRRRRRR

Tahliye ile beraat arasındakı farkı anlayacak zeka yok sende galibe BU İKİİİİİİİİİ

Bu tahliyeler sonrası,İşlerin değiştiğini ve Fenerin ceza aldığını veya elinden kupayı aldıklarını mı gördün ki, Özür dileyecekmşım BU ÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Bu Dosya UEFA ve TFF ve TAYYP tarafından kapatılmıştır, , henüz açıldığına dair bir sonuç yok BUDA DÖRTTTTTTTT

Bu tahliye kararları ile Aziz Yıldırım suçlanmıştır, Fenerbahçe'ye isnat edilen bir cea görüyormusun sen arkadaş????? BUDA BEŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bekle BEKLE BEKLE BEKLE BEKLE BEKLE

Önce bekleyeceksın....

O yazılarımı anlayacak kafaya sahip olacaksın önce..

gECEGECE ADAMIN SİNİRLERİNİ BOZMA,
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• fenerliler niye bu kadar kör davranıyor diye kendinize sorabilirsiniz...

Arkadaşlar, fener maçlarında bostancıdan kadıköye kadar her cafe full dolar, restoran sahipleri, mekan sahipleri, baloncular ve bu bölgede çalışan her insan bundan para kazanır.

İnsanlar avcılardan kalkar kadıköye gelir. Evde yahut deplasmanda olması farketmez.

Ve bu insanlar aynı zamanda fenerbahçe de trübün oluştururlar, her fener taraftar grubu böyledir.

feryatları fener düşmesin diye değildir. fenerbahçe dolayısıyla yılda kazandıkları 100 bin tl'lerden olmamak üzerinedir.

bunlara muhalefet edenleri kovarlar, etraflarında sürekli aptalları saklarlar.

fenerbahçe taraftarının dangozluğu altında yatan gerçek budur.

Bu ne gs, ne bjk ne de trabzonspor için geçerli değildir.

kimse beşiktaş maçında avcılardan kalkıp beşiktaşta ki bir cafeye gitmez.

neyse hızlı yazdım, kötü türkçemle, yukardakiler benim görüşümdür paylaşmak istedim.
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bende UEFA'nin ceza vereceğini düşünüyorum ve umuyorum ama bu şerefsizler nasıl milyonların gözün içine baka baka uefa %100 ceza vermeyecek diyebiliyor. Düşünüyorum düşünüyorum ama bu işin üstünün örtülmesini sağlayacak bir yol göremiyorum. Rasim Ozan siyasi iktidar çok güçlü müçlü bir şeyler geveliyor, başbakanın gerekirse 5 yıl gitmeyiz lafı UEFA'yı korkuttu demeye getiriyor, neymiş Avrupa'nın 6. büyük ekonomisiymişiz,UEFA'nın nasıl bir ekonomik bir çıkarı varki bizde bundan korksun,takımlarımız çeyrek finaller, yarı finaller mi görüyor her sene. Bursaspor'a nasıl sudan sebepten ceza verebiliyor (CAS'dan dönsede) , Beşiktaş'ın gözünün yaşına bakmıyor Fener'i neden es geçsin.Sponsorluk lafları ortalıkta dolaşıyor Şampiyonlar ligi sponsor sıkıntısı çekecek bir organizasyon mudur. Kafamda çok soru var, merak ediyorum. Bakalım yakında göreceğiz.
                                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X