seneye gayseyle kapisalimda bi onlarda sike yapsinlar insallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildiMehmet Fırat @mfirat89
Yusuf Turanlı İbrahim Akın'a soruyor: FB maçından önce sakatlığın var mıydı? İA: Evet. YT: İBB için önemli maç olmadığı için sıkma dedim.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle son 5 yıla bir geri dönelim.
Bjk inanılmaz yıldız transferler yapıyordu. herkes baştan kabulleniyordu. bjk bu sene açık ara şampiyon olur diye. ama onlar takım olmayı başaramadıklarından o cafcaflı transferler yok olup gidiyordu. hatırlayın Q7 leri ferrarileri vs geldikleri günleri. ne şaşaalı dönemlerdi değilmi. bjk li arkadaşlar yeter demirören derken bir anda o yaldızlı transferlerden dolayı susardı. ama kimse o paralar nasıl ödeniyor yada ödenecek sorgulamıyordu. meğer demirören bjk yi içten feth ediyormuş. bu adamın ciddi anlamda fenerli olduğunu düşünmeye başladım. alacaklarını şimdilerde koz olarak kullanacağa benziyor.
burada bjk taraftarlarıda suçlu aslında. ama kandırıldıklarıda bi gerçek.
zamanında millete Q7 ferrari vs ile hava atarken bu günleride düşünmeliydiler..7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada konuyla alakası yok ama bugün sinop'da uzun menzilli karadan karaya füze test atışları gerçekleştirildi. roketsan ve çin'li ortağının geliştirdiği uzun menzilli füzelerin deneme atışları. 300 km menzil hedefleniyor.
adamlar da 1000 mile giden fuze var
edit: fenere girsin o fuze bu arada
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada konuyla alakası yok ama bugün sinop'da uzun menzilli karadan karaya füze test atışları gerçekleştirildi. roketsan ve çin'li ortağının geliştirdiği uzun menzilli füzelerin deneme atışları. 300 km menzil hedefleniyor.
mahkeme salonundan heyecanlı birşeyler gelmeyince yazayım dedim.
uefa'nın hazırlıklarıdır onlar
papazın çayırına çevrili bak rampalarArkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
mahkeme salonundan heyecanlı birşeyler gelmeyince yazayım dedim.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvukat Nusret Yılmaz, "İlhan Ekşioğlu bir kişi ile konuşurken, sizin adınız geçiyor ve teşekkür ediyorlar size. Neden?" sorusunu yöneltti.
Uygun, "Trabzondan geldiği düşünülen 1 milyon lirayı engellediğim için teşekkür amaçlı bir konuşma. Kendilerine sorabilirsiniz. Trabzonspor'dan maç öncesinde Eskişehirspor'a teşvik primi geldiği iddiasını Ali Kıratlı bana söyledi. Bu konu ile ilgilendim. Takımda 5-6 tane Trabzonsporlu oyuncu var. Onlara gelebilir belki. Ümit'e 'git uyar böyle bir şey olmasın, bizim dördüncülük şansımız var. Sakın yanlış yola girmesinler. Hepsinin kafasını kırarım' dedim." diye konuştu.
Bülent Uygun'a yukarıda sorulan ve içinde teşekkür geçen görüşme, Eskişehir-FB maçından bir gün sonra yapılıyor. Bülent Uygun, bunun TS'dan gelen teşviği önleme ile ilgili olduğunu iddia ediyor. İyi de TS'un maçı 2 hafta sonra, oysa teşekkür FB maçının hemen ertesi gün yapılıyor. Bunlar söylediklerine kendileri de inanmıyordur ki biz nasıl inanalım?
10.04.2011 günü saat:11.30’da İ.Ekşioğlu’nun, X Şahsı aradığı görüşme;
İlhan: “Bi de tabi şeyden de Allah razı olsun”, X Şahıs: “Bülent’ten”, İlhan: “ Teknik direktör, tabi tabi”, X Şahıs: “Evet gerekeni yaptı o”, İlhan: “Tabi”, X Şahıs: “Daha ne yapacak o”, (tape:2030)
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi 300 km nedir ya
edit: fenere girsin o fuze bu arada
füzeler fenere girsin kısmını kamuoyunun takdirine bırakıyorum.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle yıldız futbolcular Trabzonspor'da Şenol Hoca'nın elinde olaydı....
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaris Tunay @baristunay
Az önce tekrar UEFA yetkilileri ile görüştük. Kesin olmamakla birlikte görüş "Türkiye'den BJK ile Bursaspor'un yerine başka takım katılamaz"
avrupa kupalarına sadece şöyle gidebileceğiz
1 şamp.ligi o'da ön elemeden
2'de uefa, 1'i 2.ön elemeden 1'ide 3.ön elemeden
yaşasın marka değerimiz
çok şükür takımlarımız tertemiz
gerisi önemli değilArkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Gecen birileri Avrupaya katilan Takimlarin listesinde Fenerbahce var diye tedirgiliydiler. BJK ve Bursada vardi ne oldu"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi 300 km nedir ya
edit: fenere girsin o fuze bu aradaparaya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer bjk nin bu hale düşmesinin sebebi gerçekten demirörense mahkemeye verip bu zararlarını karşılayabilir ozaman demirören bjk ye borçlu bile çıkabilir, çünkü kazanırsa avrıpa kupasını kazanmış varsayarak öyle ödeyecek cezasını...
Yorum
Yorum