İnfantinonun söylediği: Bana masal anlatmayın..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok merak etme. iran, kimseyle savaş edemez kimse de iran' bulaşmaz. saddam onlara saldırmasaydı ırak'la da savaşacakları yoktu. osmanlı bile iran'a dokunmamıştır. abd bugün petrol ihtiyacının %20'sini iran'dan karşılıyor. o sebeple kimsenin iran'a saldırmasını iran'In da kimseye saldırmasına müsaade etmez. israil'in iran'a havlaması sadece kara propaganda. ortadoğua da tek nükleer güç olma avantajını iran'la paylaşmak istemiyor hepsi bu.
konu dışı oldu özür dilerim...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Akın: Bana "Sen kendını sıkma, at vereceğiz." dediler. Ben de atlara çok düşkün bir insanım ama atı şike için değil, hediye olarak vereceğiz dediler.
Hakim: Zaten açık açık şike için at veriyoruz İbrahim demezler...
Yusuf Turanlı: Kendini sıkma, kupa maçını düşün dedim. Besiktaş maçı içinse taraftara ters gelecek hareketler yapma anlamında dedim; o anlama da geliyor bence.
Yusuf Turanlı error. ççç
Bu arada bu durumda Bjk'nın sabit oluyor ve şikeden onlarda ceza alacakalar..#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer doğruysa UEFA'nın bjk ve bursa yerine Türkiye'den takım almayacağı haberi hayırlı bir haber değil.
Benzer mantıkla bizi de şampiyonlar ligine almayabilirler.
Hele de Türkiye'ye bu kadar bilenmişken.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Akın: Bana "Sen kendını sıkma, at vereceğiz." dediler. Ben de atlara çok düşkün bir insanım ama atı şike için değil, hediye olarak vereceğiz dediler.
Hakim: Zaten açık açık şike için at veriyoruz İbrahim demezler...
Yusuf Turanlı: Kendini sıkma, kupa maçını düşün dedim. Besiktaş maçı içinse taraftara ters gelecek hareketler yapma anlamında dedim; o anlama da geliyor bence.
Yusuf Turanlı error. ççç
Bu arada hakim de tam kafa adam çıktı ya ççç
Yorum
-
İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu SG arayıp da bulamayacağımız adam.Tam donanımlı şikeci.Hem elçiye zeval olmaz demişler.Her an yanımda bulunsun şike yaparım misali
#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç
Bu arada hakim de tam kafa adam çıktı ya ççç
Adamlarda savunma diye birsey yokson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
uefa bizi şampiyonlar ligine almayabilir hatırlarsanız platiniye türk gazeteciler neden fener yerine trabzonsporu aldınız diye sorduklarında kötü mü yaptık türk takımı aldık onun yerine demişti.ama adamları kızdırırsan böyle başka ülke takımı alırlarOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Beşiktaş'a mali olarak sahtecilikten 1 yıl men.
peki,
Etik kurulu ?
Yazıklar olsun.
Güzel ülkemin güzel avukatları@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa bizi şampiyonlar ligine almayabilir hatırlarsanız platiniye türk gazeteciler neden fener yerine trabzonsporu aldınız diye sorduklarında kötü mü yaptık türk takımı aldık onun yerine demişti.ama adamları kızdırırsan böyle başka ülke takımı alırlar#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
en büyük şikeyi etik kurulu yaptı 2 ayrı rapor ile
ahlak , sıfır@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer doğruysa UEFA'nın bjk ve bursa yerine Türkiye'den takım almayacağı haberi hayırlı bir haber değil.
Benzer mantıkla bizi de şampiyonlar ligine almayabilirler.
Hele de Türkiye'ye bu kadar bilenmişken.
Yorum
Yorum